עכשיו דיברתי עם הצלם והמאפרת

עכשיו דיברתי עם הצלם והמאפרת

והמספרה.... מכיון שניכנס שעון חורף, רוצה הצלם שנצא להצטלם בשעה 16:00. מעבר לעוטבדה שזה נראה לי מאד מאד מוקדם להיות מוכנה, הייתי צריכה להזיז את כל החבר´ה שעה אחורה. ינקה מתעקשים שאם אני רוצה לגמור עם השיער בשעה 14:15, אני חייבת להגיע אליהם לא יאוחר מעשר וחצי בבוקר. מיותר לציין שאני חושבת שזה מטורף לחלוטין, וגם הורס לי את התוכניות להיות עם צביקה בארוחת הבוקר, רק שנינו לבד... אש קבעתי להם שאני אגיע באחת עשרה, מה שיתן להם שלוש ורבע שעות להתעלל בי, אז תגיע המאפרת בשתיים ורבע, והצלם יופיע ברבע לשלוש, וילווה את שאר ההכנות, כלומר נסיעה לסלון הכלות, וזה שצביקה יאסוף אותי מהסלון בשעה ארבע בערך, וניסע לנמל ת"א לקצת, ואז לשדות שליד גן האמנים. אולי נסתובב קצת גם ברחוב דיזינגוף עצמו..... השאלה שלי היא - מה עושים כל הזמן הזה?? אם אנחנו צריכים להיות באולם בשעה 20:00, זה משאיר ארבע שעות עם הצלם, כולל ההגעה. האם זה סביר אן יותר מידי זמן?? לי זה נראה נורא קשה להיות עם האיפור והשיער מהצהריים ועד הלילה... ותמיד תמיד זז משהו בשיער ובאיפור, אפילו אם זה קמטים במייק אפ מהחיוכים, וזה נראה לי קשה לחדש ולשפץ בלי המאפרת..... מה עושים?

שירי71

New member
לגבי שעה לצילומים

שעון חורף זה גם אצלנו וגן האמנים זה גם אצלנו... והצלמים אמרו לנו שאכן כדאי שנפגש לא יאוחר משלוש-ארבע אבל המטרה היא שאז נהיה בסיום ההתכוננויות והם יוכלו לצלם אותנו בסוף האיפור או תסרוקת או משהו כזה ואז יוצאים לכיוון הגן ואז בדרך עוצרים במקומות בהם אפשר להצטלם (אין לי מושג איפה אבל בטח יש) ואז מגיעים לגן...

אתי@

New member
לפי דעתי... אחרי הצילומים, שבטח

יארכו לפחות שעה, לכו לגן האומנים. תצטלמו שם, תאכלו משהו ותנוחו ותרגעו עד לקבלת הפנים. אתם משתתפים בקבלת פנים
כי אם כן, אז אתם יכולים לנוח עד 19:30 ואז ללכת לקבל את האורחים. אם לא, אז קחו איזה זוג חברים טובים שיחכו איתכם ויעבירו איתכם את הזמן (אפשר להביא טאקי
).

ababab

New member
אצלי זה אותו דבר, דיברנו עם הצלם

והוא אמר שהוא רוצה אותנו בארבע וחצי ארבע, כדי שלא יהיה חושך והוא זקוק לשעה וחצי צילומים. אני גם הייתי בשוק, איך אני אתמודד עם כל האיפור, הסיכות הלוחצות והשמלה הצמודה עד חוסר יכולת לנשום...מאחה"צ... אבל אניר וצה שיצאו צילומים טובים אז צריך "לסבול". במספרה קבעו לי ל - 11:30 ובסלון כלות אמרו לי שזה כמה דקות כל העסק. בכל מקרה בטח אני אקום מוקדם ויהיה חסרת סבלנות אז אולי זה טוב שהכל מוקדם. ובקשר למה עושים עם הצלם עד 8:00 אז ככה: אני אישית אולי הולכת לקפוץ עם השמלה והכל לסבתא שלי שמאוד חולה ולא יכולה להגיע ולנצל את זה שיש לי זמן בין הצילומים לבין החופה. שנית, אנחנו מקבלים את האורחים אז כבר בשבע וחצי צריכים להיות שם. ולסיכום, במידה ונגיע קודם אני הולכת לשבת קצת, לגנוב משהו לאכול ולהתרענן וככה לקבל את האורחים רגועה ושמחה יותר.

J-סיקה

New member
גם אצלנו היה ככה

היינו צריכים להיות בשלבי סיום בשעה 16 כדי להגיע בזמן שמש למקומות שתוכננו לצילומים הגענו בזמן לאולם (שעה וחצי לפני הזמן) בדיוק בטיימינג נפלא להוריד נעלים להרים רגלים לעשות PP כמו בן אדם לשתות קפה או משו קר לתקן את האודם ולהכנס למוד (אם את מבינה על מה אני מדברת ) אנחנו עשינו את קבלת הפנים בעצמנו ככה שהיינו שם בניחותה עם המון סבלנות לכולם בהצלחה!!

למעלה