עכשיו בערוץ 92(בהוט בלבד) 40 הלהיטים של ספייס

itaikadosi

New member
עכשיו בערוץ 92(בהוט בלבד) 40 הלהיטים של ספייס 40 שירים של כולם סולואים וביחד... מגניב ../images/Emo13.gif

Drowned World

New member
באמת???? איך 40 ??? וואי וואי חבל לא אמרת קודם אני רוצה להקליט יש שידור חוזר???

itaikadosi

New member
לא יודע... האמת בכלל כתוב משהו אחר בלוח שידורים... אבל איזה כיף.. זה ממש כל הקליפים של כולם....

Drowned World

New member
כן שיאוווו זה מדהיםםםם ../images/Emo99.gif תודה רבה רבה שרשמת ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif זה ספיישל ענקי ../images/Emo70.gif חבל שלא הצלחתי לתפוס מההתחלה אני מקווה שיהיה שידור חוזר ../images/Emo70.gif איזה כיףףףףףףףףףףףףף יש פה קליפים שיוצא לי לראות פעם ראשונה בטלוויזיה ובכלל כיף לראות את הקליפים האלה שוב הם מאוד נדירים לMTV ../images/Emo70.gif שמישהו יחפש את הלוח שידורים ויראה עם יש שידור חוזר ../images/Emo70.gif

Drowned World

New member
מל סי ניצחה ../images/Emo106.gif מלאני סי ניצחה במקום הגבוהה ביותר במצעד מקום 9 למרות שלג'רי היו יותר כניסות למצעד ויותר סינגלים במקום ראשון ../images/Emo13.gif היה אחלה של מעצד ! והפסדתי דיי הרבה קליפים שמאוד רציתי לראות... ../images/Emo10.gif אני מאוד מקווה שיהיה שידור חוזר חחח

Drowned World

New member
חחח חופשי ../images/Emo99.gif עם מישהו שומע על שידור נוסף שישים התראה לפני ../images/Emo70.gif הקלטת נגמרה בדיוק בשיר האחרון חחח

למעלה