עכשיו אני עצבנית

smagi

New member
עכשיו אני עצבנית ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הבוס שלי הבן .... אחרי שפיטר את כל העובדים בחברה ונישארתי רק אני בתור מזכירה,מנהלת חשבונות,אחראית על הטכנאים, קשרי לקוחות, הזמנות ציוד וכו´ (בשכר ממש מצחיק), החליט שאין העלאת משכורות (אחרי שכל השנה הוא הבטיח שבסוף השנה יהיו מענקים ויעלו המשכורות) בגלל המצב הקשה. מצב קשה בתחת שלי
מה אני לא יודעת מה המצב שלו בבנק
כל המיליונרים קמצנים
אוף אני רותחת

עציון

New member
מגי. טעות פאטלית בגישה.

חברה שמפטרת את מרבית עובדיה לא מסוגלת לתת שכר בנוסף למה שהיא בקושי נותנת. נכון, שפעם הובטחו מענקים. תוספות וכו´. אבל בימים קשים אלו רק המיגזר הציבורי- הפרזיטי והעצלן, קרי: עובדי רשויות ועובדי מדינה הצליחו להוציא תוספות. כי--אנחנו תלויים בהם. אין לי מושג איפה את עובדת, אבל אם תתני לי השם אולי אדע מה מצבו באמת...

smagi

New member
הבונוסים שהובטחו,הובטחו רק לפני

שלשה חודשים. כאשר שאר העובדים פוטרו כבר לפני שנה. נכון שאז הבנתי שהמצב לא טוב,אבל היום הוא פתח עוד 2 חברות בנות
(מסכן המצב ממש לא טוב
)

עציון

New member
את חברות הבנות הוא פותח בזכות

זה שלא חילק כספים לבונוסים. התקוה היא שכך הוא יתפתח ויוכל לשלם בעתיד פי שרות מונים... בתקוה... נ.ב. וצר לי שאין בפי מילים לנחם יותר ממה שניסיתי....

אוי, עכשיו אני מגלה ש ..

גם נאיבי אתה?
עציון עורה עור מותק
מגי תתעוררי גם את
ו ב פ ק ו ד ה
ראבק, הבעל בית שלנו פתח עוד ועוד מפעלים ועל חשבון הרווחים שאנחנו הבאנו בזיעת אפינו. אבל בכל פעם שהעזנו לנגן על השכר היה מביים התקפת "חסר כסף" יאללללללה , פעם או פעמיים זה יכול לעבוד לא עוד. בעלי הבית מזמן כבר לא חושבים על העובדים, במצב המשק היום תלכי את יבואו מאתיים.

אורא

New member
../images/Emo52.gifיקירתי את לא צודקת ../images/Emo6.gif

לפעמים פותחים חברות בנות כדי להעביר אליהם הפסד, או כדי להקטין הוצאות... יש כל מיני מצבים, וצריך לראות את הדוחות הכספיים של החברה על מנת להגיע להחלטה כזו.. נכון שיש הרבה בעלי מפעלים ועסקים שמנצלים את התקופה והמצב, אבל לא כולם כאלה וצריך לבדוק מבפנים את הדברים על מנת להחליט אם הוא כזה או לא ... ושוב סליחה שסתרתי את דברייך אור

ממי את הפולישטיק הזה אכלנו ב 48

ואנחנו כבר אכלנו הרבה מהאוכל הזה. ואת לא סותרת את דבריי, אני מתמקדת בנושא ה"ניצול מצב" שקיים היום בכל המשק. פעם עובד מיומן, מנוסה ויעיל היה נכס של דבר היום אחד ילך יבואו מאה אחרים ולא משנה עד כמה מיומנים יהיו. אני אומרת מנסיון עם החומר האנושי שהתקבל אצלנו בכדי לחסוך את השכר. זה כואב, אבל לכל מצב בסופו של דבר מתרגלים. יהודים או לא?

smagi

New member
אור נכון שחברות בנות מקטינות הוצאות

אבל במקרה שלנו ההוצאות נכנסות לחברה שבה אני עובדת והנהלת החשבונות היא משותפת (רק שתתארי כמה עבודה התווספה לי) ואצלו זה דבר שחוזר על עצמו בכל שנה לקראת סוף השנה מתחילים הקיטורים על כמה שהוא מסכן ואין לו כסף ויש חובות. יום אחד הרואת חשבון היתה כאן והתחילה לצעוק עליו לפני כולם שיפסיק להתבכיין כי הלוואי על כולנו מצב כמו שלו. והוא נהיה אדום כמו עגבניה
לבכות זה אופי
אמא שלי תמיד היתה אומרת "מי שבאמת אין לו מתבייש לבכות" ותודה לכולן ולעציון על העידוד
ענקי ממני והמון
מגי

הגנובה

New member
אי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif... ראיתן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גנבה לי את משפט ה-"אמא שלי תמיד אומרת"
... יש לי זכויות יוצרים עליו
.... טוב נו.... אם זו מגי.... נחליק את זה הפעם.... אבל רק הפעם

../images/Emo45.gif ועוד איך...

חברות בנות זו שיטה עסקית שבהחלט יכולה להעיד על מצוקה של חברה. וזו גם טקטיקה עסקית וכלכלית שיכולה להציל חברות במצבים מסוימים.

אל עצבים מותק ../images/Emo24.gif

גם לנו הבטיחו הרים וגבעות ומה נתנו ? קלווי´ (ביצים) המצחיק, שלפעמים הם חושבים כמה חסרי אינטיליגנציה אנחנו וכמה לא חכמים בשביל לדעת שהם עובדים עלינו בעיניים. כל עוד המצב במשק לא ישתנה לטובה אין ולא תהיה ברירה אלא להחזיק במקום עבודתנו בשיניים ולברך בכל בוקר על הפרנסה שנתן הקב"ה. תחזיקי מעמד.

אורא

New member
מגי, קבלי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

המצב במשק אכן קשה מאוד. ופתיחת חברות בנות פשוט מחלקת את הסיכונים ומקלה על הנטל מחברה אחת. זה לא בהכרח אומר שמצבו טוב, גם פלוס בבנק לא מוכיח מה המצב המדוייק. מה שכן אפשר לראות זה תזרימי מזומנים לטווח מסויים. ותחזיות ועל פי זה לקבוע מצב.. תאזרי בסבלנות המצב עוד יישתפר. אצלנו לא היו העלאות שכר כבר שנה, השבוע חתמנו חוזה ענק עם חברה גדולה באירופה, המנכ"ל הודיע על הרמת כוסית והדגיש שיחולקו בונוסים והעלאות שכר כפיצוי על השנה הקשה שעברנו... והוא באמת מחלק ונותן בנדיבות ... אבל עבדנו בשביל זה קשה ושנה שלמה כולם ישבו בשקט וויתרו על כל מיני דברים על מנת שנעבור את הקושי... אתם גם תעברו אותו וקחי
לעידוד

הגנובה

New member
זה מעצבן... זה מרתיח... הכל נכון../images/Emo70.gif

אבל כל עוד אין לך עבודה אחרת מובטחת
- אל תעשי שום צעד פזיז. נ.ב. זה שיש לו כסף בבנק - לא אומר שהוא יוציא את הכל בשביל להציל את החברה ולשלם משכורות גבוהות יותר לעובדים... להיפך... הוא יהיה חכם אם הוא לא יעשה את זה... - כך הוא שומר על מקום עבודתך ועבודתו לאורך זמן ארוך יותר. שיהיה לך יום נפלא
- חבל על העצבים

אורא

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifגנובית ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תודה רבה לך

שהראית את פרצופך היפה אצלנו היום
מהבוקר אני מחכה לך
עכשיו ספרי איפה היית ומה עשית

הגנובה

New member
מתנצלת בראש חפוי על העדרותי

מחברתכם היום
- תאמינו לי שאני מעדיפה להיות אתכן ולא איפה שהייתי
וסיגלי....תפתחי את המייל
|סהדגש|

בולי27

New member
עזבי העלת שכר מגי.....

לבעלי הבטיחו דיוני שכר לפני כמעט שנתיים, לא רק שלא היו דיונים ולא התיחסו למסרים שהוא העביר להם בקשר להעלאה, הם הורידו לכל העובדים את השכר ב- 3% כי הם ראו שכולם בתחום עשו את זה. למרות שהם מפוצצים בעבודה (ותמיד היו) היום יש להם כ"כ הרבה עבודה, יותר מאי פעם, אבל הם לא מחזירים את ה-3% שהם הורידו, הם הודיעו שרק בשנה הבאה יחזירו להם את מה האחוזים החסרים.....(וזה כשהם היום פשוט מפוצצים בעבודה במידה כזו שהם מחפשים עובדים נוספים כל הזמן)

למעלה