עכשיו באמת---
משחק צ´אט

עכשיו באמת--- ../images/Emo124.gifמשחק צ´אט../images/Emo70.gif

היום בשעה 20:00 בערב - נפגש כולנו יחד למפגש צ´אט שבו נשחק את המשחק ´אמת או חובה´. חשוב: הפגישה תתקיים בצ´אט של תפוז (קישור בטאג ליינס), ולא בצ´אט הרשמי לתאומות.
איך משחקים- אני מארגנת את המשחק. כל מי שיש לו רעיון לשאלה למשתתף מסויים ישלח אותה במסר אליי. אני תרכז את כל השאלות, ללא שום קשר למי ששלח אותן. במקרה שמישהו ירצה לשאול אותי שאלה- הוא יישלח אותה לנגה, והיא תעביר אותה אליי (בצינזור שם השולח). במשחק בצ´אט אני אשאל כל פעם משתתף כלשהו את השאלה שקשורה אליו- והוא יצטרך לענות.
לא נוכל לדעת אם אתם משקרים, אבל למען הכיף והצדק- ענו על השאלות נכונה
שאלות יתקבלו גם אחרי השעה 20:00, אך עדיפות תהיה לשולחי השאלות לפני השעה המדוברת.
אם יש לכם עדיין שאלות- פנו אליי במסרים.
רב הסיכויים שנגה לא תהיה במשחק ולכן רק אני אנהל אותו. אם נגה תהיה במשחק אז שתינו ננהל אותו

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אתמול היה את המשחק הזה בפורום של מורדים,אני לא הייתחי,אבל אפשר לראות תוצאות בפורום
והם ספרו שהיה ממש כיף,והיו צחוקים
אז אני יהיה היום שם ב-20:00
רק יש לי שאלה אחת- איזה מן סוג של שאלות אני יכולה להציע
תתני דוגמה

למשל...

נגיד את רוצה לדעת אם למישהו יש חברה, מה הדבר הכי נועז שהוא עשה איי פעם, אם מישהי כבר התנשקה בפעם הראשונה וכו´... כל מה שתמיד שואלים ב´אמת או חובה´... ואתם יכולים להתחיל כבר לשלוח שאלות... (כל שאלה אמורה לפנות למישהו, לא לכתוב שאלה לכל הפורום אלא למישהו מסוים...)

אוקיי הבנתי...../images/Emo8.gif אני ישלח שאלות

יותר מאוחר,כי באו אלינו עכשיו אורחים
אני מקווה שהם ילכו עד 20:00

Alexis14

New member
עמר ואריאלה...../images/Emo113.gif

עמר- אתמול אני ואריאלה דיברנו בצ´אט ואז אריאלה הלכה אז הלכתי לצ´אט של המורדים... וגם שיחקתי איתם אמת או חובה... ואז התחלנו עם השרשור הערצה לדסי...
זה היה קורע... אריאלה-
. אני כבר בבית כי הפעולה נגמרה מוקדם ממה שחשבתי, אבל אבא שלי רוצה את המחשב עוד דקה, אולי בשמונה אני כבר אהיה... ואפשר גם משימות! תראי בפורום המורדים את השרשור שכולם כותבים שהם מעריצים את דסי (BenjaGirl)... אלו היו המשימות שלנו... חחחח...

motib4

New member
משימה באמת או חובה! ../images/Emo29.gif

שרשור תמונות של אבא משתדך!

למעלה