עכשיו גם אני ברשימת החבולים...

handlessman

New member
עכשיו גם אני ברשימת החבולים...

אני עכשיו בבי"ח שיבא... עשיתי קודם איזו הפכה עם האופניים ויכול להיות שיש שבר במפרק היד... (סתם מצאתי פה איזה מחשב פנוי) כבר עשו לי צילומים ואני מחכה לתוצאות... אני מקווה שמה שזה לא יהיה - שזה לא ימנע ממני ללכת למצדה...

glitter8

New member
אמאל'הההה מה קורה?? תתקשר דחוף

יו עמריקי!! ראבק עכשיו נזכרת להתרסק??? לא יכולת לחכות עם זה עוד יום יומיים??? שלחתי לך סמס דבר איתי

glitter8

New member
ואין מצב שאתה לא בא!!

גבס, שני אקמולים והרבה מצברוח טוב!! התרופה האמיתית תהיה ההופעה! הרגשתי שמשו לא בסדר, והתעוררתי ב5 בבוקר וראיתי את ההודעה שלך... תרגיש טוב, ואם אתה צריך הסעה מהבית אז נדאג לך!!

SHANILIROY

New member
אני מצפה לראות אותך, מי החמוד

מאחורי המילים, אז אני מקווה שאתה מרגיש טוב ושנפגוש אותך היום

glitter8

New member
מה ז"א?? זה עמריקי שלנו!!

ובינתיים הוא לא עונה לסמס שלי... מקווה לבשורות טובות

YulaShpil

New member
הצילו! זה מדבק... רק שתרגיש טוב../images/Emo70.gif

כבר מקרה היד השני שלנו (או השלישי, אם לוקחים בחשבון את סיפורי רונן...) עמרי, תרגיש טוב, וכמו שענבל אומרת: ההופעה זה התרופה!
צור קשר, שנדע מה קורה איתך. רפואה שלמה

romens

New member
עמרי תרגיש טוב

וענבל צודקת באמת ההופעה תיהיה תרופה סוף הדרך

alti26

New member
היי חברה !!!

מה שאני מבין מעומרי שהוא כרגע בתל השומר ומשאירים אותו לאישפוז !!! מקווה לבשורות טובות איחולי החלמה עוד פעם עומריקי .חברס תהנו בהופעה דודי אלטמן 0524541288

glitter8

New member
עידכון מאבא של עמרי

שלום לכולם דיברתי עם אבא של עמריקי החמוד שלנו, הוא עבר ניתוח בהרדמה מלאה בבית חולים תל השומר והוא אמור להשאר באישפוז עד מחר. בעת כתיבת שורות אלה הוא בהתאוששות ועדיין לא יודע שמאד ייתכן והוא יחמיץ את המופע הלילה. עם זאת אבא שלו אמר לי שהם התייעצו עם הרופאה כי הם יודעים עד כמה הוא רוצה ללכת להופעה, ואם המצב שלו ישתפר עד הערב אז אולי אולי אולי יש מצב... זהו בינתיים

keren arbel

New member
היי לכולם

נכנסתי רק לאחל לכם שתהנו בהופעה- ופתאום עמרי שבר את היד , דודי עבר ניתוח.... מה קורה לכם?????? חברים יקרים, תרגישו טוב קודם כל, ולאלה שנוסעים היום- מקווה שתהנו(בעצם בטוח שתהנו...) ואני מחכה לשמוע חוויות. שיהיה יום נפלא לכולם.

למעלה