../images/Emo66.gif../images/Emo99.gifכפר הארורים...
לדעתי סרט נורא יפה... ראיתי אותו בערך בגיל 9, טוב בגיל צעיר מאוד... זה שודר בערוץ 11 וזה היה כזה חמוד! כל הילדים הבלונדינים האלו מתאספים יחדיו והורגים אנשים? זה כמו קונספירציה נגד העולם... טוב לא קונספירציה (אני מתה על המילה...)... קיצר אני לא פחדתי ממנו אבל אכן שווה צפיה
טוב הסרט מגרש השדים הוא סרט מרשים שהרבה דיבורים שונים נוצרים סביבו... אני אישית לא הכי חיבבתי את הסרט, מצאתי אותו יותר מגעיל מאימתי, אם אני רוצה לראות מישהו שמקיא בלי הפסקה אני פשוט יכולה לצפות במישהו אחרי שאני שמה לו את הקלטת של קרוסלת הקסמים שמשודר בקרטון נטוורק... עכשיו התוכנית הזאתי נחשבת מופע אימים קטנטן... זה מפחיד כי יחסית לתקופה שבו הסרט הוסרט (חחח... אני משעשעת את עצמי) זה נחשב לסרט הכי מפחיד שיצא! בבכורה של הסרט אנשים יצאו מהאולם באמצע ההקרנה בצעקות... גם זו הייתה תקופה יותר מאמינה והדוקה בדת אבל זו דעתי... הסרט כל כך הפחיד את הצופים אז עד שזה השאיר רושם עד היום ורושם זה עדיין מקונן פחד בליבם כשהם רואים את האישה ששיחקה את הנערה הזאת... בגלל כל הדברים האלו הסרט נחשב קלאסי ויוצא דופן, תגובות כאלו לגבי סרט אימה לא נראו בתקופה... אבל אי אפשר להתווכח שבעת ראיתו תמיד אני מרגישה טיפה נוסטלגיה