עכשיו בעיה ברווזית

עכשיו בעיה ברווזית

http://www.origamitips.com/Diagrams/Shiri_Duck.pdf אני מנסה כבר איזה שבוע להבין את קיפול מס' 11 בברווז הזה. כל הזמן יוצאים לי דברים מאד יצירתיים, שלא מזכירים בשיט את מה שמצוייר בתרשים. אני מתחילה לחשוב שלא הבנתי נכון. מישהו יודע למה התכוונה המשוררת בקיפול מס' 11 ו-12? רב תודות.

idoetl

New member
באמת קצת קשה להסביר...

בשלב 10 קיפלנו את החלק האחורי כך שיהיה מעל הכנף. עכשיו המטרה היא להביא את הכנף למעלה. יש את קיפול ההר שהחץ מצביע עליו בצעד 11, ואם נרים אותו, נראה בפנים קיפול עמק. מה שצריך לעשות זה להפוך את קיפול ההר לעמק, ואת העמק להר. ואז הכנף שוב למעלה.(וכנ"ל בצד השני) אני מקווה שהבנת... דרך אגב, כדאי לשים את הקישור שהודעה למטה בכתובות האינטרנט ולא בגוף ההודעה, כדי שאנשים יוכלו להכנס אליו ישירות ולא להעתיק אותו לשורת הכתובת...

תודה וגם

תודה לשניכם - אני אנסה, ואם כותבת התרשים גם פה אז בכלל טוב. בנושא קישור האינטרנט - אני כותבת (בדרך כלל) הודעה בתפוז פעם בחמש שנים, אז אני לא כל כך בקיאה באיפה שמים כתובות אינטרנט. אבל נראה לי שגם העניין הזה טופל עכשיו...:)

אני כמעט שם

אולי תוכל להסביר לי בבקשה איך מקפלים את הכנפיים בקיפול 24? זה לא יוצא זה, ואני במרחק של רק כמה צעדים מברווז נייר משלי.. תודה, ענת

Shiri D

New member
צודקת.

באמת זה לא מוסבר כל כך טוב. אני רואה שכבר קיבלת תשובה, אבל הנה עוד הסבר ליתר ביטחון: 11: פותחים את הקפלים שקופלו בשלב 10. 11 וקצת: חוזרים על הקפל שמצויר בשלב 10, אבל הפעם מקפלים את השכבה העליונה בלבד בכיוון הפוך - קפל הר. נקודה B תיכנס אל תוך הדגם, ותגיע אל נקודה C. כמעט 12: חוזרים בצד השני. אגב, בכל מקרה של בעיה בקיפול הדגמים אפשר לשלוח לי מייל, (הכתובת בעמוד השער של ההוראות וגם בכרטיס האישי שלי פה), ואני מבטיחה לענות. חשוב לי לדעת איפה יש באגים בהסברים. בהצלחה, שירי

D o c t o r X

New member
שאלה בקשר לקיפול

את יכול בבקשה לרשום מאיזה גודל של דפים עשית את הקיפולים שלך שיש להם הוראות?

למעלה