עכשיו אני בבעיה

n o g a m o o n

New member
עכשיו אני בבעיה ../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif

התחלתי לראות את עונה 12 שלא שודרה בהוט. בטח כל מי שראו אותה ביס כבר שכחו. אין לי עם מי להעביר חוויות. אוף

Confide In Adam

New member
הלוואי שהיו משדרים אותה עכשיו בהוט

זאת אחת העונות האהובות עליי...

Fairywitch

New member
את בכ"ז יכולה לכתוב את דעתך../images/Emo13.gif

אולי נזכור ונגיב. אהבתי בעונה הזאת את מיסטי, סאלי וטרי. לא זוכרת הרבה מהעונה הזאת מעבר לזה.

NamelessGirl

New member
האמת שאני לגמרי זוכרת

כי זה שודר בשידורים חוזרים לא מזמן ביס ואת הרוב ראיתי (למרות שזאת כבר הייתה פעם שניה). זאת הייתה אחלה עונה...אחלה דמויות

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifשאלה לגבי עונה 12../images/Emo58.gif

ראיתי כבר 3 פרקים ,שמתי לב שבצילומים של אי הגלות יש מבנה בצורת גוגולת. ואני לא מבינה למה הם לא נכנסים לישון שם בסופה? או שפיספסתי משהו בהתחלה ואני צריכה לבדוק שוב. שיין מעצבן אותי, למה לא העיפו אותו כשרצה ללכת?

Fairywitch

New member
גם אני תהיתי לגבי הגולגולת.

אולי המבנה לא יציב? וכן- שיים הוא בלתי נסבל, שנאתי אותו

../images/Emo46.gifממש מעצבן, ובילתי נסבל

הוא הזכיר לי גירסה מתלהבת של טומי לי. לא סבלתי אותו ולא את סירי.

NamelessGirl

New member
מעצבן ובלתי נסבל

אבל כל כך מצחיק...העונה הזאת לא הייתה אותו דבר בלעדיו

NamelessGirl

New member
חחח חנה אני רואה שמחקת

את מה שהיה בסוף השרשור..זה בסדר ואני מצטערת על ההתפרצות אבל הם כבר העלו לי את הסעיף. זה טוב שאת מוחקת את זה

Fairywitch

New member
אני מודה לך על ההתפרצות!../images/Emo24.gif

זה ממש נמאס, ואני גם מתכוונת להוסיף את זה כסעיף בתקנון. מי שימשיך עם זה פשוט ייחסם. אני נכנסת לשם לפרסם את הפורום? לא! למה? כי זה נראה לי לא לעניין. גם לא הייתי נכנסת לפורום הישרדות בנענע, אם יש כזה, כדי לפרסם את שלנו. אז למה לא לנהוג בכבוד הדדי? האמת שזה כבר ממש מביא לי סעיף. אז לגמרי הזדהיתי עם ההתפרצות שלך
היא נמחקה רק כי היא הייתה תגובה להודעה, ואת ההודעה מחקתי, וכזכור- זה מוחק אוטומטית גם את התגובות. טכנולוגיה

Confide In Adam

New member
../images/Emo2.gif לא אהבת את סירי? ../images/Emo10.gif

היא אחת השורדות האהובות עליי מכל העונות
לגבי שיין אני מסכים!

NamelessGirl

New member
גם עליי

למרות שבריוניין היא כבר די עיצבנה. כאילו הבנו קמת מהספה סבבה. אבל בעונה עצמה ממש אהבתי אותה

Confide In Adam

New member
חח, טוב זה לא היה באשמתה

ג'ף פשוט לא הפסיק לדבר איתה ולשאול את שאר המתמודדים עליה!

תגיד, יצאת לשביתה?

מה עם המשחק של הפורום? אני מחכה כבר שתסיימו את העונה הזו ותגיעו לעונה שאני מכירה.

למעלה