עכשיו אני חולה

ronnieyuval

New member
עכשיו אני חולה ../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

ולא סתם חולה - חולה לאללה. אני לא אייגע אתכם בפרטים אבל היום אני חייבת ללכת לרופאה אחרי שאתמול פשוט לא תפקדתי, וכל אחה"צ ישבתי ורעדתי על הספה. גם בלילה לא ממש ישנתי... יש לי שאלה - בגלל שאני בהריון, יש מניעה שרופאת המשפחה שלי תראה אותי? פשוט רופא הנשים שלי ממש רחוק ממני, ואני לא אוכל לנסוע לבד במצבי הגרוע אז גבי יצטרך לסחוב את יובל איתנו עד מנהטן (כן, כן, היא עדיין בבית. מסתבר שבמהלך הסופ"ש היא פיתחה דלקת אזניים כפולה). ואם לא - אז יקבלו אותי בחדר מיון? אני כל כך דואגת לתינוק, פחות לעצמי אבל לתינוק נורא. אני חייבת שמישהו יראה אותי.

ללכת לרופא ומהר!!

אין שום מניעה שיראה אותך רופא משפחה, תזכרי כמובן לומר שאת בהריון, ועצה - לפני שאת מתחילה לקחת תרופות שהוא רושם לך, תתייעצי עם ה-OB שלך, או תתקשרי למספר הטלפון הזה: 1-800-724-2454 Pregnancy Risk Network שם יוכלו להגיד לך בוודאות אם התרופות והמינון בטוחים לתינוק. רוני תרגישי טוב, אל תזניחי ורוצי לראות רופא. לא חושבת שיש מה לדאוג לתינוק, אני עברתי פעמיים מחלות שהשביתו אותי במהלך ההריון והתינוק בסדר גמור. יכול להיות שאת צריכה נוזלים, אבל לכל מקום שאת הולכת, גם במיון, תזכרי להגיד שאת בהריון לפני כל תרופה או עירוי, ואם את הולכת למיון, תבקשי להתייעץ עם ob on call לפני שאת מקבלת תרופות. תרגישי טוב ודווחי מה קורה! והחלמה מהירה גם ליובלי, מסכנונת.

שרונה13

New member
../images/Emo184.gifרוני ללכת לרופא המשפחה

כמו שכבר כתבתי לך בפורום השכן !!!
ושתהיה לך החלמה מהירה

סנדייז

New member
רוני שאת ויובל תרגשנה טוב

בודאי שללכת,שמישהו יראה אותך. דרורה

מצטרפת לדעה לרוץ לרופאת המשפחה

זה בטח יותר טוב מכלום, ותמיד אפשר להתייעץ עם רופא הנשים לפני נטילת תרופות. החלמה מהירה לך וליובל. יאללה, מספיק בית חולים לחורף אחד

ronnieyuval

New member
אתן חמודות ../images/Emo24.gif

בסוף באמת הלכתי לרופאה הכללית שלי, שחושדת כמובן בוירוס... אבל גם היתה מודאגת מהכאבי ראש האלה שלא עוזבים אותי. היא חוששת שזו דלקת בסינוסים. היא גם לקחה משטח גרון. ביום חמישי נחליט אם להתחיל את האנטיביוטיקה או לא, לפי מצב כאבי הראש ולפי תוצאות המשטח. לשמחתי היא גם הרשתה לי להשתמש בכמה תרופות OVER THE COUNTER שבטוחות להריון, בשביל לעזור לשיעול ולצינון ההיסטרי. מה שכן, יותר מטיילנול אסור לי לקחת שומדבר להורדת החום והכאבים. טיילנול בשבילי זה כמו כוסות רוח למת... תודה לכולכן על העצות!

דיאנה1

New member
החלמה מהירה ../images/Emo101.gif

עד כמה שאני יודעת עד שבוע 30 מותר גם אדוויל. בררתי עם מכון טרטולוגי בארץ. אולי תבדקי עם מכון טרטולוגי? ייתכן שרופאת המשפחה רק לא רוצה לקחת סיכון ולכן מגזימה קצת.

ronnieyuval

New member
את ההוראה הזו קיבלתי

גם מרופא הנשים שלי. בגלל זה אני מעדיפה לא לקחת ולהסתדר עם הטיילנול... לפחות את החום הוא מוריד קצת, רק לא את הכאבים. תודה!

שרונה13

New member
רוני ../images/Emo24.gif

החלמה מהירה ואולי תנסי אמבטיות פושרות כמו שעושים לילדים
אולי זה לא הכי כיף אבל סה"כ אם החום ירד לך אז גם כאבי הראש שלך ירגעו קצת.

למעלה