עכשיו ב MTV יש משהו על גרין דיי נראה לי איך שהם עשו את הקליפ. מהר לראות.
ע עידן MC1 New member 29/12/04 #1 עכשיו ב MTV יש משהו על גרין דיי נראה לי איך שהם עשו את הקליפ. מהר לראות.
ע עידן MC1 New member 29/12/04 #2 היה שווהההה!!!!! זה היה הקליפ של אמריקן אידיוט איזה מצחיקים הם. חבל שלא ראיתם...
ח חמוסה מתרוצצת New member 29/12/04 #3 אני ראיתי!../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif היה מגניב!^^ ולמה מייק עשה לבמאי עם היד איי לאב יו..?
אני ראיתי!../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif היה מגניב!^^ ולמה מייק עשה לבמאי עם היד איי לאב יו..?
נ נוגה62 New member 29/12/04 #4 חחח ראיתי את זה חחחחחחחחחחחחחחחח איזה קורעים הם !!!!!!!!!!!!!!!!!! (וקרועים) ראיתם גם את גוד שארלוט? זה היה לפני... גם הם טובים
חחח ראיתי את זה חחחחחחחחחחחחחחחח איזה קורעים הם !!!!!!!!!!!!!!!!!! (וקרועים) ראיתם גם את גוד שארלוט? זה היה לפני... גם הם טובים
3 33emily33 New member 29/12/04 #5 כע ראיתי והקלטתי!!!!!! גם את של גריין ושם את של ג"ש ויש היום גם איך מכינים קליפ של ג"ש ב-7וחצי נראה לי!
כע ראיתי והקלטתי!!!!!! גם את של גריין ושם את של ג"ש ויש היום גם איך מכינים קליפ של ג"ש ב-7וחצי נראה לי!
B BlueBeIl New member 30/12/04 #7 ראיתי קצת מזה של גוד שרלוט איזה חבורה של אידיוטים נפוחים מעצמם.... לפחות אלה של בלינק וגרין דיי מצחיקים.
ראיתי קצת מזה של גוד שרלוט איזה חבורה של אידיוטים נפוחים מעצמם.... לפחות אלה של בלינק וגרין דיי מצחיקים.
K KanyeMan New member 30/12/04 #9 דווקא הם הצחיקו אותי... כשהם צירו בתמונות של הבחורים כל מיני דברים למשל לאחד היה חזה גדול אז עשו לו חזיה חחחח...
דווקא הם הצחיקו אותי... כשהם צירו בתמונות של הבחורים כל מיני דברים למשל לאחד היה חזה גדול אז עשו לו חזיה חחחח...
נ נוגה62 New member 30/12/04 #10 מה?! אידיוטים נפוחים?! מה קרה אתה לא יכול לקבל אנשים קצת שונים?! הם לא אידיוטים ולא נפוחים... וכמו שאני רואה עם הגישה שלך הזאת אתה היחידי שמתאים לתיאור שלך...
מה?! אידיוטים נפוחים?! מה קרה אתה לא יכול לקבל אנשים קצת שונים?! הם לא אידיוטים ולא נפוחים... וכמו שאני רואה עם הגישה שלך הזאת אתה היחידי שמתאים לתיאור שלך...
נ נוגה62 New member 30/12/04 #14 טוב טוב טוב../images/Emo9.gif על מה הויכוח? לכל אחד טעם שונה וכל אחד זכאי לדעה משלו וזכאי לזכות להביע אותה... וזהו
טוב טוב טוב../images/Emo9.gif על מה הויכוח? לכל אחד טעם שונה וכל אחד זכאי לדעה משלו וזכאי לזכות להביע אותה... וזהו
M Music Gril New member 31/12/04 #15 אוףףף פיספסתי את זה.... בעעעע היתי בבצפר..... מתי יהיה שידור חוזר??????