עכשיו גם אני מחפש שירים

YLM280280

New member
עכשיו גם אני מחפש שירים

חברה ומר מאן מה קורה הכל טוב אני מקווה.... אני צריך שירים שהם רק קצב כזה כמו ממבו בכל מקרה ברוב השירים האלה יש מקצב סדיר איטי והם כמעט בלי מילים למרות שאני מכיר אחד מהשירים האלו שהוא גם עם מילים" ONE TWO" אז מי שמכיר שיתן את כל השירים שיש לו

moshkahouse

New member
יכול להיות שאתה מתכוון

לשירים בסגנון: Miguel Yamba Karamba - Salsa Con Candela ???

Lechko

New member
היי,

אני לא ממש מבין מה זה "קצב כזה כמו ממבו כזה"... כי ברוב שירי ה"סלסה" המהירים יש ממבו, אז לא לא ממש מגדיר משהו מסויים אז אני הולך על הגדרתך "קצב סדיר איטי וכמעט בלי מילים" (למרות שאני לא בטוח שאני אקלע לעניין ה"איטי") קודם כל, אם אתה מחפש ממש ממבו: מומלץ Mambo Cubano או Cuban Mambo בכל ביצוע שתמצא, Perez Prado (ישן ויפה ביותר), Tito Puente או ביצועים חדשים יותר...ואטאוור. Perez Prado - Que rico el mambo Tito Puente - Hong Kong Mambo Tito Puente - Mambo Diablo אם בא לך משהו שהוא לא ממש סלסה, אבל טוב לתרגול וכאלה: Tito Puente - Ode To Cachao (טוב, די עם טיטו ופרז פראדו, כל שיר שלהם שתוריד בערך יהיה ממבו פשוט כי הם אלה שהיו שם להגדיר מה זה בכלל) מומלץ לנסות כמה שירים של Wayne Gorbea סטייל Rumba Nortena ובכלל, נסה את הישנים, שירים של Eddie Palmieri, של Fania בכלל... או שפשוט תגדיר יותר טוב את מה שאתה מבקש ואני אנסה שוב :) אלכס

YLM280280

New member
טוב אני ימקד אותך

אני מתחיל להדריך סלסה ואני צריך שירים שיתאימו לתרגול . שירים בעלי מקצב איתי יחסית אבל לא כאלו שירדימו רותך אם אתה מבין למה אני חותר

Lechko

New member
שאלה,

אני יכול להמליץ לך כי בדיוק הכנתי לי דיסק תרגול לחברה שאני מלמד, איזה סגנון אתה מלמד? תצטרך שירים יותר עם גוון קובני, יותר לאל איי, שניהם? אלכס

Lechko

New member
אממ...

לפני כשבועיים סיימתי מחזור של חברה... (היו להם מבחנים ושטויות אז לא המשכנו) אז בעקרון עכשיו אני לא מלמד אלא בתהליך של לחפש לי אנשים לקבוצה חדשה... ונראה כשזה יתבצע. לימדתי בסטודיו קטן בתוך מתנ"ס ברמת אביב, מול ביצפר להנדסאים (לא רחוק מקניון רמת אביב) אלכס

../images/Emo79.gif הנה לך כמה שירים:../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif

Arte Mixto - El chan chan
Bobby Valentin - Son Boricua
Buena Vista Social Club - Chan Chan (זה יותר ממבו)
CELIA CRUZ - Cruz De Navajas
Ruben Blades - Camaleon - שיר נחמד ביותר
Ruben Blades - Pedro Navaja live
Salsa de cuba - Viejo Lazaro
Salsa Jerry Rivera - Un Amor Verdadero
salserin - de sol a sol - אחלה שיר
Tito Rojas - Siempre Sere - ישןןןןן
אבל נחמד
Tito Puentes - Ay Mi Cuba - מעולה לתרגול
אילו שירים שאני אישית עושה איתם שיעורים פרטיים (פעם ב..
) תהנהההה
אני מקווה שעזרתי לך

reina1

New member
YLM on the ones

one" - Tito Valdez". לא בטוחה ב-100% לגבי השם של הזמר. חוץ מזה אני מציעה לך להוריד "montuno Sampling" של ווקאל סמפלינג, ותהיה מופתע עד כמה "Me Gustas Tu" של MANU CHAO הולך בתור שיר תרגול. יש לו קצב מאוד מוגדר למרות שזה לא בדיוק סלסה, אבל בתור חימום כזה בתחילת השיעור זה עושה את העבודה מצויין.

למעלה