עכשיו ביס 2

i love usa

New member
עכשיו ביס 2

כפר הארורים ומיד אחר כך מגרש השדים 2 לא ראיתי את 2 אז היום יש לי הזדמנות אני אצל אחותי ויש לה יס תהנו! :)

BlizzardOzz

New member
ת'אמת

לא הפסדתה כלום שלא ראיתה אותו קודם...הסרט השני פשוט חרא של סרט

i love usa

New member
צודק ב-100 אחוז

א.אני בת
ב.ראיתי את כפר הארורים ואחר כך ראיתי את מגרש השדים ראיתי 45 דקות ממנו והייתי עיפה הלכתי לישון גם הסרט היה משעמם למי שמעוניין יש היום את מגרש הדשים 3 לא זוכרת באיזה שעה אני כניראה גם היום יהיה אצל אחותי ואני יראה אותו אני ירשום משם באיזה שעה מתחיל

כנסו

חברה שלי ראתה כפר הארורים אמרה שזה הסרט הכי פחות מפחיד שיש שזה על ילדיים בלונדיניים עם עיניים אדומות משהו כזה... מה אתם אומרים? ומגרש השדים... אני וחברות שלי התחלנו לראות בדי וי די את הישן... זה היה מוזר (גם זה שלא היה ש' בתרגום)אבל גאדדדדדדדדדדדד כמה שזה היה משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שעות הם מדברים ומדברים על דברים שכל כך לא מעניינים אותייייייייי ועד פרק 13 הם דיברו ודיברו ואני התחרפנתייייייייייייי........ כמעט נרדמנו כבר בפעם הראשונה שהמיטה של הילדה רועדדדתתתתת מה הקטע למה כולם אומרים שזה מפחיד כל כך?!

../images/Emo66.gif../images/Emo99.gifכפר הארורים...

לדעתי סרט נורא יפה... ראיתי אותו בערך בגיל 9, טוב בגיל צעיר מאוד... זה שודר בערוץ 11 וזה היה כזה חמוד! כל הילדים הבלונדינים האלו מתאספים יחדיו והורגים אנשים? זה כמו קונספירציה נגד העולם... טוב לא קונספירציה (אני מתה על המילה...)... קיצר אני לא פחדתי ממנו אבל אכן שווה צפיה
טוב הסרט מגרש השדים הוא סרט מרשים שהרבה דיבורים שונים נוצרים סביבו... אני אישית לא הכי חיבבתי את הסרט, מצאתי אותו יותר מגעיל מאימתי, אם אני רוצה לראות מישהו שמקיא בלי הפסקה אני פשוט יכולה לצפות במישהו אחרי שאני שמה לו את הקלטת של קרוסלת הקסמים שמשודר בקרטון נטוורק... עכשיו התוכנית הזאתי נחשבת מופע אימים קטנטן... זה מפחיד כי יחסית לתקופה שבו הסרט הוסרט (חחח... אני משעשעת את עצמי) זה נחשב לסרט הכי מפחיד שיצא! בבכורה של הסרט אנשים יצאו מהאולם באמצע ההקרנה בצעקות... גם זו הייתה תקופה יותר מאמינה והדוקה בדת אבל זו דעתי... הסרט כל כך הפחיד את הצופים אז עד שזה השאיר רושם עד היום ורושם זה עדיין מקונן פחד בליבם כשהם רואים את האישה ששיחקה את הנערה הזאת... בגלל כל הדברים האלו הסרט נחשב קלאסי ויוצא דופן, תגובות כאלו לגבי סרט אימה לא נראו בתקופה... אבל אי אפשר להתווכח שבעת ראיתו תמיד אני מרגישה טיפה נוסטלגיה

חחח

דווקא הכפר ארורים הזה נשמע לי מצחיק... ובמגרש השדים כל כך שנאתי את הילדה!!!! אני פשוט אחכה.. יוצאת גירסה חדשה שבטח מקצצים בה את כל הקטעים של הדיבורים ואז אני אראה את זה עד הסוף בלי להרדם באמצע... אבל הקטע שהיא משתינה... הרג אותי..

../images/Emo66.gifאני לא חושבת שזה מתפקידנו

לשפוט מישהו שיש לו בעיות בשליטה על צרכיו, מה לילי שלי הייתה אומרת על זה? *לילי זו הכלבה שלי...

למעלה