עכשיו אמצע הלילה ואני ליד המחש

עכשיו אמצע הלילה ואני ליד המחש../images/Emo104.gif

קמתי לתת לבונבון מים, והלכתי למטבח לשתות כוס מים בעצמי, ובדרך בזווית העין קלטתי את המחשב... במשך היום לא יוצא לי כמעט להתיישב לידו מרוב ריצות בבית ובחוץ עם הבונבון ושני אחיו ועכשיו, במקום ללכת לישון אני נטועה כאן בעמדה, קוראת ומקלידה, מקלידה וקוראת, לפעמים מחייכת, לפעמים חשה הזדהות עם הסיפורים שלכן, (לפעמים לא!), ובסך הכל נהנית
... ולא חושבת על זה שמחר כבר ארגיש את הזמן הזה שאני מורידה מהשינה שלי!!! -וכמו שיצפאן עושה את שגריר הטליבאן: על זה בדיוק רציתי לדבר אתכן

שישי בבוקר ואני ליד המחשב...../images/Emo104.gif

אז בדומה לך, תומר קם ב - 6:00 לאכול, ולא הצלחתי להירדם אח"כ! וזו תופעה מאוד נדירה אצלי. אז הוא ישן לו כאן בשלווה, ואני מגיבה על כל התרחשויות אתמול, וזאת לאחר שיומיים לא נכנסתי בערב לצ´אט - כי בעלי הגיע הביתה ממילואים, אז אני מרגישה קצת לא בעניינים, והייתי חייבת להתעדכן, אז כמובן שמיד פתחתי את המחשב ונכנסתי לפורום האהוב עלי. נכון כיף פה?!?

../images/Emo104.gifבאמת. מה אומר בעלך על מה

שהוא רואה במילואים? אצלנו אחיו הקטן של בעלי בשרות סדיר בהר דב וכולם נורא בלחץ. הבעיה שלא נראה שום פתרון באופק

odeia

New member
../images/Emo104.gif מיה, אומנם אנחנו לא מכירות

אבל אני גרה בקרית שמונה ואם צריך שגיסך ימצא מקום להתאוררות ובית חם - אני כאן, רק תודיעי לי.

למעלה