עכשיו אני

l i k i

New member
עכשיו אני

בוקר טוב היום לא הלכתי לעבודה. יש לי חודש נוראי. לא עבדתי קרוב לשנתיים עבודה רצינית ולפני חודשיים עברתי למשרה מלאה. היו לי עכשיו 3 ימים שישבתי ולא עשיתי כלום. לא היתה עבודה..... שבוע שעבר עבדתי קשה ובגלל שהכרתי מישהו אז לא אכלתי ולא ישנתי בערך שבוע. היה לי נורא קר בתחילת השבוע ועכשיו אני חולה. הודעתי בעבודה שאני לא באה. איזה יום יפה בחוץ..... אני מפחדת שאולי אני מוותרת לעצמי אבל אומרת כוס אמעק. אני הייתי צריכה חופש היום כנראה כי אין לי מצברים כרגע ואני חייבת אותם (יש לי מקצוע מעניין...) המון אנשים מסביבי פתאום גם חולים (אז כנראה זו לא רק אני) ויאללה - רק חבל שכבר לפני שבועיים הלכתי מוקדם כי לא הרגשתי טוב.. כנראה אני סוחבת מחלה אבל ככה זה אצלנו בברנז'ה. אני אנוח יום אחד. לא נורא. כבר אתמול בסוף היום לא יכולתי וחיפפתי בעבודה וזה הכי נורא... ככה אפ לא אהיה במשרד אולי יחליקו ויהיו להם דברים אחרים להתעסק בהם... אני ממש מקווה שאני לאמתעוררת יום אחד בלי עבודה. שאני סתם בסרט של פרנויה שאני צריכה להתמודד עימה. לא עבדתי מלא זמן.... נ.ב. אשמח לקרוא תגובות

../images/Emo13.gif

אם הבוס מרוצה ממך בסה"כ ויש צורך במשרה שלך, אז יום אחד שתפסידי זה לא משמעותי. נהניתי לקרוא את המשפט: "ובגלל שהכרתי מישהו אז לא אכלתי ולא ישנתי בערך שבוע. " טוב לדעת שיש עוד אנשים עם פרפרים בכאלו עוצמות שלא נכנעו לציניות ולפחדים .

noa128

New member
היי הנדי ../images/Emo140.gif כמה טוב לראות אותך

שוב אצלנו
ושלומך בימים אלה?

seeyou

New member
?אם הבוס מרוצה ממך ....../images/Emo8.gif

.... אז יום אחד שתפסידי זה לא משמעותי... היחסים בין עובד למעבידיו הם כמו היחסים בכול מערכת יחסים... חשוב מאוד הם מתרגלים אחד לשני... אם עובדים קשה,הרבה שעות להרבה זמן-הבוס לא יקבל מצב של "חופשה"... צריך להרגיל את המעביד שיש חיים גם מעבר למקום העבודה...עוד בהתחלה! ..."ובגלל שהכרתי מישהו אז לא אכלתי ולא ישנתי בערך שבוע" לא ישנת-אפשר להבין אבל בלי אוכל? נשאר מספיק כוח גם "להכיר" מישהוחדש? keep smiling יוסי

noa128

New member
מזדהה עם (כמעט) כך מילה ../images/Emo13.gif

למעט "...ובגלל שהכרתי מישהו אז לא אכלתי ולא ישנתי בערך שבוע.." - גם כי לא קרה לי בחיים - (שאני אוותר על אוכל? עוד לא נולד האיש שיביא אותי לויתור כזה..
) - גם כי הלוואי עלי להסתחרר ככה ממישהו.. אני מתארת לעצמי את רמות האדרנלין ויכולה רק לשמוח בשבילך
אבל מאד מובן החשש שלך. אחרי תקופת אבטלה כשכבר יש עבודה אוחזים בה בכל הכוח, ואפילו היעדרות לגיטימית כמו חופשת מחלה יכולה לגרום לרגשי אשמה... אבל תפרגני לעצמך את היום הזה היפה (אכן שמש נפלאה בחוץ) - תנוחי תרגישי טוב ותחזרי לעבודה בכוחות מחודשים, אני בטוחה שעם כזה מוסר עבודה לא יותרו עלייך בכזו קלות.. ויופי שבאת

למעלה