עכשיו גם הם...

TairAtias

New member
עכשיו גם הם...

כתבה של שי ודרור במעריב... "עצות למתחפשים" אביב גפן: תתחפשו לאביב גפן. ההוא שאנחנו זוכרים מפעם, המורד הבועט, האמן הלא ממוסחר, ולא זה שמוכר דיסקים בארומה" עם כל העליהום הזה של התקשורות והקהל אני לא אופתע אם אביב לא יחזור לארץ אחרי סיבוב ההופעות. לפחות לא בזמן הקרוב

לאן כבר יש לו לחזור?

כמה שהוא שם זין על כל הכתבות האלה, אבל גם הקהל שלו(חלק גדול) כבר לא נאמן כל כך... וזה מה שהתקשורת חושבת,הם ימשיכו להסתכל עליו ככה לתמיד, אם הוא לא יחזור למה שהוא היה. זה די שטחי ודפוק, אבל ככה זה בנתיים, אוהבים לקטול. אני כבר התחלתי להתעלם מכל מה שכותבים פעמיים ביום בכל עיתון/אתר/פורום אפשרי. אביב מלך

IM echo

New member
בסך הכל, כל האמירות האלה מראות

כמה הוא אדם גדול. אני לא חושבת שבכל מהלך הקריירה שלו הוא בגד בעצמו פעם אחת.. ואם כן אלו היו פעמים אחדות. מתחילת הקריירה שלו כשהוא בן 20 (?) ועד היום הכל מתוקשר ורק עם כתבות וראיונות אפשר לראות איך שהוא השתנה, ממש בתהליך. הוא קרא ל'ילדי אור הירח' וצעק 'תהיו חופשיים' ואף אחד לא מפקפק שזה באמת היה בתוכו, הוא הביא את עצמו והמרד והכאב שלו הגיעו לעוצמות חדשות, אבל האין זה מובן מאליו שאנשים מתבגרים? מובן מאליו.. להפסיק למרוד ולהתחיל לחפש את מקומך. היום מצחיק אותי לחשוב שהוא כבש את ייצרו מהצד ההתקפי. הוא הגיע לשיא מבחינת עצמו אך הקהל המתחדש תמידית לא שובע לעולם, כבר שנים שהאדם מאחוריי המילים חושב אחרת אך התדמית לעולם נשארת, המעריצים הצמודים יודעים שזה קרה כבר מזמן ותחשבו כמה שהוא עצמו רחוק מהתדמית שלו. אם הוא היה מגיע אלינו היום, בלי קריירה מפוארת ומתוקשרת בעבר ממנה אפשר לצטט נער שמנת שכאב לו קצת יותר מידי בחיים האלו העסקה עם ארומה לא הייתה נראת רע כל כך, זו האמת. עם הזמן ליבו הגאה הפך לאלם יחף, רודף בצע אך לא מזיק. התמסחרות? הבנאדם מוכשר בטירוף, כבר חסר מסר או אימרה, אומן בארץ ישראל הקטנה וזה רק שמו שבוגד בו. תחשבו על זה.

למעלה