עכשיו אני כאן (הכל קשקוש בתחת)

עכשיו אני כאן (הכל קשקוש בתחת)

אחרי העדרות של ארבעה ימים בהם הייתי מרותקת למיטה בבית, בלי אפשרות לקום , אבל איכשהו עם הכישרון שלי הצלחתי לריב עם המורים האינפנטילים שלי, הגעתי. לא שממש הייתי חסרה אבל עכשיו אני כאן. הגשם של נובמבר מרעיש בחלון, עם הרוח של העפיפונים ( שגיא וגל ים אתם אשמים ) אז ערב טוב לכם!! מישהו בא להופעה ב25.1.02 ? אני אהיה שם !! ושאלה לדיון! מה יגרום לכם להפסיק לאהוב את שלמה ארצי , אני מתכוונת מבחינה מקצועית ? עפיפון(שיר)

שלום שיר!

מה נשמע? למה אני אשם?? במה חטאתי? אני חושב שאם הוא ידחה את הדיסק הבא שלו, ובמקומו הוא יוציא איזה אוסף או משהו בסגנון "אהבתיהם", התלהבותי ממנו תרד. אבל, תקליטיו ישארו בליבי לנצח! (אלא אם כן הוא פתאום יאנוס איזה מישהי באכזריות וירצח 5 ילדים וישרוף בתי כנסת, אני אשקול שנית את אהבתי אליו)

תגובה!

לי יפריע אם הוא יעבור למזרחי או אם הוא יחליט להצטרף ל"אל קעידא" או לכ"ך . אתה עדין עם הטיפולים? כמה יעלה לי ?

תגידי לי

אני נראה לך חובבן????? מותק, אני איש מקצוע. לא כל אחד ברחוב שמבקש טיפול יקבל. צריך לעשות מבחנים, ראיון, מבחני כושר, לשלם סכום התחלתי של 200 ש"ח, ואם תעברי את כל הקריטריונים בציון 97 מינימום! (כמובן שמומלץ יותר) תוכלי לעבור טיפול שיעלה לך בין 1298 שקל ויכול לטפס ל1300 במקרים קשים, או אם המקרה ממש חמור אז אולי אבל אולי יכול להיות שזה יעלה לך 1302 ש"ח אבל זה במקרים חריגים. מזומן בלבד. לא כולל ריבית והצמדה.

המקרה שלי ממש קשה

אולי בשבילי?? אני סתם אוהבת לרדת על פסיכולוגים ובכלל אנשים שמנסים לנתח אותי, אף אחד עד היום לא הצליח. רוצה לנסות?

עפתי../images/Emo121.gif

עפיפונים באים עפיפונים עפים, הילדה שהייתי הילדה הגדולה שאני עכשיו אולי אף פעם לא הייתי? רגע של אינפנטיליות. גיל , למרות השביתה אתה לא כאן. לא נורא יש לנו מספיק חברים נחמדים (חבל שאף אחד לא בגיל/ איזור / בי"ס שלי) עפיפון

למעלה