עכשיו אני...

mkarin

New member
עכשיו אני...

צריכה חיבוק... והרבה מאוד כוח להתמודד עם הרבה מאוד דברים!

mkarin

New member
.....

מעבר לבי"ס חדש [תיכון], לכיתה שאני לא רוצה להיות בה, והכיתה שאני כן רוצה- אין מקום, חוסר בחברים אמיתיים, הרגשה טוטאלית של אי-מיצוי, ואנשיפ שיודעים בדיוק על מה לדרוך כדי להקפיץ לי את העצבים.

גריני

New member
יכולתי לכתוב לך שאני מבינה כמה קשה-

אבל אז יבוא Mr.F ויקיא על השטיחים החדשים...
ברובד אחד אני באמת מבינה שזה לא נעים (מתייחסת כרגע לענין הביצפר), אבל אני רוצה להציע לך (שוב) גישה אחרת.... כי לשבת ולהיות מבואסת למה זה ככה? ואיך יכול היה להיות טוב יותר אחרת - לא יביא אותך למקומות טובים את בחורה צעירה אומנם אבל מאוד חכמה (כך את נשמעת לי) ונדמה לי ש"יש עם מי לדבר" - אז נסי אולי לדבר עם עצמך ולראות בשינוי הזה אתגר אתגר להכיר חברים חדשים (עם הישנים הלוא תוכלי לשמור על קשר אחה"צ), אתגר לראות איך את משתלבת דווקא במקום שעל פניו הוא לא מה שאת רוצה, ועם חברים שאת אפילו לא יודעת מי ומה ומי יודע, אולי דווקא בין החברים החדשים לכיתה, את תמצאי כמה שיהיו במשך הזמן מאוד יקרים לליבך. מחר בבוקר - לכי לביה"ס בהחלטה לפתוח את הלב ואת הראש להתנסויות חיוביות! החליטי ליהנות - ולוא מהיום הראשון. יש סיכוי טוב מאוד שאם תגיעי לביצפר עם אנרגיות חיוביות - כך יהיה המשך היום! הרגשה של אי מיצוי??? וואללה, פה איבדת אותי... בגילך? (ואני חלילה לא מזלזלת!) - את רוצה להרחיב בענין הזה? כי הרי במקרה שלך- ממש כל החיים לפנייך... אחחח... הפיוזים שלנו שקופצים... והעובדה שתמיד אנחנו מאשימים את האחרים בזה... זה לא אנחנו שקפץ לנו הפיוז - זה "ההוא" שהקפיץ אותו, נכון?
אז זהו שלא נכון... פיוז שקופץ לך הוא מקום בעייתי אצלך, זה כמו נורה אדומה שאומרת לך: כאן צריך לעשות עבודה פנימית. וכמה אני שמחה בשבילך ואפילו קצת מקנאת
(רק קצת!) - על כך שהתחלת את המסע הנפלא הזה בגיל שבו ה"קליפות" וה"קלקולים" עוד רכים, אפשר בקלות-יחסית לטפל בהם.
חביבה, ושמרי על קשר איתנו גם בזמן הלימודים - ככל שתוכלי

mkarin

New member
../images/Emo13.gif

ברור שאני אשמור על קשר, ואני אמצא לזה זמן... בקשר לבצפר? כבר השלמתי עד כמה שאני יכולה עם העובדה הזו, ואין לי הרבה מה לעשות כדי לשנות אותה... אני יודעת שאני צריכה לרכוש ידידים וחברים חדשים, כי מה לעשות, צריך אותם לפעמים, ולכן אני באמת בראש פתוח בקשר לזה. אבל מה לעשות, לפעמים יש רגעים של באסה, ודאון, ואז זה יוצא... אי מיצוי בגלל משהו שלא הספקתי שנה שעברה, והסיכוי שאני אעשה אותו השנה הוא קלוש בהחלט, ביחס לזמן שיש לי... לא נורא... באיזשהו שלב אני אשלים עם זה, והשנה, כשהידיים שלי יהיו מלאות בעבודה, הרבה זמן להקדיש לזה לא יהיה לי, אז אני מקווה לפחות לשכוח/ להדחיק את זה. בקשר לעצבים- זה כמה אנשים, שבזמן שבאמת הייתי צריכה שקט ולהיות עם עצמי, החליטו שהם צריכים שאני יעשה בשבילהם, כשבעצם הם חושבים שזה לטובתי... לפני כמה ימים מישהי מבוגרת ממני בכמה שנים אמרה לי שהלוואי והבעיות הקטנות שלי [למרות שהן לא כך בעיני כיום], ישארו הבעיות שלי גם כשאני אתבגר, והלוואי והבעיות שלי כיום, היו שלה... תודה, גריני

F650

New member
תגידי ../images/Emo70.gif אפשר להציע לך חברות../images/Emo35.gif

זהו ! אני מאוהב... אז כנראה שאני הוא הלא נורמאלי אשר כשהיה בגילך היה לו אוצר מילים מוגבל ל"וואלה וסבבה" ואוצר הרגשות שלו היה מצומצם למאוהב או מחוצ'קן..... הילדות של היום...

mkarin

New member
../images/Emo9.gif

משתמשת ב'סבבה', שונאת את 'וואלה'... ואוצר הרגשות שלי? התפתח פלאים בזמן האחרון

גריני

New member
../images/Emo18.gif אל תעברי לבד ילדה ברחוב

.... אל תעברי לבד ילדה ברחוב זה משחק באש!!! עכשיו אני ממש
ולא רק בגלל ה

F650

New member
../images/Emo46.gif נעלבתי ../images/Emo70.gifנסי להבין למה

ולצאת כבר מהצדקנות שלך
ההמשך במסרים. (מיועד למנהלת)

F650

New member
אז נעשה את זה באוויר הפתוח - מול

כל העדה - שתשפוט
א) תבוא הילדה ותעיד אם אי פעם פניתי אליה במסר אישי/הצעה. ב) הילדה יותר חכמה ממך וממני ! תני לה להחליט מה משחק באש. ג) מי שמשחק פה באש זה אני עם השוטרים שעלולים לדפוק לי בדלת !!!! וזו לא פעם ראשונה שאת משחקת את המבינה כי "יש לך ניסיון עם גברים באינטרנט".... די! חאלס! תרדי מהעץ כבר !

גריני

New member
תגיד, שאני אקרא לשוני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לא הבטחת אתמול שלא תקיא כאן??? גם היום ניקינו - שוני ואני

osho7

New member
../images/Emo150.gifשאני אבין

זה רק אני או שיש פה מתח מיני בין גריני וF650 יש לי דז'ה וו לכיתה ו'...בכיף, אני מפרגנת.

F650

New member
שאני אבין...

זה שגריני מצ'פחת אותי ויש לי סימנים אדומים בכל הגוף.... זה מאהבה

F650

New member
אז כדי להוסיף לאלמנט ההשפלה

אנוכי בן עוולה טיפש וסורר חוזר בי מדברים שאמרתי במפורש או שלא המפורש, ברמיזה לחכימה או בריש גלי, אם מלגי או מברי, במזיד או בשוגג, לאור ירח מלא או אל מול עלטת השמש, אם מקדימה או מנגבה... כלפי הצפרדע (להלן "הנפגעת" הידועה בכינויה "הירוקה ולא מיין"). סליחה ,מחילה, חטאתי עוויתי פשעתי ואין מוחל(ת).

למעלה