עכשיו אני מזהירה!

nIcKiTa

New member
עכשיו אני מזהירה!

lp2002 אתה באמת תורם לפורום. חבל שלא תוכל לכתוב בו בגלל ריבים טיפשיים, לא אני לא מגבילה אלה מ-ז-ה-י-ר-ה-! וגם מי שרב איתו (לא זוכרת את השם) אני באמת מנסה כמה שפחות להגביל, פעם באה שתישתמש בשפה כזו, תוגבל גם אתה. הם יודעים על מה אני מדברת.. אני לפחות מקווה! חן

SuperTom

New member
אה...../images/Emo4.gif

הם סתם תינוקות כל אלה ששונאים את לינקין פארק ונכנסים לפה....סתם נכנסים לפה מקללים ויורדים על הלהקה..וזה כן פורום מעריצים של לינקין פארק!!!! מה לעזאזל הקטע שלכם להיכנס לפה...? עאלק לפתח דיונים על הלהקה וכו´ וכו´...אתם רק באים כדי לרדת עליהם ולנסות לשכנע פה אנשים לא לאהוב אותם... ובקשר לLP...באמת אל תרד לרמה שלהם...אז אל תתחיל לריב איתם על כל דבר שהם אומרים.... זהו...I Rest My Case...
חחח..ככה כותבים, לא?

lp2002

New member
זה מעצבן

וזה גורם לי להתכווח איתם פשוט נמאס כול שניה משאירים הודעה שבאה לזלזל בלהקה או פשוט לרדת על מעריצים של הלקה או על הלהקה עצמה

LP Girl

New member
לא יכלתי להתעלם מההודעות

אז ככה: קודם כל מזל טוב למנהלת החדשה. אני מקווה שסוף סוף אנשים שמתאימים לפה יהיו פה (ואני מתכוונת למעריצים של לינקין)(שם יפה-חן). אני מבקשת מכל מעריצי לינקין למיניהם- פשוט ת-ע-ז-ב-ו את הילדים האלה שכל הזמן רבים וחושבים שהם מדליקים אם הם שולטים על לינקיןומתחילים לרדת עליהם פה. לכל ה-לא מעריצים- מה לעזאזל אתם עושים פה? יש עוד 50 פורומים שאתם יכולים להתאים לשם אז למה פה???? חן.

Nightwish-boy

New member
וואו!

את פשוט הישג אנושי... את גם רואה קטנטנות וגם מעריצה את לינקין פארק ואין לך שגיאות כתיב ואת אפילו אובייקטיבית קצת! איזה הישג! בואי נאמר שאני בין אלה שהכי פחות מקללים פה... לגביו אני לא ממש בטוח... בואי נאמר שהלשון שלו לא נקייה לחלוטין. הוא לא ממש תורם לרמה של הפורום, להיפך. פרסום תאריכי הלידה של חברי לינקין פארק מזכיר לי משום מה הערצה ללהקת בנים (או לטלנובלות), סוג הערצה שאני כל כך מתעב... ובהצלחה בניהול שלך דור

OPERATi0N_iVY

New member
נכון! זה לא יאומן מה שקורה פה בפורו

ם!!! אנשים כמו NIGHTWISH-BOY ו-NEGATIVE CREEP באים לפה סתם ככה ומציקים לנו ומפריעים לנו בשיחות שלנו על הלהקה... אי אפשר לנהל דיון אחד בלי שהם יתקעו את הדעה האנטי-לינקינית שלהם... זה פורום טוב ואני רוצה להמשיך לבוא אליו אך אני מרגיש שזה כבר בלתי אפשרי עם ההצקות והזלזול של שני אלה... אני מציע למנהלת להגביל אותם ולחסום אותם ולמנוע מהם להריע לנו בעתיד... בהצלחה בתפקיד החדש שלך שלך אביכלב

Nightwish-boy

New member
מסכים איתך בכל מילה!

איתך במאבקך הצודק! צריך לעצור את הנייטוויש הזה שהורס כל חלקה טובה בפורום! מי הוא חושב שהוא שיפריע לנו לדבר על לינקין פארק הכוסיים ולהחליף מידע חסר משמעות עליהם? מי הוא שיעז לפקוח לנו ת´עיניים ולהראות לנו שאנחנו מעריצים מתלהבים ומפגרים בדיוק כמו המעריצים של בקסטריט רק שללהקה שאנחנו מעריצים קוראים לינקין פארק? (חוץ מהגיטרות, אין הרבה הבדל במוזיקה) באיזה זכות הוא מעז לחשוב ולא להיות עיוור??????? בושה וחרפה! שלך דור

למעלה