עכשיו ברצינות

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
עכשיו ברצינות

הייתי כאן מספר פעמים במהלך היום, היה מעניין, מסקרן ורב פעילות... רוב היום לא הגבתי, זאת בשל עומס אדיר שמונח על כתפי בימים אלו... אני מניחה שירד מעט בזמן הקרוב, אז אתפנה יותר. בכל זאת, קראתי, הגבתי במקומות שמצאתי לנכון שחשובה שם תגובתי, זה לא אומר שאין לי מה לומר בשאר הנושאים, אך כאמור.... העומס.... אני רוצה לכתוב כאן מעט על הנושא שעלה ברובו בשעות הערב המאוחרות... על עניין התגובות שלנו אחת/אחד לשניה/שני... אנחנו פורום תמיכה, לא פורום מקצועי או אחר... אין לנו יכולת לתת עצות מעשיות, מקצועיות וכד', אנחנו יכולים אך ורק לתמוך, לעודד, לספר מהמעט שכל אחת ואחד מאיתנו עבר או עובר. אין לנו, בשום אופן, זכות לשפוט את מי מחברי הפורום, לא כל שכן להטיף לו מוסר או להסיק מסקנות ממה שכתב... אני מניחה שלעיתים לא כל אחד יכול לחוש את שהשני חש או להבין את מסריו, אך, במידה ומי מכם מרגיש פגוע, נעלב או שדבריו לא הובנו, אנא מכם, נסו להסביר ולהיות יותר מובנים. אנחנו לא.... שופטים יועצים מקצועיים אנחנו רק... מנסים להיות חברים טובים שתומכים וסליחה עם חזרתי על דברים שכבר אמרתי, או הייתי קצת נסערת ומבולבלת קשה לי לקרוא את מה שהיה כאן הערב, עוד יותר קשה לי לחשוב שמישהי הלכה לישון עצובה בגללנו... אז אנא לפני ששולחים, בודקים ושואלים - אם היינו מקבלים תשובה כזו, איך היינו מרגישים.... זאת לא הטפת מוסר, זה רק נסיון להביא להבנה בין חברים. אוהבת אתכן ואתכם מאוד שלכם

rolan

New member
אילנה אני ממליצה

לקרוא היטב להפנים ולהבין כל אחד במה טעה בדרכו וליישם יום טוב לך

עלמה 3

New member
ובנימה אופטימית זאת - ליעלי ולכולם

מקדישה לכם משהו נחמד - ליל מנוחה ארבעת הנרות
ארבעה נרות דלקו לאיטם. הכול סביב כה שקט, אפשר היה לשמוע את לחשם. אמר הנר הראשון:
" אני השלום !" מעטים מדי עושים מעט מדי לקיומי, אני חש שקיצי קרב. ולהבתו דעכה לאיטה עד שנפחה נשמתה........ אמר הנר השני:
" אני אמונה !" לדאבוני הרב מסתדרים היום בלעדי. אינני מוצא הצדקה כלשהי שאוסיף לדלוק עד סופי. כשסיים הנר את דבריו רוח קלה כיבתה אותו ולא יסף עוד..... אמר הנר השלישי :
" אני אהבה !" אין בי עוד כוח להוסיף ולדלוק. האנושות חדלה להעריך נכונה את חשיבותי. האנשים הפסיקו לאהוב אפילו את הקרובים להם ביותר. מיד לאחר שסיים לומר את דבריו נפח את אורו..... לפתע...... נכנס לחדר ילד, הבחין בשלושת הנרות הכבויים. " אתם אמורים לתת מאורכם על כלותכם". אמר הילד ולא הצליח לעצור את פרץ דמעותיו. ואז אמר הנר הרביעי:
אל חשש פעוטי, כל עוד דולק אני, שנינו נצליח לשוב ולהצית את הנרות הכבויים, "אני התקווה!" בעיניים בוהקות , לפת הילד בנר התקווה והצית את הנרות הכבויים. להבת התקווה אסור לה שתכבה לעולם. כל אחד מאתנו מחוייב להתמיד ולטפח : תקווה , אמונה , שלום ואהבה
אוהבת אותכם עלמה

אילנה בוקר טוב

נכנסתי עכשיו ואני רואה שאת מקשקשת לך עם עלמה ,עלי ועל יעלי וכאילו שאף אחד לא שומע פשוט מעבירה ביקורת שוב. אני לא מבינה למה את מתעקשת לנהל את הדברים באופן כזה? את חושבת שכשאת כותבת עלי(ועל יעלי) באופן לא ישיר אלינו זה יפתור אותך מאחריות? זכותך לחשוב ולהגיד הכל ואפילו לא לשנות את הגישה. אבל לרכל עלינו זה מגעיל. כל מה שיש לך להגיד תגידי באופן ברור ופתוח וגלוי. ברור לי שאת תצטדקי לך ותגידי שזאת זכותך. אין לי ויכוח שזאת זכותך,אבל לא מדובר על זכויות........ תארי לך שאת פותחת בבוקר את המחשב מציצה בכדי הגיד בוקר טוב ומוצאת שאני ואחר/ת מדברים על אילנה שהיא לא ככה וככה ,וכו.... לדעתי האישית קחי לך רגע אויר ותתנצלי. ובזה העניין סגור מבחינתי. אני רואה זאת כטעות שלא תחזור.

rolan

New member
בוקר עצוב ../images/Emo10.gif

האמת?.... הייתי מודאגת נכנסתי עכשיו, עוד לפני לכתי לעבודה כדי לבדוק מה התרחש כאן בלילה והבוקר, אם חזרו הענינים למסלולם ושבנו לשיגרה.... אך לצערי, מצאתי כאן את הדברים שנאמרו בלילה והבוקר, כאילו יש כאן רצון להמשיך ולדוש בעניין שצריך היה להיגמר... אז חבירות יקרות... אני מבקשת להפסיק את המסע המתיש הזה, ממנו לא יצאו מנצחים רק מפסידים, בזה נהרוס את הבית היפה שבנינו כאן בזיעת אפינו ובעמל רב... אנא אנא אנא מכן מספיק ונעבור לנוח.... יום טוב לכולם

יונה יקרה

אינני מרכלת עליך אם רציתי הייתי שולחת לה מסר ולא נאמר דבר שלא נשמע בכל רם תרגעו ותפסיקו הופכים זבוב לפיל גם משמיצים וגם רוצים שאסתום את פי אני מאוכזבת וכואבת שאלה הן הרגשתכם לא היה כל רעיון וניסיון לפגוע באיש ולגבי גישתי רבונו של עולם זו הדרך שלי דרך הראיה שלי לא קללתי איש לא השמצתי איש אני גם לא חייבת לרחם, לקבל, ולהסכים בדעתם של המשתתפים אני יודעת להגיד את המילה הטובה, את ההסכמה והקבלה למי שרואה לנכון אני רק יכולה לומר אני בעצמי אישה רגישה מאוד ויהיו מי שיעיד על כך נכון אני מגיבה לבעיותיכם כרגע ותשובותיי נשמעות אלטיראיים אך תאמיני לי עברתי המון בחיי אינני מסתכלת על בעייתך בזלזול אני עברתי כמעט וכל מה שכל אחת עברה אך אני צמחתי משם וקשה לי לראות אותכם לשים את עצמכם מתוך הבצק כשאפשר אחרת אנני מתנשאת הכוונה היא לעזור להראות את האור בקצה המנהרה מקוה שיהיו מפגשים ונוכל להכיר יותר ואשמח גם לספר איפה הייתי ולאן הגעתי אני כואבת את כאבכם והאמיני לי שכאבתי גם על תחושותייה של יעל שלקחה את דבריי כל כך אחרת מהכוונה אתם קוראים לזה גישה אני קוראת לזה הבנה ויכול להיות שזה בגלל שאנחנו נמצאות במקומות שונים שוב מצטערת על חוסר ההבנה אילנה

*יערית

New member
אילנה בוקר טוב....

גם אני חושבת שנשיקות וחיבוקים לא תמיד מקומם כאן..חושבת שצריך להישאר דעתן ולומר את מה שיש, חושבת שאפשר להראות כיווני מחשבה שונים, חושבת שניתן לעודד לא רק ע"י חיבוקים ונשיקות...{קוראת לזה מסטיקיות} אבל...אני מבינה שזו את...ובטח הרבה רואים שזו את ואין דרך לשנות את הגישה שלך, אבל רק את יכולה בעצמך להרגיש שפעם אחר פעם מתקוממים עליך בגלל הגישה שבא את מעבירה את הדברים לכאן...דרך הראש...דרך הניסיון שלך... רק את יכולה לכתוב..לקרוא את עצמך..ואולי לחשוב לפני שאת שולחת....האם אני פוגעת בדבריי? האם אני ביקורתית ?האם אני מעבירה את דבריי כהלכה?שיבינו אותי....את באמת רוצה בזה{מכירות עוד מהפורום השכן}אבל... יש מילים בהם את משתמשת שלמעשה מטשטשות את הכוונה שלך, המלצה...לכתוב את מה שיש לך תמיד...רק לחפש מילים אחרות שישנו את הטונים ואת הכוונה... אנחנו לא חוזרים לגן...ובטח לא לכיתה א'... אם יש צורך בהתנצלות...גם פה אני מוצאת לנכון שזה לא מוריד מאף אחד..רק מוסיף לאדם שיודע לומר סליחה...טעיתי בגישה..והנה הדברים שרציתי לומר בדרך מפוייסת ולא ביקורתית. לא לוקחים אנשים בכוח למינהרה בכדי להראות להם את האור בקצהו, כמו בזוגיות,כמו בחברות....מסלקים עננים אפורים מדרכם בכדי שיוכלו לראות לבד את האור בקצה המינהרה...הם לבד

עלמה 3

New member
יערית ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גנבת לי את המילים מהפה.... חששתי ולא ידעתי האם להגיב או לא.... כתבת יפה ואני מצטרפת לדבריה של יערית ורוצה להוסיף - אילנה וחוזרת על זה בפעם השלישית, אם את משתמשת בבטוי "ראיה מרחבית" אז אני ממליצה לך להשתמש בזה - לבחון ולבדוק היטב את דברייך לפני ה- שלח. עלמה

למעלה