עכשיו בערוץ הקולנוע הישראלי בYES יש סרט שיגאל שדה משחק בו שם הסרט:אישה זרה"
ר רעות שטיינברג New member 13/2/06 #1 עכשיו בערוץ הקולנוע הישראלי בYES יש סרט שיגאל שדה משחק בו שם הסרט:אישה זרה"
R RossandRachel New member 13/2/06 #2 היי! הבמאי, דן וולמן, גם ביים את אח שלי בסרט "הביוגרפיה של בן"!! חח צחוקים לא ידעתי שיגאל שיחק שם!!
M mary lou New member 13/2/06 #3 ../images/Emo204.gif הו?../images/Emo12.gif ואני לא ידעתי שאחיך שחקן... אני יודעת שזה נורא מפגר, אבל לא יכולתי להתאפק וגיגלתי את שם הסרט ויש לי רק דבר אחד לומר שאני גם בטוחה שאת יודעת אותו- אתם ממש ממש דומים!!
../images/Emo204.gif הו?../images/Emo12.gif ואני לא ידעתי שאחיך שחקן... אני יודעת שזה נורא מפגר, אבל לא יכולתי להתאפק וגיגלתי את שם הסרט ויש לי רק דבר אחד לומר שאני גם בטוחה שאת יודעת אותו- אתם ממש ממש דומים!!
R RossandRachel New member 17/2/06 #4 חח דווקא לא ממש...אני טוענת שהוא מאומץ, אבל אמא שלי אומרת שיש לה כמה שעות טובו תשל צירים שיוכחיו שהוא לא... בעקיפין אנחנו דומים...רק שהוא ילד יפה
חח דווקא לא ממש...אני טוענת שהוא מאומץ, אבל אמא שלי אומרת שיש לה כמה שעות טובו תשל צירים שיוכחיו שהוא לא... בעקיפין אנחנו דומים...רק שהוא ילד יפה