עכשיו אני באמת,באמת זועמת!!!

pokegirl

New member
עכשיו אני באמת,באמת זועמת!!!

מה?!!?!??!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אני שונאת את הפרחחים האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צוות רוקט פרצו לבית הגידול כדי לגנוב פוקמונים- והם נשארו בכלא. הפרחחים פרצו לבית הגידול כדי לבדוק מה קורה- אז זה מצדיק את זה!??! לא הייתי כל-כך זועמת מאז אתמול שלא הקלטי את הפרק החדש של הפאוורפאף גירלס... ובאמת נתתי אגרופים לקיר!!!

טל16

New member
והקטע שזה קורה בכל פרק

וחוץ מזה היה פרק חדש של הפאוורפאף גירלס?????? לא!!!! לא הייתי בבית!!! זה לא פייר! טל

pokegirl

New member
*רעידות בלתי רצוניות*

אל תגיד ``רק פרק``! זה אחד מהפרקים הכי יפים שיש!!!! LOS DOS MOJOS!!!! פרק קדוש!!! טל, אם זה יעזור, אז יש היום שידור חוזר ב אחת וחצי בלילה... ובטח יהיה שידור חוזר שלו בעוד שבוע... הם תמיד עושים את זה.

VIPER15

New member
טוב רק על תהרגי אותי

מאיפה לי לדעת מה זה אז במקרה אמרתי את זה אז בסדר זה יצא להיות פרק קדוש אז אני מצטער שאני אמרתי את זה VIPER ביי

Ash Ketchum

New member
שכחת משהו!

הפרחחים/נודניקים לדבריך פרצו לשם בגלל שרימו אותם והחזיקו את הפוקימון של מיסטי ששייך לה ואל תגידו שהיא שונאת אותו או מרביצה לו או לא תפסה אותו, לעומתם צוות רוקט פרצו כדי לגנוב פוקימונים. אם אש וחבריו לא היו נכנסים כל האנשים היו מאבדים את הפוקימונים שלהם וזה היה רע וחוץ מזה גם הפוקימונים סבלו!

pokegirl

New member
*הרעידות ממשיכות*

SAY WHAT?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?! הם (הפרחחים)-לא-ידעו-שהם-מצוות-רוקט!!!!!!!!!!!!!!!! הם-לא-ידעו-שהם-מרמים-אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם-פרצו (!!!!!!!)-לשם-בלי-רשות-רק-בשביל-פסיידאק!!!!!!! זה-שלאחר-מכן-הם-גילו-שהם-גונבים-פוקמונים-לא-מצדיק-את-זה-שהם-נכנסו-לשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שורה תחתונה: הם רצו לאכול בחינם והם היו צריכים את פסיידאק... לא היה להם שום מושג שהם (בוטש וקאסידי) גונבים פוקמונים... הם פרצו לשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפרחחים פרצו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחשוב על זה שמרכז גידול סוגר בין... נגיד, שתיים לארבע, וזה בדיוק הזמן שבו הפרחחים באו, אז בשביל זה פורצים?!?!?!?!!?!? אין לכם הגיון פשוט? אם תהיה ממש רעב, אז תלך למכולת והיא תהיה סגורה (נגיד שוב, בין שתיים לארבע), אז תפרוץ?!?!?!?!??!?!?! התשובה הברורה מאיליה היא: לא!!!! שזה בדיוק מה שהפרחחים עשו... למה הם לא נשארו בכלא?!?!?!?! ואל תגיד לי ``כי הם חשפו אותם`` כי גם ג`סי וג`יימס היו שם וחשפו את זה שהם הכניסו את הפוקמונים לכלובים, אבל הם בכל זאת נשארו בכלא... ופה אל תגיד לי ``כי הם כבר פשעו בעבר`` כי פשע הוא פשע... גם אם יש לך עשרת אלפים או אחד!!!

למעלה