עכשיו אפקט הפרפר ביס 2

montu

New member
סרט מעולה!

מאוד כדאי לראות! טוב נו כולם יודעים את זה...

pi סרט הזוי לחלוטין!!!

מבית היוצר של רקוויאם לחלום. רואים מאיפה זה בא לבמאי...

R y a n O

New member
אפקט הפרפר

ראיתי אתמול ת'סרט הזה פעם ראשונה וזה סרט מגניב. עכשיו נזכרתי שהסרט הזה מזכיר את אותו עיקרון של הסרט הרי את מכושפת לי

liavsayegh

New member
עוד סרטי אימה בהוט היום...

בשעה 22:00 ערוץ הוט אקשן- אפקט הפרפר. בשעה 23:55 ערוץ הוט אקשן-פרדי נגד ג'יסון (מיד אחרי אפקט הפרפר) בשעה 1:35 ערוצ הוט אקשן- בית קברות לחיות 2 (מיד אחרי פרדי נגד ג'יסון) ועוד כמה סרטי אימה בהוט כמובן: בשעה 23:40 בערוץ 17 MGM -נשיקה נשיכה בשעה 5:15 בערוץ 18 TCM- סלח לי אתה נושך את צווארי (אין לי מושג מה זה) ואלה הם סרטי האימה להיות. יש לי תחושה שרובנו (שיש להם הוט) נעדיף לראות את השלוש הראשונים. אבל... תמיד יש יוצאי דופן. אז תהנו!

רועי123456

New member
גם ליס יש היום פרדי נגד גיסון

יש היום בתשע וחצי נוסחה לרצח ביס 1 ואחרי זה יש ביס 2 ב23 פרדי נגד ..... אחרי פרדי יש התהום: קבוצת תלמידים מעבירים שלושה ימים בבונקר נטוש, אך בסופו של דבר אינם בטוחים כי יצליחו לצאת לאור היום. עם: ת`ורה בירץ`, דזמונד הרינגטון, אמבת` דווידץ. במאי: ניק האם. בריטניה/צרפת, 2000 אחרי התהום יש תת-אדם: התעוררות: אישה שערפד השתלט עליה והחל בתהליך הפיכתה לערפד, נמלטת ומגיעה לבית החולים, בו רופא טוען כי הוא יכול להצילה. עם: דניס דאף, אנדרס הוב, ג`ונתון מוריס. במאי: טד ניקולאו. ארה"ב, 1998 אחרי תת אדם יש הקמע: שני צעירים הופכים על כורחם למכשירים בתכנית שטנית לפתוח את שערי הגיהינום, באמצעות השתלטות על נשמות אנושיות. עם: בילי פאריש, וולטר ג`ונס, ג`ייסון אדלמן. במאי: דיוויד דה-קוטו. ארה"ב, 1998 ואחרי זה פיפי ולישון

wrongturn

New member
בית קברות לחיות 2

שמעתי מלא אנשים שאומרים שבית קברות לחיות 1/2 מפחד אש.. אחד עוד בסדר אבל 2 זה בדיחה ...לא מפחיד יותר מגעיל ומשעמם!!! נו באמת??.............

רועי123456

New member
אני שמעתי שבית קברות לחיות זה

סרט מפחיד רצח ולפני כמה חודשים ראיתי את 2 וזה פשוט בדיחה אבל אולי הראשון טוב את הראשון עוד לא ראיתי אם יהיה שוב ביס[לפני איזה שנה היה את זה ביס ולא ראיתי]אני יראה

למעלה