עכשיו בארץ נהדרת-חיקוי של "חלב ודבש
ה המוצא הישר New member 6/12/04 #2 בדיוק באתי לרשום על זה! הקדמת אותי לפחות החיקוי האישי של גלי היה יותר אנושי מאשר של רועי בר-נתן
ו ולנטינו לוי New member 6/12/04 #3 דווקא היה ממש מצחיק!! אהבתי את הצניות וגם את הגרסה שעשו ל"הללוייה" אורנה בנאי גדולה וואי מזה לא ציפיתטי לזה זה היה לקראת סוף התכנית, שאתה כבר בא להעביר, פתאום אני שומע "האיחוד של חלב ודבש"
דווקא היה ממש מצחיק!! אהבתי את הצניות וגם את הגרסה שעשו ל"הללוייה" אורנה בנאי גדולה וואי מזה לא ציפיתטי לזה זה היה לקראת סוף התכנית, שאתה כבר בא להעביר, פתאום אני שומע "האיחוד של חלב ודבש"
ו ולנטינו לוי New member 6/12/04 #9 אגב, הם דיברו על הסיבה לפירוק מישהו זוכר מה הם אמרו שהיתה הסיבה??
ש שרית7 New member 6/12/04 #5 זה היה חיקוי של גלי בסוף??? איזה בעסה. אני פשוט מתביישת להודות התחלתי לראות את התכנית ובערך בעשרה ל22 התחלתי לנקר... ופשוט סגרתי את הטלויזיה לא יודעת מה קרה לי אני הולכת לישון ב23:30 24:00 הזיקנה... הזיקנה...
זה היה חיקוי של גלי בסוף??? איזה בעסה. אני פשוט מתביישת להודות התחלתי לראות את התכנית ובערך בעשרה ל22 התחלתי לנקר... ופשוט סגרתי את הטלויזיה לא יודעת מה קרה לי אני הולכת לישון ב23:30 24:00 הזיקנה... הזיקנה...
ר רינה7 New member 6/12/04 #6 אצלי -הפוך במשך כל התוכנית, נירדמתי ומדי פעם התעוררתי וכשהזמינו את גלי וחלב ודבש, התעוררתי לגמרי, וראיתי את הכל, היה נורא מצחיק ! והבגדים......
אצלי -הפוך במשך כל התוכנית, נירדמתי ומדי פעם התעוררתי וכשהזמינו את גלי וחלב ודבש, התעוררתי לגמרי, וראיתי את הכל, היה נורא מצחיק ! והבגדים......
ו ולנטינו לוי New member 6/12/04 #8 ../images/Emo45.gif זאת היתה גלי../images/Emo3.gif ולא מצאתי את הקטע לצפייה באינטרנט...
1 10 הגרי New member 6/12/04 #7 היה ממש מצחיק... אהבתי את הקטע שהם המשיכו כל מילה שמתחרזת במילה גלגל כמו השיר גלגל ענק,לדוגמא:חבל..עוד שנה,עוד שנה.. כל מי שלא צפה בתוכנית,ורוצה לצפות בה ,יכול להיכנס לאתר: www.nehederet.tv ולצפות בקטעים שם.
היה ממש מצחיק... אהבתי את הקטע שהם המשיכו כל מילה שמתחרזת במילה גלגל כמו השיר גלגל ענק,לדוגמא:חבל..עוד שנה,עוד שנה.. כל מי שלא צפה בתוכנית,ורוצה לצפות בה ,יכול להיכנס לאתר: www.nehederet.tv ולצפות בקטעים שם.