עכשיו באמת נשאר לי רק לחכות

אפרת**

New member
עכשיו באמת נשאר לי רק לחכות

הכל בסדר אחרי הסופשבוע האחרון. שתיתי בלי סוף. (וגם הייתי בשרותים בלי סוף) המשכתי לנוח. היום כבר אין כאבי בטן כמעט. וגם האולטרסאונד נראה בסדר. השאלה אם לא עוררתי מהומה רבה על כלום...
ועכשיו נשאר לי השבוע המעצבן של לפני התשובה של יש\אין. כולם פה מכירים את זה. בעצם יותר מידי מה לעשות אין. חוץ מקצת לקחת כל מיני פרוג´סטרון לתמיכה ועוד כל מיני חומצה פולית ואספירין שנהיה קצת אופנתי לאחרונה, יש טענה שזה עוזר להשתרשות. נו... אז אם יש משהו בזה אז לא יזיק... אבל בפועל, כלום. לחכות. ואז כמובן שבאות המחשבות. וכשבאות המחשבות אני כמובן מציקה פה ... זהו...
אפרת.

אפרתי דאגתי לך !! ../images/Emo25.gif

אני רואה שהמצב רוח השתפר וכך גם הבריאות .... כל מה שנותר זה באמת לחכות שבוע .. אז שישתרשו והתכפלו להם שם בפנים .. בהצלחה ותיהי בקשר
יונית החיננית

נועם@בת

New member
מחכים איתך בסבלנות אינסופית ../images/Emo13.gif

איזה סבלנות איזה נעלים, כוססים אצבעות ומחכים לחיובי הבא של הפורום בקוצר רוח משווע
לא עוררת מהומה, עשית בדיוק את הדבר הנכון- הצלת את עצמך מסיבוך של גירוי יתר. הרבה נשים מחכות עוד קצת כדי לא להחשב מפונקות, ואוכלות אותה בגדול. אז תכיני לך מכל מי עדן ליד השירותים
ואת כל המחשבות הרעות פשוט תורידי עם המים
ובנתיים תניחי ידים חמות על הבטן, שלחי לעוברים שלך חום אור ואהבה. דמייני לך אותם שם בפנים בחדר שינה מתוק של תינוקות. עם עור חם וריחני ונשימה מתוקה. עוד שבוע לפני תחילת ההסיטריה של ההריון
נועם

יפעתי&

New member
אפרתוש את אף פעם לא מציקה... ../images/Emo23.gif

שיעברו מהר מהר ה"ימים הנוראים" האלה... ושיהיה רק חיובי...

גם לי באות מחשבות לגבייך ../images/Emo23.gif

(וחבל שאין אמוטיקון של תפוזון בהריון...) מחשבות על הבשורה שתתבשרי בעוד כמה ימים ואיך תודיעי לכל אהובייך וגם לנו, ועל שמחה גדולה והתרגשות, ועל כמה תהיי יפה בהריון, ומחשבות על חדר הילדים שתתכנני, ואני יכולה להמשיך כך עד הבר/בת-מצוה... אפרת - ממש לא שבוע מעצבן, שבוע כייפי של פינטוזים ותכנונים וגם מתח ופרפרים, בתקווה שלא יהיו יותר כאבים. מחכה לבשורה - נילה

שחר חדש

New member
אפרתו´ש ../images/Emo39.gif

מזדהה איתך כל כך - הרי גם אני מחכה. טוב שאת עושה "מהומות" - זה עוזר להכנס להריון... מחזיקה לך את כל אצבעותיי, ומגייסת אפילו את האצבעות של המשפחה המורחבת שאפגוש היום. הלוואי שתצליחי. ספרי לנו בטאות.

טביקאט

New member
מחזיקה אצבעות איתך ../images/Emo45.gif

מקווה שלמרות ובגלל ההתחלה הסוערת ההמשך יהיה רגוע ומאושר... וחוץ מזה- עוד יום עבר בדרך לבטא!
טביקאט

ומה אם עוררת סתם מהומה

אז מה? שמחה שאת מרגישה יותר טוב ושאת מעבידה את הניאגרה ללא הרף
עכשיו נותר רק לכסוס ציפורניים (אם נשאר עוד משהו) עד לבטא החיובית (הלוואי, הלוואי, הלוואי). מחזיקה את כל האצבעות האפשריות שתהיה הצלחה גדולה גדולה
מרב

וואי אפרת. ../images/Emo12.gif

עכשיו רק קראתי את מה שקרה לך. אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. בסופו של דבר, ההריון יהיה הפיתרון להכל, לא?
שיהיה לך טוב. מחזיקה אצבעות לתשובה המיוחלת. סאני.

למעלה