עכשיו גם שרים אומרים שאין

עכשיו גם שרים אומרים שאין

לנו הנהגה וזה כלום לעמות מה שיהיה פה בעוד כחודש שאנשים יבינו שלמעשה ישראל הפסידה לכל העיוורים שעדיין מאמינים בקדימה מה צריך לעשות כדל שתעררו מהסיוט הזה ואני מאשים אותכם באופן אישי כי כל אחד ממכם ידע בתוך ליבו שאולמרט הוא עסקן עלוב שלא תרם כלום למדינה כל מי שבחר הקדימה אחראי באופן אישי להרוגים אתמול ואני לא רוקד על הדם אני אומר את זה כי היה אפשר להימנע מההרוגים האלה אם רק היו משתמשים בארטילריה ישירה לתוך הכפר אבל אולמרט המושחת אסר על הפצצה ישירה של כפרים (בטח בהשפעת אישתו והילדים שירדו מהארץ) כנסו ותיקראו מה אומרים השרים עצמם

ומה עם הצד השני?

החיזבאללה מבקשים הפסקת אש נסראללה כנראה ברח לדמשק יש סימני שבירה ברורים של האויב. למה אתה לא מדבר על זה? ואיך שלא תציג את זה - אתה כן רוקד על הדם. חיילינו המתים מחזקים אותך ומדרבנים אותך לתקוף את הממשלה. ולהאשים את "כל מי שבחר קדימה" במותם של החיילים במקום את האוייב, מראה שאתה לא כל כך שונה מהחיזבאללה.

אתה איש קדימה טיפוסי

כניראה שליאור חורב העביר לך את דף המסרים היומי כל מי שמעביר ביקורת אז הוא איש חיזבאללה ככה בדיוק עשיתם לביבי והנה עכשיו כל מה שהוא אמר התאמת לצערי אתם אנשים חסרי אידאולוגיה אמיתית אתם מונעים רק משינאה ותמשיך להפיץ את המסרים שליאור חורב מוסר לך וגם את של אייל ארד

אתה יודע שאני צודק

ולכן אתה מתיחס בזילזול זאת שיטה שאדלר ואייל ארד המציאו כמו שהם זילזלו במה שביבי אמר ובסוף יצא שהוא צדק בהכל אבל אני בטוח שאולמרט ואנשיו אפילו לא יתנצלו על מה שהם אמרו עליו ולגבייך יאללה קדימה אתה בסך הכל מעריץ עיוור משרתם של מושחתים עלובים אשר לא תרמו כלום למדינה(חוץ משמעון פרס שכן תרם והרבה)

למעלה