עכשיו ברור לכולם למרבה הצער שהביבס מתים אם לא החזירו אותם עד עכשיו

ביטניקט

Well-known member
עכשיו ברור לכולם למרבה הצער שהביבס מתים אם לא החזירו אותם עד עכשיו, כנראה יחזירו את גופותיהם בסוף שלב ראשון של העסקה. אם הם היו חיים היו משחררים אותם ראשונים או אפילו בעסקה הקודמת לפני שנה שהחמאס קטע אותה באיבה כי היה ברור לו שיתברר לנו שהם מתים אם ימשיך בעסקה עד תומה. חיות האדם הפונדמנטליסטים הרצחנים רצחו והרגו את האם שירי ושני ילדיה הקטנים כפיר ואריאל כבר בתחילת הלחימה ולא התכוונו בכלל להחזירם בחיים. ועל זה לבד צריך להשמיד את עזה ולמחוק אותה מעל המפה אחרי שיוחזרו כל החטופים. שלא יישאר אפילו מחבל או תומך טרור אחד חי ברצועת עזה. ושבהאג והאו"ם האנטישמי המושחת עד העצם שונא ישראל ותומך הטרור שייקפצו.

evglev1

Well-known member
מנהל
עכשיו ברור לכולם למרבה הצער שהביבס מתים אם לא החזירו אותם עד עכשיו, כנראה יחזירו את גופותיהם בסוף שלב ראשון של העסקה. אם הם היו חיים היו משחררים אותם ראשונים או אפילו בעסקה הקודמת לפני שנה שהחמאס קטע אותה באיבה כי היה ברור לו שיתברר לנו שהם מתים אם ימשיך בעסקה עד תומה. חיות האדם הפונדמנטליסטים הרצחנים רצחו והרגו את האם שירי ושני ילדיה הקטנים כפיר ואריאל כבר בתחילת הלחימה ולא התכוונו בכלל להחזירם בחיים. ועל זה לבד צריך להשמיד את עזה ולמחוק אותה מעל המפה אחרי שיוחזרו כל החטופים. שלא יישאר אפילו מחבל או תומך טרור אחד חי ברצועת עזה. ושבהאג והאו"ם האנטישמי המושחת עד העצם שונא ישראל ותומך הטרור שייקפצו.
אפילו טראמפ מבין שהעזתים איבדו כל זכות מוסרית להישאר בביתם בעזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אינני יודע אם המסקנה שלך נכונה, הגיונית ככל שתהיה, אם לאו. אני כן יודע שאין שום עניין להסתמך על פעולות החמאס ודומיו כדי להגיע למסקנות כלשהן. הנבלות הללו עוסקים כרגע בהפעלת שיטות לוחמה פסיכולוגיות על עם ישראל. זה כל מהות פעולותיו בתקופה זו ולצערנו, הוא לא רע בקטע הזה (בין השאר למד מנסראללה ימש"ז שהתמקצע בתחום משך זמן רב).

אמנם אם יתברר בדיעבד שהוא לא שחרר על אף היותם בחיים וכו', זאת תהיה הפרה רשמית של ההסכם. אבל זה הרי לא באמת מעניין את החמאס וגם אם יתברר שהפר את ההסכם בדרך זו, זה יתברר ככל הנראה רק בשלב בו ממילא יש מצב שהולכים לפיצוץ וזה פחות יעניין אותו. אגב כך נזכיר שאם אינני טועה על-פי ההסכם היה על החמאס להודיע רשמית אם בני משפחת ביבס (וכל השאר) בחיים אם לאו. הוא כמובן לא עשה זאת ואנחנו כמובן הכלנו את ההפרה.

שורה תחתונה: יתכן כמובן שאתה צודק ולוגית כמובן שזה המצב. אם זה המצב גם במציאות? חוששני שגם היום מוקדם לדעת ורק העתיד ילמד.

Lucifer LightBringer

Well-known member
עם כל הצער שבדבר ואכן יש צער.
בעולם יש עוד אויבים שמחכים מעבר לפינה, אתה רוצה להתחיל מלחמת עולם שלישית?

Harrington

Well-known member
מנהל
בעולם יש עוד אויבים שמחכים מעבר לפינה, אתה רוצה להתחיל מלחמת עולם שלישית?
אני לא יודע אם זה הדבר הנכון לעשות אם לאו, אולם אם זה הדבר הנכון לעשות למען בטחון ישראל, האם החשש מאירועים בינלאומיים צריך למנוע מאיתנו מלפעול כך?

Lucifer LightBringer

Well-known member
אני לא יודע אם זה הדבר הנכון לעשות אם לאו, אולם אם זה הדבר הנכון לעשות למען בטחון ישראל, האם החשש מאירועים בינלאומיים צריך למנוע מאיתנו מלפעול כך?
אני בעצמי לא מבין את מה שהולך שם.
אבל כשלכולם יש גרעינים, הייתי מעדיף להראות קצת restraint.
צר לי אבל אני כבר לא זוכר את המילה המתאימה בעברית... :-D אה (איפוק).

Harrington

Well-known member
מנהל
אני בעצמי לא מבין את מה שהולך שם.
אבל כשלכולם יש גרעינים, הייתי מעדיף להראות קצת restraint.
צר לי אבל אני כבר לא זוכר את המילה המתאימה בעברית... :-D אה (איפוק).
כל זה נכון והגיוני, אבל זאת לא תשובה לשאלתי למעלה.

Lucifer LightBringer

Well-known member
כל זה נכון והגיוני, אבל זאת לא תשובה לשאלתי למעלה.
זה עונה על השאלה שלך. צריך לחשוב טוב מאוד על כל מעשה.
בינתיים במשך כל השנים דובר על הגנה בפני מתקפה שלהם, אחרי מה שקרה באוקטובר 23 זה השתנה, וכנראה שאין באמת דרך חזרה.
מעניין מתי המלחמה הזו תסתיים...

Harrington

Well-known member
מנהל
זה עונה על השאלה שלך. צריך לחשוב טוב מאוד על כל מעשה.
בינתיים במשך כל השנים דובר על הגנה בפני מתקפה שלהם, אחרי מה שקרה באוקטובר 23 זה השתנה, וכנראה שאין באמת דרך חזרה.
מעניין מתי המלחמה הזו תסתיים...
צריך לחשוב טוב בכל מקרה, בוודאי של מלחמה. זה נכון גם בלי היבטים בינלאומיים. אבל אם צעד כלשהו טוב לבטחון ישראל (וכאמור קודם, אני משאיר כרגע ב'צריך עיון' את השאלה אם זה בכלל נכון וזורם לצורך הדיון), אני לא בטוח שלא נכון לבצעו גם אם יתכנו לו השלכות בינלאומיות. יותר מדי לאורך השנים ישראל קיבלה החלטות או נמנעה מלקבלן בגלל 'מה שיגיד העולם' ו/או מה ההשלכות הפוטנציאליות עבור העולם. אבל בסופו של דבר מה שאמור לעניין אותנו זה אנחנו, עצמנו, מדינתנו הקטנה. רוב מדינות העולם אילו היו נמצאות במצב בו יש סתירה בין טובתה שלה ובטחונה לטובת העולם, היו פועלות בדיוק כך ולא חושבות על כך פעמיים.

אז שוב, זה לא שאני חושב כרגע שהשטחת פני רצועת עזה טובה לבטחוננו (היא גם לא רעה, היא פשוט לא מעניינת בעיני). אבל בהינתן סיטואציה כזאת? אני בעד לפעול בהתאם למה שחשוב לבטחון שלנו ולא בהתאם למה שהעולם חושב על כך או מה שיכול לקרות בעולם בעקבות כך. שהעולם יואיל בטובו, בהינתן סיטואציה כזאת, לבוא בטענות אל אלו ששוקלים להפעיל את הגרעין במסגרת מלחה"ע השלישית שאתה מדבר עליה. אם אלו יימנעו הרי שכלל לא התעוררה בעיה :). כלומר אנחנו במעין ביצה שכלל לא נולדה.

The Real Big Joe

Well-known member
החשש לחייהם גדול. אבל ממקומך על יד המקלדת להכריז "עכשו ברור" זה מאפיין את רמת הכתיבה שלך ואמינותה.

ביטניקט

Well-known member
החשש לחייהם גדול. אבל ממקומך על יד המקלדת להכריז "עכשו ברור" זה מאפיין את רמת הכתיבה שלך ואמינותה.
כבר הודיעו שמאלני שארבל יהוד האזרחית החטופה החיה האחרונה בעזה שוחררה. אז איך זה מסתדר אם שירי ביבס אמורה להיות האזרחית החטופה האחרונה בעזה?

אביב 2019

Well-known member
חייבים לעשות הנצחה גדולה לשני התינוקות התמימים שלא חטאו.
לזכור לנצח את עמלק הפלסטיני שהיכה אם על בנים.
אני מתכוון לגדוד ביבס.רחוב ביבס.חטיבת ביבס.
קצת פחות ע"ש רבין שאשם ויותר ביבס הקורבן של הפושע אוסלו יצחק רבין.

רבין הונצח כי חוסל על רקע פוליטי.

סביר בהחלט.

נערך לאחרונה ב:

mיטלמן

Well-known member
אתה פסיכי, עכשיו ברור.

BelaMirela

New member
לי היה הדבר ברור עוד מלפני "עסקת החליפין" הראשונה מחודש נובמבר 2023. למה ? ההגיון אומר שלו דרשה הממשלה, אם בכלל היה סדר בדרישות, קודם כל את שחרור שני הילדים ואמם , ומאז ועד היום לא שוחררו לא הם ולא אביהם, אז נתן לחשוב בקלות שכולם מתים. כפיר ביבס האומלל נחטף כשהיה בן 9 חדשים ואחיו בן 4 שנים. שני אלה לא אמורים לשרוד מאכילת חצי פיתה ליום, במקרה שנתנה להם. אין תנוק וילד בגילאים הללו שישרדו בשבי, מה עוד שלמרצחים מהחמאס לא אכפת מהם ומגורלם כקליפת השום.

evglev1

Well-known member
מנהל
לי היה הדבר ברור עוד מלפני "עסקת החליפין" הראשונה מחודש נובמבר 2023. למה ? ההגיון אומר שלו דרשה הממשלה, אם בכלל היה סדר בדרישות, קודם כל את שחרור שני הילדים ואמם , ומאז ועד היום לא שוחררו לא הם ולא אביהם, אז נתן לחשוב בקלות שכולם מתים. כפיר ביבס האומלל נחטף כשהיה בן 9 חדשים ואחיו בן 4 שנים. שני אלה לא אמורים לשרוד מאכילת חצי פיתה ליום, במקרה שנתנה להם. אין תנוק וילד בגילאים הללו שישרדו בשבי, מה עוד שלמרצחים מהחמאס לא אכפת מהם ומגורלם כקליפת השום.
אבל העניין שגם האימא מתה וזה אומר שרצחו אותם ולא רק הרעיבו אותם למוות.

למעלה