||עכשיו הבמה.שלי?../images/Emo97.gifיםמתכון../images/Emo130.gifעשיר
המתכון של הפלפלים יוצא ל
ל"כ הגב' יוכי וגולדה וגם רותי ולצוות הנלהלת הפורום המעניין. מכול גוונו וכול אחת כאן גדולה. המוצרים הדרושים ל10 פלפלים הכי גדולים וכמובן זה גמבות- ו5 בצבע כטום+5-בצבע אדום-איך? לא חצי-ק"ג בשר תחון בקר + עוד200 גרם חזה הודו גם תחון..............אני רק עם הודו מבשלת? 50 גרם מרגרינה בלי מלח + 5 כפות שמן קנולה...אפשר ללא המרגרינה רק להוסיף שמן במקום.. אבל פחות כמו עוד-4 כפות שמן 2 כוסות אורז1-1 רצוי + פחות מ-4 כוסות מים מנרלים? 200.גרם.צנוברים +-3 כפות שמן שמן לטיגון-תבלין אגוז מוסקט פלפל אנגלי מלח פלפל לבן חצי כפית מכול תבלין מלח על פי הטעם וכך ניתן חצי כפית לאורז וחצי לבשרים יש גם רוטב כמו הרוטב של המוסקה אני אוהבת מוסקה? לרוטב חצי כוס שמן זיית . כף פרוסיליה יבשה כף מרק עוף 4 שני שום מגורד חצי כפית פלפל אנגלי קורט מלח- תמיד ניתן להוסיף מלח בשולחן.? 1קופסה של רסק גדולה. 1 עגבניה מגורדת כך תתן מעת חמיצות לרסק חצי כפית סכור. וזה שוב לנגד? . כלים בלגן מחבת+ תבנית אפיה וסיר אופן ההכנה אחרי ששתפנו יבשנו את הפלפלים המככבים. שמן לטגון במחבת אין צורך לדקור אותם? חצי טיגון. ולא נורא אם תיגנו קצת יותר. במגביל מכינים את האורז ל-סיר- לאורז מרתיחים את המים עם התלינים והמרגרינה והוספת השמן המלח- 4 הכפות< עד שהמים רתחו. מוסיפים את האורז. ומכסים עם מגבת לחה או כמה חתיכות של נייר מטבח- נותנים לבישול 15 דקות וכך זה האור גם 1-1 וגם כמו באידוי. ומכנים את המחבת חמה ללא שמן מטגנים ללא שמן את הבשר התחון כך זה כך זה עוד -שוג של הכשרה אחרונה? ורקבסוף אחרי שין מים הכול נספג חשוב לערבב תמיד ניתן להוסיף את 2 הכפות שמן. במחבת קטנה מטגנים את הצנוברים כמה שניות עם כף אחד שמן אפשר גם במרגרינה? יש לנו הכול מוכן - בקערה אנכנו מערבבים את כול המרכיבים למעט חצי מהצנוברים. אפשרי להוסיף עוד תבלינים על פי הטעם של כול אחד אהל לדעת לא להפריז? השלב של הפלפלים למילוי נותנים חיתוך למעלה של הפלפל כמובן להוציא את הגלעינים וגם מעט מהלבה של הפלפל וכך החיתוך בה למעלה משאירים כיפה ? קובע? וממלאים במילוי המוכן ממש גדוש. ויש לנו את השלה של התנור
כמובן שחומם מראש . מסדרים את כול הפלפלים בתבנית אפיה ונותנים לזה אפיה של 11 דקות באמצע התנור . מכינים את הרטב שוב על מחבת עמוקה ומבשלים עם כול המרכים של הרוטב רק 10 דקות בזמן שהפלפלים בתנור . מוצאים את התבנית מוסיפים יוצקים בוזקים? את הרוטב ושוב לתנור רק 5 דקות. יש לנו הכול מוכן יש להוסיף בעוד הכול חם את שאר הצנוברים. זה מעדן חבל על הזמן עכשיו אם רוצים יותר צנוברים גם אפשרי אם רוצים בלי הרוטב גם אפשרי הכול בא להתאחם את השולחן היפה שלכם. אני רק מקווה שכתבתי נכון ואני מכינה ואנסה לצלם. גם ? יש בלגן אבל יש תוצאות באהבה חני בלגן
המתכון של הפלפלים יוצא ל