עכשיו בערוץ 1 ישראל מול סרביה

ישראל נגד הסופרסטארים הסרבים

נבחרת ישראל בכדוריד המריאה היום לסרביה, לקראת משחקה ביום חמישי נגד אחת הנבחרות הטובות בעולם. צפו בוידאו בראיון שערך ערוץ 5 עם אבישי סמולר השחקן המצטיין הישראלי ושלמה הופמן המאמן מה יש להם להגיד על המשחק שהוא חלק מהקמפיין בקדם אליפות אירופה. מה שבטוח שהולך להיות מעניין כמו תמיד כשמגיעה נבחרת סרבית איכותית ונבחרת ישראלית שבאה במטרה אחת -לנצח.

נבחרת סרביה בכדוריד נצחה את ישראל

הערב בתוצאה 37 לעומת 27 לישראל. המשחק נערך בבלגרד והגומלין במוצאי שבת. המוקדמות לאליפות אירופה נערכות בשיטת הליגה. היריבה העקרית של ישראל לעליה על הכרטיס לאירופה היא מקדוניה.

kopfschmerzen

New member
כמו הישראלים שחוזרים מגרמניה

איזו מדינה מדינה מסודרת\מאורגנת\נקיה\מצוחצחת\מגניבה\מרתקת\נפלאה\נהדרת. איזו מדינה יש להם ימח שמם. הסוחר הישראלי- זה יפני, זה אמריקאי, זה כבר גרמני ממליץ עליו בחום איזה תוצרת יש להם ימח שמם אוהד כדורגל ישראלי- גרמניה הייתה טובה במונדיאל והיה מגיע לה לקחת בהתחלה נהנתי ממנה ורציתי שהם יקחו היה מגיע להם ימח שמם. הרב עובדיה יוסף- הגרמנים הנאצים ימח שמם (בסוף ההרצאה המרתקת נוסע על מכונית BMW תוצרת גרמנית מילא היה נוסע על מרצדס שהעבירה חלק ממפעליה לסין עוד הייתי מבין אותו גם על וולבו הוא לא מוכן להתפשר)

הגרמנים לא כל כך מסודרים

כמו שמיוחס להם, ואז כן עכשיו יש הרבה צביעות בשלטונות הגרמנים, גועל נפש. אני נהנה מארוע ספורטיבי בו ישראלים ולחליפין סרבים מנצחים גרמנים, כי הם נהנים מכך מאוד גם כן. ובנוגע למכבי, אין מה לעשות, היום ווציץ הוא עמוד השדרה של מכבי, או מה שנשאר ממנה מהעונה הקודמת. לדעתי ירד בהרבה הערך של הספורט הקבוצתי התחרותי בכדורסל. כמעט הכל זה לגיון זרים, והאקס יוגוסלבים מככבים בקבוצות ובליגות זרות. דווקא הערך של ההתמודדות הספורטיבית בין נבחרות עלה, וכל הכבוד לנבחרת ישראל על הניצחון המדהים היום על נבחרת סרביה בכדוריד. שימשיך כך גם ביום רביעי מול מקדוניה. רובי סרבי

הסרבים הקרואטים והסלובנים כשרוניים

גם בכדרוסל וגם בכדורגל יש הרבה כישרון ביוגוסלביה. קרואטיה וסרביה+מונטנגרו הגיעו למונדיאל האחרון, ומס' התושבים הרשומים ברישום האוכלוסין בכל אחת בנפרד לא גדול מישראל. שחקני הכדורסל הסרבים הצעירים מאוד כישרוניים אבל מצפה להם עתיד אפוא שהכסף הגדול נמצא, ובשל כך הקבוצות המקומיות סובלות. הסלובני בנו אודריך מככב ב-NBA וגם אחיו לא רע בכלל. יש הרבה כישרון טבעי במבנה, ידע ואימונים מפרכים שמביאים את היוגוסלבים כן להשגים. בעניין נבחרת סרביה בכדורסל אתה צודק זליקו אובראדוביץ המאמן השועל, היה בירידה כללית בשנתיים האחרונות גם בפאנאתינייקוס וגם בנבחרת סרביה גברים בכדורסל. השחקנים הגדולים כבר שבעו מתהילה, היו אלופי העולם ומלאים בכסף. הדור הצעיר ידבר בעתיד. גם השקעות כספים היו חסרות ועדיין, אבל מסתמן שיפור איטי גם בכך. תן את ההשקעה שגרמניה הוציאה על נבחרת הכדורגל שלה לקראת המונדיאל האחרון לכל הנבחרות היוגוסלביות, כולל מתקנים, שכר ותנאי אימון והם יקרקסו את גרמניה.

ליוביציץ הקרואטי ניצח את הגרמני

שחקן הטניס הקרואטי ניצח את גרמנמאייר הגרמני. זה תמיד טוב מאוד לנצח גרמנים!

Gn18

New member
חחחחחחחחחח

לא משנה מי נצח, העיקר שנצחו את הגרמנים!

עכשיו בערוץ 1 ישראל מול סרביה

משחק הכדוריד בין הנבחרות הלאומיות ברעננה. המשחק הבא נגד מקדוניה שגם היא בבית. הסלאביות הן נבחרות מאוד חזקות בכדוריד. סרביה הייתה 5 באליפות העולם האחרונה בטוניס.

והנה זה הגיע ישראל ניצחה

30 : 29 לישראל במשחק מצויין של כל הנבחרת, כל הכבוד. המשחק הבא בישראל, מול נבחרת מקדוניה ביום רביעי. נבחרת מקדוניה מתמודדת עכשיו מול לוקסמבורג החלשה בבית. 2 הראשונות בבית עולות למשחקי ההצלבה לקראת אליפות אירופה. רובי סרבי

Gn18

New member
יאלללללה נצחון!

רגע?!?! אני בדילמה! אני לא יודע מי צריך לנצח עם הייתי בסרביה הייתי רוצה שישראל תפסיד אבל.... היום נראה לי אני בעד ישראל לא?

לאזרוב אמר שבישראל האווירה טובה

לאזרוב השחקן המקדוני המעולה אוהב את האווירה בישראל, ואומר שלנצח את נבחרת הכדוריד הישראלית זה קשה מאוד, אבל ספורטאי בא לנצח. זה מה שאמר וקיים. נבחרת מקדוניה מבוגרת יותר מישראל בגיל מה שלכארוה אצל פרשנים מהווה חסרון למרות הנסיון העודף, אבל חסונה יותר ושחקן מול שחקן טובה הרבה יותר. נבחרת הכדוריד של מקדוניה לא התקשתה לנצח ברעננה אתמול את נבחרת ישראל בכדוריד כמעט באותה צורה שישראל נצחה כאן את סרביה. לישראל סיכוי לעלות למשחקי ההצלבה לקראת אליפות אירופה רק אם ינצחו במקדוניה וגם את לוקסמבורג. מקדוניה וסרביה נראות בעלות הסיכוי הטוב יותר בהליכה.

ומקדוניה נצחה אתמול בסקופיה

במשחק טוב מאוד של שתי הנבחרות, אבל מה לעשות החוסן הגופני המקדוני הוא שניצח. מקדוניה וסרביה ככל הנראה הן שתי הנבחרות העולות מהבית.

למעלה