עכשיו גם אתם יכולים...

d@r121

New member
עכשיו גם אתם יכולים...

בעקבות שיתוף פעולהבין פורם פאלם וחברים ופורום סלולארי אתם יכולים להיות כתבים באתר האינטרנט פאלמי הכנסו גם אתם והביעו דעה או כתבו על הפלאפונים שמתחברים לפאלם כל מה שצריך הוא להרשם ולהכנס לדיווח חדשות ולשלוח כתבה הכתבה תאושר ע"י אחד העורכים בהצלחה ד
ר

שלום דור, אפרט עוד טיפה

שלום לכל חברי הפורום, שמי אדם צייט ואני מנהל את פורום פאלם וחברים בתפוז, כמו כן אני העורך הראשי של פורטל פאלמי, שמתקדם בצעדי ענק לפתיחה (ה-01.01.02), ויחד אתכם אנו מקווים להפוך אותו לאתר המוביל בישראל לגאדג´טים, פאלם ופוקט פיסי, מצלמות דיגיטליות, סלולארי ובכלל, כל הדברים הקטנים והגיקיים שנכנסים לכף ידינו. כרגע אין לנו צוות שכותב על מכשירים סלולאריים, ולכן הצעתי לדור, מנהל הפורום שלכם, לגבש ולעמוד בראש צוות כתבים. תוכלו לנסות את עצמכם (דרוש ידע קל מאוד ב-Html), כשתכנסו לפאלמי ותכתבו חדשה, למשל על הפאלפונים החדשים ברשת אורנג´ (סמסונג) עם תיאור המפרט הטכני, על סלולארי חדש מבית נוקיה המתחבר לפאלם, ועל תוכנית חדשה באמיגו שאתם חושבים שמתאימה. אשמח לדבר עם כל אחד ואחד מכם, במידה ויהיו לכם שאלות ניתן להשיג אותי בכתובת הבאה: [email protected] - אדם צייט 61088805 - ICQ אדם צייט עורך ראשי ואחראי פאלמי

למעלה