עכשיו גם אני הבעלים הגאה של

The Mad Hatter

New member
עכשיו גם אני הבעלים הגאה של

מוריס המדהים והמכרסמים המאולפים שלו. קניתי אותו היום ואני אקרא אותו אחרי הספר השני שקניתי-"מלבד הכלב" של קוני וויליס. ייפי (למרות שרציתי לקנות את "ספר יום הדין"). המ...מישהו פה סיים לקרא את "maurice..." ויכול לומר לי לפחות אם זה היה שווה את הקניה...?

FaceLessMor

New member
אה...

יש לו אותו באנגלית.. אבל עכשיו אני קוראת את בשורות טובות ובבקשה שאת מסיימת לקרוא את מלבד הכלב תרשמי פה איך הוא..כי אני רוצה להזמין אותו וייפיי הגיעה מורט.. אבל אין להם במלאי (בכלל) את סול מיוזיק..
לא נורא ...

The Mad Hatter

New member
כמה תשובות:

1) את "מלבד הכלב" התחלתי לקרא בעברית, אבל התרגום היה טיפה בעייתי בשבילי, אז קניתי באנגלית. אני אקרא אותו כשאני אמצא לעצמי זמן (יותר מידי מבחנים, יותר מידי שעות נוספות בלימודים *_*). הוא אמור להיות ספר טוב, ממה שהבנתי. P: 2) בשורות טובות! *_* גם אותו קניתי לא-מזמן באנגלית, אחרי שהעותק הקודם שלי (בעברית) אבד בנסיבות מצערות. זה הרבה יותר טוב בעברית, בלי טעויות עריכה מעצבנות ועם הביוגרפיות הקצרות של הסופרים. הם גאונים. *_* 3) בקשר לסול מיוזיק-אם את לא מוצאת-אני יכולה למכור לך. יש לי שני עותקים. אחד במצב...מאד לא משהו , והשני במצב מצוין, אבל כתוב עליו על הכריכה, אבל זה לא נורא כל-כך. אגב, גם יש לי שני עותקים של "גנב הזמן" למי שרוצה. :)

FaceLessMor

New member
../images/Emo13.gif

אני לא בלחץ לגביו.. או בכלל לגבי כל ספר אחר.. יש לי מספיק עכשיו מה לקרוא.. וגם לי הבי"ס מתחיל להציק.. כן כן כבר 5 בחנים ושבוע הבא מבחן.. וכן הלאה ד"א.. למה יש לך 2 עותקים של סול מיוזיק ושל גנב הזמן?
ולמה לכתוב על כריכה של ספר?! ביזיון! אה.. את יכולה לתת לי תקציר שלו (מלבד הכלב) .. או במילים שלך מה שאת יודעת עליו ... או מאיזה אתר (לא אכפת לי אם זה באנגלית..) תודה
מור

The Mad Hatter

New member
---->

(לא אני כתבתי על הספר. יש עליו הקדשה מחופפת בעיפרון צבעוני. אפשר למחוק, אני חושבת {כתוב על הכריכה הפנימית}) יש לי שני עותקים של הספרים האלה כי קיבלתי מתנה בלי פתק החזרה. זה דווקא בסדר. גורם למדף הפראצ'ט שלי להיראות מלא יותר. ועל "מלבד הכלב" (מהכריכה האחורית של הספר): Ned Henry is badly in need of a rest. He's been shutting between the 21st century and the 1940s searching for a Victorian atrocity called the bishop's bird stump. It's part of a project the restore the famed Coventry Cathedral, destroyed in a Nazi air raid over a hundred years earlier. But then Verity Kindle, a fellow time traveler inadvertently brings back something from the past. Now, Ned must jump back to the Victorian era to help Verity put things right-not only to save the project but to prevent altering history itself.

Fingertip

New member
אני קראתי.

ספר מאוד נחמד. הוא מתחיל טיפה כמו טרילוגית הברומיליאד, אבל ההמשך די שונה. אהד.

Levos

New member
קראתי באנגלית

הספר לא רע, אך לא מהטובים של פראצ'ט.

למעלה