עכשיו אני רוצה תשובות

jisele

New member
עכשיו אני רוצה תשובות

יש לי כמה שאלות תנסו לענות לי עליהן אולי אני טועה בדעות שלי.... 1. מי בנה את הפירמידות ולמה? 2. מה יש במשולש ברמודה המסתורי, ולמה הוא נמצא באותו קו רוחב עם "משולש ברמודה היפני".? 3.למה יש עמוד ברזל בהודו שאחוז הברזל הטהור בו הוא למעלה מ-99%. אפילו בטכנולוגית הזיקוק המודרנית לא ניתן לייצר ברזל ברמת טוהר כזאת? 4.למה תמיד יש בסיס משותף לכל החטיפות שהחטופים מספרים? (על ידי החייזרים) 5.למה אנחנו כבני אדם שונים אחד מהשני, שחורים, חומים, צהובים ולבנים? תאמת זאת שאלה שמאוד מאוד מעניינת אותי אשמח לקבל תשובה מפורטת..(למה יש אנשים עם עיניים מלוכסנות וישנם אנשים שלא...) בנתיים עוד לא עולות לי יותר שאלות כי אני לא מרוכזת... אני אחזור ואשאל עוד שאלות... ערב טוב לכולם.. והלוואי וכולנו נראה היום חייזרים

לגבי השאלות:

1) לא משנה מה יגידו, האמת שלאף אחד אין מושג... 2) באותה מידה אפשר לשאול גם למה הר החרמון נמצא באותו קו רוחב עם רוזוויל... 3) אפילו המרצה שלי לתורת החומרים לא ידעה להשיב על השאלה... 4) מצב מודעות אחר לא ידוע?! 5) למה יש כל מיני סוגים של חתולים וכלבים?!

LironZob

New member
חלקיות ומצומצמות ../images/Emo13.gif

1. אני חושב שכן, הפרעונים בנו את הפירמידות. יש עדויות למגורי עובדים באזור. מצאו דרכים לדרך שהם עשו זאת עם הטכנו' שהייתה אז. לגבי למה, גם לי קשה לקבל את הסברה המקובלת שטוענת שכל המבנה הענק הזה הוא בסה"כ קבר ענק. מעט תמוה לטעמי. ברור לי שטרם גילינו הכל אודותיהן. 2. לגבי משולש ברמודה, ישנם כל מיני סברות. אחת מדברת על שדה מגנטי שאיננו מבינים ששואב מתכות. השניה מדברת על איזור טרופי רווי סופות לכן ההיעלמויות. והשלישית מדברת על כך שזהו אזור תחבורה (אווירי וימי) באמת עמוס. ולכן אין משהו יוצא דופן בהיעלמויות (מבחינת הכמות כלים שעוברים באזור). אין אחוזים חריגים באסונות לעומת איזור אחר. לגבי משולש הדרקון (ברמודה היפני). האמת, לא שמעתי עליו לפני "חייזרים מן העבר" וגם שניסיתי לחפש מעט מידע באינטרנט, לא מצאתי מקורות מוסמכים לעניין. רק מעט אתרים שעוסקים בחוצנים. אם מישהו יכול להפנות אותי למקור מוסמך, אני אשמח. 3. ידוע לי שמבינים למה הוא לא מחליד (משהו בתרכובת, אינני בקיא בכימיה) לגבי איך הגיע לסגסוגת הזו אז? בהחלט תעלומה. 4. לגבי החטיפות. זה לא נכון. חלק אומרים שהם חביבים, חלק תוקפניים וכו'.. כמו אנשים שאומרים שראו את ישו, אלוהים, חד-קרן ועוד דברים שונים כשהם נמצאים במוות קליני. אני חושב שהרוב הוזים את המקרים, משקרים.. אבל חלקם המועט באמת חווה את זה (אמונתי בלבד). 5. זה לא קשור. גזעים של בני האדם (וחיות אחרות) עברו אבולוציה עם השנים בגלל אזורים גיאוגרפים שונים. לצורך הסוואה, הגנה מפני אקלים שונה וכו'.

levincor

New member
חפש בגוגול לפי המונח הבא:

"ים השטן ביפן" ותקבל הרבה מאד מאמרים על משולש ברמודה היפני באורינוס השקט. אם תחפש עוד לעומק תגיע למידע על כך שבשדה המגנטי של כדור הארץ ישנם עיוותים מגנטייים בכ- 12 מקומות. העיותים הנ"ל נמצאים סביב להקף באיזור קווי הרוחב של ברמודה ויפן ככה מסביב לכל העולם. במקומות הידועים האלה מתרחשות אותם תופעות לא מוסברות, המתבטאות בעיקרן בבלבולי מצפנים ואיבודי כיוון ושליטה של מכשירים הנסמכים על הצפון..יש כמובן עוד תופעות ,אבל ההתחלה תמיד היא אובדן הצפון ויציאה מאיפוס של מכשירי הניווט, אח"כ ערפל ועוד.. באיזור ברמודה בעיקר הנושא עולה לכותרות עקב תנועת האוניות והמטוסים ,מה שמביא ליותר דיוחים והעלמויות באופן טבעי . בשאר המקומות זה מורגש פחות כי האיזורים פחות מיושבים ועם פחות תנועת כלי טיס ואוניות.

hamamin

New member
השאלות שלך מעידות על ידע רחב

ולכן ההשערות שלי לא יוסיפו לך הרבה [את למעשה מעונינת בידע עמוק יותר משישנו כרגע] 1.אין כל ספק שידע או יכולת חוצנית,מדעית וטכנולוגית,ליוותה את כל תרבויות קדם [לא יודע] 2.ההשערה שהמשולש מכיל פירצה בין מימדית עם פיסיקה שונה מסיבותל חוצניות קדומות. [לא יודע] 3.גם בגרמניה יש כזה---תעלומה קדומה. 4.החטיפות אמיתיות למרות שהם ברובן במישור אסטראלי [מימד אחר,רביעי,פיסיקה אחרת]שבו חוצנים שולטים היטב. 5.השאלה שלך היא --האם תרבויות חוצניות ,שונות,יצרו את סוגי בני אדם בהתערבות גנטית ואם כך למה בני אדם כל כך דומים ---יכולים להחליף איברים ודם בין כל הצבעים ? [שאלה הכי טובה מכולם--לא יודע.]

גם השאלות שלך וגם של ג'יזל במקומם..

ואני אשמח אם יהיה אדם שיוכל לתת את הדעת בנושאים הללו. וככל הנראה, לפחות לפי הסברי התוכנית של חיזרים מן העבר, יש לכך סיכוי די טוב - שלא רק שנעזרנו על ידי החוצנים בבחינת הטכנולוגיה, אלה גם באופן מעשי למדי.

למעלה