||עכשיו הבמה.שלי?
יםמתכון
עשיר

cial 1

New member
||עכשיו הבמה.שלי?../images/Emo97.gifיםמתכון../images/Emo130.gifעשיר

המתכון של הפלפלים יוצא ל
ל"כ הגב' יוכי וגולדה וגם רותי ולצוות הנלהלת הפורום המעניין. מכול גוונו וכול אחת כאן גדולה. המוצרים הדרושים ל10 פלפלים הכי גדולים וכמובן זה גמבות- ו5 בצבע כטום+5-בצבע אדום-איך? לא חצי-ק"ג בשר תחון בקר + עוד200 גרם חזה הודו גם תחון..............אני רק עם הודו מבשלת? 50 גרם מרגרינה בלי מלח + 5 כפות שמן קנולה...אפשר ללא המרגרינה רק להוסיף שמן במקום.. אבל פחות כמו עוד-4 כפות שמן 2 כוסות אורז1-1 רצוי + פחות מ-4 כוסות מים מנרלים? 200.גרם.צנוברים +-3 כפות שמן שמן לטיגון-תבלין אגוז מוסקט פלפל אנגלי מלח פלפל לבן חצי כפית מכול תבלין מלח על פי הטעם וכך ניתן חצי כפית לאורז וחצי לבשרים יש גם רוטב כמו הרוטב של המוסקה אני אוהבת מוסקה? לרוטב חצי כוס שמן זיית . כף פרוסיליה יבשה כף מרק עוף 4 שני שום מגורד חצי כפית פלפל אנגלי קורט מלח- תמיד ניתן להוסיף מלח בשולחן.? 1קופסה של רסק גדולה. 1 עגבניה מגורדת כך תתן מעת חמיצות לרסק חצי כפית סכור. וזה שוב לנגד? . כלים בלגן מחבת+ תבנית אפיה וסיר אופן ההכנה אחרי ששתפנו יבשנו את הפלפלים המככבים. שמן לטגון במחבת אין צורך לדקור אותם? חצי טיגון. ולא נורא אם תיגנו קצת יותר. במגביל מכינים את האורז ל-סיר- לאורז מרתיחים את המים עם התלינים והמרגרינה והוספת השמן המלח- 4 הכפות< עד שהמים רתחו. מוסיפים את האורז. ומכסים עם מגבת לחה או כמה חתיכות של נייר מטבח- נותנים לבישול 15 דקות וכך זה האור גם 1-1 וגם כמו באידוי. ומכנים את המחבת חמה ללא שמן מטגנים ללא שמן את הבשר התחון כך זה כך זה עוד -שוג של הכשרה אחרונה? ורקבסוף אחרי שין מים הכול נספג חשוב לערבב תמיד ניתן להוסיף את 2 הכפות שמן. במחבת קטנה מטגנים את הצנוברים כמה שניות עם כף אחד שמן אפשר גם במרגרינה? יש לנו הכול מוכן - בקערה אנכנו מערבבים את כול המרכיבים למעט חצי מהצנוברים. אפשרי להוסיף עוד תבלינים על פי הטעם של כול אחד אהל לדעת לא להפריז? השלב של הפלפלים למילוי נותנים חיתוך למעלה של הפלפל כמובן להוציא את הגלעינים וגם מעט מהלבה של הפלפל וכך החיתוך בה למעלה משאירים כיפה ? קובע? וממלאים במילוי המוכן ממש גדוש. ויש לנו את השלה של התנור
כמובן שחומם מראש . מסדרים את כול הפלפלים בתבנית אפיה ונותנים לזה אפיה של 11 דקות באמצע התנור . מכינים את הרטב שוב על מחבת עמוקה ומבשלים עם כול המרכים של הרוטב רק 10 דקות בזמן שהפלפלים בתנור . מוצאים את התבנית מוסיפים יוצקים בוזקים? את הרוטב ושוב לתנור רק 5 דקות. יש לנו הכול מוכן יש להוסיף בעוד הכול חם את שאר הצנוברים. זה מעדן חבל על הזמן עכשיו אם רוצים יותר צנוברים גם אפשרי אם רוצים בלי הרוטב גם אפשרי הכול בא להתאחם את השולחן היפה שלכם. אני רק מקווה שכתבתי נכון ואני מכינה ואנסה לצלם. גם ? יש בלגן אבל יש תוצאות באהבה חני בלגן
 

cial 1

New member
יוכי68 אני מקווה שאת תעלי ממך תמונה של מתכון

הפלפלים ואז כולם יאמצו אותו עד לרגע זה הוא בודד? יתוווווווווםםםם וגם את מגוונת עם כמה חצאי חצילים באותו מילוי באותה שיתה והרי לך מגש עשיר ביותר הגבתי לרותי410 שזה לא קשה אם מכנים בנפרד כדי להקל על הבלגן יוכי מתקוה מודה על המחמאה
זה המתכון האמיתי מחמאה זה גם טעם בחיים גם להתעורר טוב סוגדת לך כי את תורמת הרבה כאן כמו רבים. אין לי מילים. ואני מקווה שלא הפרעתי לך אולי את עדיין בטעם הגיר המדומה כי גם שם את טובה
בתרומתך לחינוך של הילדים בהדרכתך הגדולה כן יש לי נסיון בתחום ההרואה והיא כלתי גם בבית ספר ממלכתי דתי מלמדת היא. עכשיו היא בשנת שבתון חופשה והשתלמיות גם עם תואר. הכול באהבה. חני יום טוב לך ולכולם.
 

רותי410

New member
תודה רבה, חני

אני שומרת לי את המתכון, כשתהיה לי מוזה, אני אכין. בינתיים, אני הולכת על מתכונים קלים. אבל נשמע טעים מאוד ועושה חשק. יום טוב לכולם
 

יפית מן

New member
בוקר טוב לכבוד חנוכה../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

מרשם למוס שוקולד לבן מרשם פשוט ולא מסובך בכלל,אבל יפה ומרשים,נתן לצקת אותו בתבנית מאורכת ולפרוס לפני ההגשה או לתבנית שקעים (ששה שקעים גדולים) ההכנה:להרתיח 4 חלבונים 2 כפות פודינג וניל 2 כפות קורנפלור 5 כפות סוכר לערבב היטב בכף או בעזרת מטרפה ידנית,לתערובת חלקה לשפוך את החלב הרותח, לתערובת תוך כדי בחישה,ולערבב,היטב להחזיר את התערובת לאש להסמכה 200 גרם שוקולד לבן:כשהתערובת מסמיכה-להוריד מהאש ולהוסיף את השוקולד,שבור לקוביות.לבחוש עד שהשוקולד נמס,ולקרר היטב 400 מל' שמנת מתוקה(בערך חבילה וחצי) להקציף שמנת מתוקה+סוכר לקצף יציב (זהירות!שמנת המוקצפת יותר מדי הופכת לחמאה) ולהוסיף לתערובת המצוננת בתנועות קיפול רכות. 4 כפות סוכר,להוסיף לחלק את התערובת לשני שליש,ולשליש 2 כפיות קפה משובח 1 כף ליקר קפה להוסיף לשליש את הקפה והליקר.לערבב בתנועות קיפול עדינות לשפוך את השליש המוס עם הקפה לתבנית הרצויה ולהקפיא. לאחר ששכבת הקפה קפאה היטב,לשפוך העליה את השליש המוס וניל ולהקפיא ל-6 שעות. פטנט להגשה נאה:לשפוך את המוס לכוסות חד פעמיות פשוטות (עד שני שליש הכוס) ולהקפיא לשש שעות כשהמוס קפוא,לחתוך חתך קטן בשפת הכוס ולקרוע אותה.המוס משתחרר ומקבל צורה מוארכת,ינאה
 

cial 1

New member
../images/Emo24.gifתודות ורב תודות רותי410

אם יש משהו לא מובן מבקשת סליחה ועוד יש גם באותה השיתה לערבב עם חצילים בינונים גם חצי טיגון ובאותו מילוי ולתנור וכך המגש מגןבן פלפלים והחצילים כמובן חצי חציל. מה הבלגן בזה רק הכלים תודי על זה בבקשה רותי410 נכון הכי מרגיז ואם זה לא קל הרי את יכולה להכין לדוגמה היום את את המלית ויום אחרי רק הפלפלים ולתנור. והכול יהיה תרי וטעים. חני בקייף אני כאן יום טוב לך ולכולם.
 
למעלה