עכשיו אני עצבנית!

magenta73

New member
עכשיו אני עצבנית!

הוא, מהפורים, החרמן הקטן. (לפי מה שהוא אמר, הוא פסיכולוג, או שנגיד לומד פסיכולוגיה.) אמרתי לו לא. אמר ידידים. אמרתי בסדר. אמר בואי נראה גיבורים. הסידרה. אמרתי בסדר. אחורי זה הולכים לשכונתי. מתחילים לדבר על איזו בחורה ששנינו מכירים. הוא: יש לה סכיזופרניה. אני: סכיזופרניה? לא הגזמת? הוא: לא. אני: איך סכיזופרניה? הוא: סכיזופרניה. כמו שמסכלים על מצית ופתאום משהו מתהפך לך. אני: וזה סכיזופרניה איך בדיוק? הוא: נו, כמו זה עם הכלבים, וורנר. אני: זה עם הכלבים זה פבלוב, ו ביהביוריסטי, איך זה קשור לסכיזופרניה? הוא: נו, קשור. אני: אתה מכיר את הDSM ומה הוא אומר על סכיזופרניה? הוא: נו, עוד תיאוריה, אני לא מאמין בזה... אני: אתה או ממש טיפש או ממש שקרן. באמת למדת אי פעם בחיים שלך פסיכולוגיה? שונאת שקרנים.שונאת. טוב, לפחות מחזר אחד הלך. פחות דילמות.

אני תוהה לי

מה חשב אותו בחור, הרי אם אמרת שלמדת פסיכולוגיה אז מן הסתם תצטרך לדעת משהו שקשור לזה, לא? ועוד לשבת לשיחה ולדבר על זה כשאתה לא מבין כלום? חחחחח זה באמת מגוחך. לא נורא, אחד הלך נפתח הפתח לאחר. בהצלחה הדס.

3 שרונית

New member
חחחחחחח למד עלאק

נראה לי שאפילו בקורס מבוא הוא לא היה חחחחחחח

עוד כמה בחורים כאלה תוכלי להקים

קבוצה הדוגלת בגישה הסטרקטורליסטית המוניסטית. תוכלי לעזור לו. אגב- איך לא ידעת שלמטפל אסור לצאת עם מטופל?

cheshire9

New member
יש לי הרגשה

שאם הוא היה בחור ממש יפה אז גם אם היה טוען שפרויד הוא ממציא המצנם החשמלי ושה DSM זה בעצם DIRECT SEX MACHINE היית סולחת לו ....... ועושה לו טובה.

Old Girl

New member
אבל כנראה שהוא לא היה

הכפיל של ג'וני דפ, אז קצת שכל לא יזיק.

magenta73

New member
אז זהו. שלא.

אתה זה זה שרואה כוסיות ושוכח הכול... לי יש עוד כמה פרמטרים שחשובים לי.

cheshire9

New member
סליחה

כל הכוסיות שלי היו מאד אינטליגנטיות. מאד. פסיכיות אבל אינטליגנטיות .......

Old Girl

New member
יואו איזה לוזר

לפחות היה מתחמק מהנושא בטענה שנמאס לו מהעבודה או משהו.

magenta73

New member
לא רק זה,

הוא גם מתווכח איתי! שאני לא מבינה! הרג אותי לגמרי...

אישון36

New member
נו אז הבחור שקרן

השאלה היא אחרת...את הרי כבר הגעת למסקנות. השאלה היא : מהם גבולות השקר ה"מותרים" ומזבכלל שקר ואיכן מסתיים ההילול העצמי ומתחיל השקר. כאילו את אומרת הוא אומר פסיכולוג ולומד בסיכולוגיה - זה בסדר. אם הוא על סף סיום הלימודים זה בסדר ? ואם הוא שנה ראשונה ? ואם הוא רק נרשם לפסיכולוגיה ? ואם הוא רק רוצה ומשלים בגרויות ? בכול אופן - השאלה היא מהו השקר ה"סביר" ה"מותר" ןכן. אישון. ללא יכולת לשקר.

ורד 1970

New member
ככה זה,שקרים תמיד מתגלים בסוף

במוקדם או מאוחר זה תמיד מתגלה,אם יש משהו שאני לא יכולה לסבול זה שקרנים טוב שזה קרה עכשיו ולא בשלב מאוחר

ד נ י ת3

New member
אויש, איזה אוויל.

אני מקווה שלפחות הוא שילם את החשבון (ובהכירי אותך, אין סיכוי.). NEXT!!!!

למעלה