עכשיו אני באמת מתאבד........

COW COW

New member
עכשיו אני באמת מתאבד........

איזה כאבים אוףףףףףף.......... היא עשתה את זה כל כך כואב (הרופאת שיניים עשתה הסרת אבן שן) ואתמול פשוט מ-4 בצוהרייםעד 12 לקחתי 6 אדווילים ואני מת מכאבים. יש להשאיר תנחומיי צעריכם עליי אחרי הצפצוף. ביייייייפ

DrKasperrrr

New member
לדעתי אתה לא מרגיש טוב בגלל

האדוילים. זה מסוכן לקחת 6 אדווילים בהפרשים כאלה קטנים, אתה יודע את זה?

COW COW

New member
כן אני יודע שזה מסוכן ולא בריא.....

אבל ההשפעה כל פעם נמוגה (התפוגגה נגוזה חחחח) אז אמא שלי אמרה לי לקחת עוד. וגם אחרי שהאדויל מתחיל לפעול אני לא יכול לנגוס

DrKasperrrr

New member
אמא צריכה ללמוד מה טוב לבן שלה

אגב ראיתי היום את הדר מקריינת בטקס חגי תשרי!!!! כלכבוד!

חחחחחחחח כפרה עלייך הדר

רק אני מוצא את זה משעשע ביותר?

יאאאא איך ידעת שזה אני???????

אני תמיד רואה את אח שלך!!!!!!!!!! או שזה אתה???????? אני מתבלבלת בינכים אז לא נעים לי לקפוץ על אח שלך פתאום...! =/ ואיך ידעת שזו אני? לא אמרת שאתה לא מכיר 'תי? o_O נשמע חשוד גבר.. קיצר נכון היה מעגניב? עזוב, גם כולי הייתי אתמול בשוונג של "הבמה"...גם אחרי הטקס נסענו המעודדות לעודד ...ובסוף לא היו מספיק פונפונים אז רקדנו בלי...=/

DrKasperrrr

New member
כמה דברים

דבר ראשון , תמיד היה לי חשד שזאת את. דבר שני, לפני הטקס עליתי לבמה וראיתי את ה "פלייליסט" והיה כתוב שם איזה קטע טקסט - הדר וייסלר. דבר שלישי, הסתפרתי אתמול קצר קצר ומעכשיו לא תתבלבלי יותר.

אני ממש כופרת שאני נכנסת לכאן בכיפו

ר אבל אבא הכריח אותי לפתוח לו תמחשב (כי יש סיסמא והוא לא יודע אותה בלה בלה בלה ) והייתי חייבת להכינס לכאן.. אבל אני צמה!!!!!!!11 יאאלללההה עוד 4 שעות!!! קיצר- אז תפנה אליי אם אתה יודע שזו אני וכן "הפלייליסט" המטורפת שהם עשו שם...חחח איזה מצחיק... איזה יפה היה השיר "שנה באה שנה הלכה ואני כפי ארימה" ומשהו קטן וטוב של מששינה ... ירדן המלך!!!!!!!!!!!! פאקא איזה מדהים הוא שר! ועכשיו אני בכלל אתבלבל כי הסתפתרת!!! כי אני לא אזהה אותך אבל זיו!!! איך יכולת????? אינך יודע שששיער=עוצמה...!?! יאלה איתך!!! בוז למסתפרים!!!

../images/Emo121.gifבהצלחה

אני מכיר אחת אתה רואה אותו מת מהריח אז אם אתה רוצה... סתם איי מסכן זה בטח נורא... מה נגיד ומה נומר? שיעבור מהרררררר

למעלה