עכשיו גמור סופי.אשמח לפירגון או ביקורת.

סבטיק10

New member
איזה יופי

מאוד מאוד יפהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

feyoula

New member
מקסים

אהבתי את העבודה היפה על השיערות והזקן. תאמרי לי, אולי פיספסתי תמונות קודמות מהתהליך אבל אני מניחה שזהו ראשה של בובה? מה צפוי לו בהמשך? או שזה כרגע ראש בפני עצמו?

ayaly2

New member
היי פיולה מתוקה../images/Emo13.gif

הבובה המקסימה נוצרה בשבילי ע"י גיסתי המוכשרת
זהו סבא אליעזר תכירו....אני מחברת לו חולצת משבצות של אבא שלי וכפפות לשרוולים ואז אוכל להפעיל אותו בהזדמנות הראשונה שאפעיל אותו ואצלם אשלח תמונות
אני כרגע בשבוע מטורף,עבודה והכנה בגנים ליום המשפחה וטו בשבט ופורים הכל בא ביחד השנה
וכמובן ימי ההולדת שאני מפעילה...לא לשכוח להמליץ עליי לחברים
אז ברגע של אתנחתא מבטיחה לשתף עד אז
וגעגועים

טלין3

New member
שלום לך פיולה....

כפי שראיתי הגיסתי ענתה לך לשאלה שלך על העתיד של בובה.רק אוסיף שכן פירסמתי אותה קודם.לפני שבוע ביקשתי עזרה כי רציתי להוסיף לו מקל מאחורה כדי שהיא תוכל להחזיק את הראש. ותודה רבה על התגובה

טלין3

New member
תודה רבה לכולם....

הדעתכם חשובה לי מאוד כי זה בובה ראשונה מסוג הזה....ובובה שניה וחצי בכלל.יש עוד אחד לא גמורה כי עדפתי להסיים קודם את ההזמנה של איילה ותודה מיוחדת לגיסתי איילה על הפירגון אהבה וסבלנות אליי מצדה

../images/Emo45.gif לטלין ול ../images/Emo161.gif

גם אני עקבתי אחרי התפתחות הסבא!!! למרות שמאוד רציתי להגיב בפעם הראשונה שהעלת את תמונתו ללא צבע ובזמן ששיתפת אותנו בתוצאה הסופית, לא הצלחתי לעשות זאת בשל תקופה עמוסה שלא השאירה בי כוחות לכתוב בפורום בסוף היום. אז הנה אני עושה זאת עכשיו: בדיוק כמו בבובה הראשונה שיצרת- גם הפעם אהבתי את יציר כפייך החדש מסכים עם חמוטל ומוסיף שאפו על העבודה היפה בשיער ובזקן
למרות שציינת שזו תוצאה סופית רציתי להציע משהו קטן בכל זאת... מאחר והסבא עומד להופיע בפני ילדים קטנים במיוחד שלרבים מהם זהו מפגש די ראשוני עם בובה ולאחדים יש פחד מבובות מה שלך,לי ולחברי הפורום יכול להצטייר רק כסבר פנים חמור ועבודה יפה שלך על הבעה בעינהם עלול להיות מפחיד לכן אני באופן אישי הייתי עובד על אזור השפתיים שוב בקלות תוכלי להעלות את קצוות הפה כלפי מעלה כך שיקנו לו מראה מחוייך ,יותר או פחות לפי בחירתך ויאפשר לילדים להתחבר איתו יותר בקלות. זו כמובן דעתי האישית וללא קשר לנאמר, אני כאמור, אהבתי

אין בעד מה טלין!!!

כבוד הוא לי... מחכה לתמונה של אחרי וכמובן לעוד תמונות של בובותיך היפות והמיוחדות. שבוע טוב ומוצלח

למעלה