עכשיו, אני לא מבין... כולם פה בולגארוס ועדיין לא נזכר פה השיר והאגדה: מארי באבו גרבאבה?
ב בואן פפינו New member 19/4/02 #1 עכשיו, אני לא מבין... כולם פה בולגארוס ועדיין לא נזכר פה השיר והאגדה: מארי באבו גרבאבה?
ב בואן פפינו New member 19/4/02 #2 ופתאום נזכרתי... אמנם עברנו כבר את פסח (עליו הבורמואלוס) אבל לא אעבור את חודש אפריל בלי לצאת ידי חובתי באמירת: מה נשתנה, אל פאפו אי לה באבה סה קומיירון לה חלבה דיזמיזיר לה ברכה... מישהו מכיר?
ופתאום נזכרתי... אמנם עברנו כבר את פסח (עליו הבורמואלוס) אבל לא אעבור את חודש אפריל בלי לצאת ידי חובתי באמירת: מה נשתנה, אל פאפו אי לה באבה סה קומיירון לה חלבה דיזמיזיר לה ברכה... מישהו מכיר?
ח חונה לרגע New member 19/4/02 #3 אבא שלי היה אומר את זה ובכלל הניק שבחרת מזכיר לי את אבא שלי, היה קורא למישהו לא מי יודע חכם פפינו, ושמישהו היה במצב רוח רע היה אומר :"הייידה יה סה פפינו"....
אבא שלי היה אומר את זה ובכלל הניק שבחרת מזכיר לי את אבא שלי, היה קורא למישהו לא מי יודע חכם פפינו, ושמישהו היה במצב רוח רע היה אומר :"הייידה יה סה פפינו"....
ב בואן פפינו New member 19/4/02 #4 חחח... כן זה באמת זה בואן פפינו יש לו מקבילה: קיליפור גרנדה... יעני "מציאה גדולה". ואולי אתה יודע, ידידי, איך אני מוריד את ההדגשה מהניק?
חחח... כן זה באמת זה בואן פפינו יש לו מקבילה: קיליפור גרנדה... יעני "מציאה גדולה". ואולי אתה יודע, ידידי, איך אני מוריד את ההדגשה מהניק?
ר רותי ב. New member 19/4/02 #6 האאאאמ, ההדגשה בניק.... כל אחד רואה את עצמו מודגש יחסית לאחרים, זה בשביל ש´נמצא את עצמנו´ בקלות...
ב בואן פפינו New member 21/4/02 #8 חחח... איזה פאדיחה טוב תאלצו לסלוח לי על בורותי הנפשעת כיון שנתוודעתי לפורומים של תפוז ולפורמט שלהם זה לא מכבר.
חחח... איזה פאדיחה טוב תאלצו לסלוח לי על בורותי הנפשעת כיון שנתוודעתי לפורומים של תפוז ולפורמט שלהם זה לא מכבר.
G gingit1 New member 21/4/02 #7 כולנו בולגרים מכירה ועוד איך מכירה את השיר, שלמה יידוב הקליט אותו פעם והיו משמיעים ברדיו.