עכשיו בערוץ שלוש

The Mad Hatter

New member
עכשיו בערוץ שלוש

בסדרה "חלום אמריקני" או איך שלא קוראים לה יש פרק שנראה שיוקדש ברובו לביטלס. וכשהכריזו על שמות חברי הלהקה, הזכירו את רינגו אחרון. לטיפול הועדה למען רינגו...:)

../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif בדיקת נוכחות

מכיוון שעוד אין בידי רשימה ברורה של תומכי עצומת רינגו ודעותיהם (לשיפורים וכו') עליה, הייתי רוצה שכל מי שתומך יגיב להודעה הזאת.

The Mad Hatter

New member
אני תומכת :)

הממ..אחת מדמויות הסדרה (שבפרק זה כנראה שיחקה מעריצה-רק קצת פחות צווחנית מהשאר) דיברה על רינגו. שזה סימן טוב. שיש לו...אממ...מעריצות? וחוצמיזה-אין יותר מידי דברים על הביטלס בתכנית הזו, אז אני פורשת ואם מישהו רואה ויש משהו מעניין על הביטלס שם, שידווח ומהר. :)

הודעה חשובה!

האם הפעם ההקפצה תתקפץ? או שמא יש להקפיץ אותה בקיפוץ מקופץ ומתקפץ באופן מקופץ במיוחד?

Miss CB

New member
לאאאאא.... +../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

ראיתי עכשיו את THE WALL (תכף הערה עליו) גררר! ואני דווקא רואה הרבה את הסדרה הזאת! אני לא מאמינה! פעם אחת שהפסדתי (האמת הפסדתי הרבה אבל דווקא תכננתי היום לראות כי 1964 מי יודע אולי יהיה על המופלאים) ראיתי את הסרט... גררר... היה הרבה עליהם? THE WALL... אימאלה... כבר הרבה זמן שרציתי לראות אותו ולשמוע את האלבום. עכשיו קצת פחות. אימאלה. זתומרת, זה לא מפחיד בגדול סטייל צעקה וחרטא כזה, לא מותח אבל... אימאלה. למה כל כך אפל? הציורים במיוחד. לא עשו לי טוב. ועוד כל כך מאוחר. גרררר.

למעלה