עכשיו הבנתי איך מרגישים כשהלב נשבר

עכשיו הבנתי איך מרגישים כשהלב נשבר

לא כל כך בא לי להרחיב, פשוט לשאול מה אתם חושבים על זה שחברה טובה, כמו אחות, יוצאת לסרט עם מישהו שהייתי דלוקה עליו קשות והיו ביננו כמה וכמה דברים (היא טוענת שהם יוצאים כידידים)? הכעס שלי מוצדק או שהיא מגזימה?

Cobe Anan

New member
זה נורא תלוי במה באמת קורה ביניהם..

לצאת כידידים תמיד מותר. אם זה מעבר לכך, והחברה הזאת יודעת מה העמדה שלך לגביו, מגיע לך לדעת על זה מראש. לדעתי, אם הם מרגישים שפשוט קורה משהו, מגיעה להם ברכתך, אבל אם הם סתם יוצאים כדי לחפש משהו, שיחפשו במקום אחר. המצב הזה מאד מורכב, ואני מדבר בתור אחד שנמצא כבר שנתיים עם בחורה מדהימה שחבר שלי היה דלוק עליה עוד לפני שהוא הפגיש בינינו בטעות.. אסור לנו לעמוד אחד לשני בדרך אל האושר..

מוצדק ../images/Emo127.gif

זאת לא חברה מי שעושה דבר כזה.. ובכלל בלי לדבר איתך על זה קודם (לא שהדיבור עוזר..). אני מצדיקה אותך מנסיון שלי זה מוצדק הכעס הזה. היה על נושא כזה שרשור לפני כמה זמן. לדעתי זה ממש לא במקום שחברה תצא עם מישהו שיצאת איתו לפני כן.

Cobe Anan

New member
את צודקת, אבל זה לא תמיד עובד..

קודם כל,החברה טוענת שזאת סתם יציאה ידידותית. בתור חברה טובה,לא מגיע לה קצת אמון? דבר שני,יש מקומות שבהם מיחזור אקסים הוא דבר מקובל לחלוטין. יצא מצב ש3 חברות של חבר טוב שלי יצאו איתי בשלבים שונים. שתיים מתוכן,אגב,הן חברות הכי טובות. זה לא הפריע לאף אחד מאיתנו. מה שחשוב פה זה עניין האמון-אי אפשר לרסן את הלב,אבל צריך לדעת איך לא לפגוע באנשים החשובים לנו. דבר שלישי,צריך לדעת מתי מישהו עבר את הגבול,ומתי מגיע לו קרדיט. אני לא חושב שאני אכעס אם דקלה תצא עם חבר שלי לסרט. אני סומך עליה,ואני סומך על החברים שלי. היא בקשר טוב איתם,ואני רק שמח על זה. אין פה מה לכעוס,כל עוד לא נחצים גבולות ברורים. אם חלילה ניפרד,וחבר טוב שלי ירצה לצאת איתה,זה יהיה לי קשה,אבל לא נראה לי שאני אוכל לעמוד להם בדרך,ותכל`ס- אם מישהו ייפגע מזה בסוף ויישאר לבד,זה יהיה אני. אני אכעס רק במקרה אחד,וזה במקרה שכל זה יקרה מאחורי הגב שלי. מעבר לזה, זכותם להיות מאושרים, לא?

זה פשוט ../images/Emo31.gif

נכון, אני לא אעמוד להם בדרך להיות מאושרים. וואלה שיעשו מה שבא להם!! תמיד יש אישור (אני רוצה לראות מי שיגיד לא) אבל זה מחליא ומאוד פוגע. ותכל'ס גם מרחיק.. אחרי זה לא בא כבר לראות אותם.

Cobe Anan

New member
לא יודע, לי זה מעולם לא הפריע.

והייתי שם, מכל הכיוונים.

Zoharrr

New member
הייתי בסיטואציה קצת יותר כואבת

לפני שנתיים הכרתי מישהו, אלכס :) נפגשנו ביום חמישי והייתי עם 2 חברות שלי,אחרי הפגישה הרגשתי שהוא נורא מעוניין בי וזה הרגיש נהדר.חברה שלי קרן אמרה שהוא ממש לא הטעם שלה,והעיקר שאני אוהבת.ואני כבר ממש הרגשתי שאני מתאהבת. ביום שבת הוא מתקשר:"קרן הולכת מחר לקניון לראות סרט ואני פוגש אותה,רוצה גם לבוא?" חשבתי שאני קורסת.גם לא ממש הבנתי מה נסגר. התקשרתי אליה והיא אמרה שהיא "שכחה" להגיד לי שביום חמישי הוא אמר לה שהוא מאוד מעוניין בה והיא נתנה לו את המספר שלה. אחרי זה נפגשנו כולנו והוא והיא ביקשו ממני אישור לצאת, שיא החוצפה. אמרתי להם שיעשו מה שבא להם. לא דיברתי עם קרן שבוע שבועיים,אחרי זה הקשר הלך והתנתק לאט לאט. אני והוא נשארו ידידים טלפוניים. הוא והיא יצאו פעם או פעמיים וזהו. עכשיו, אחרי שנתיים, אני ואלכס ביחד כבר חודש וחצי, אני וקרן חידשנו את הקשר ונפגשנו לא מזמן. הכל פסדר לגמריי,הוא ואני לא מפסיקים לצחוק על מה שהיה והוא לא מפסיק להגיד שהוא פשוט היה מפגר והוא לא מבין איך הוא פיספס את מה שהיה לו מתחת לאף. אבל אז, כן זה היה מאוד כואב. בכיתי יום יומיים, התייעצתי פה בפורום ואמרו לי לא למנוע מהם את זה. לא מנעתי וזה לא עבד לבד. חחחח לא יודעת, הכל עובר בסוף שיעשו מה שבא להם...

RVD18

New member
אם היא חברה אמיתית היא היתה

מדברת איתך לפני או לא יוצאת איתו בכלל!

מיטללל

New member
היי :)

קודם כל אהבתי את השאלה שלך בסוף:) בלי כוונה, ב"או", כתבת בשתי האפשרויות שאת צודקת. האמת? שמדובר בעניינים שבלב, מעטים המקרים (לדעתי) שיש שחור ולבן, צודק וטועה. בנוגע לנושא עצמו, מה זה בעצם חברה טובה ? חברה שלעולם לא תצא עם אקס של חברה שלה או כל בחור שלחברה שלה היו רגשות אליו, לא משנה מה היא מרגישה. או חברה, שלמרות שמדובר באקס שלה, עם כמה שזה כואב, במקרה של רגש הדדי ואמיתי, תצליח לפרגן ואף לשמוח בשביל חברה שלה. אין שחור לבן. ובנוגע למקרה שלך ספציפית, אני מבינה למה נפגעת. יכול מאוד להיות שהם באמת יצאו רק כידידים, שזה סתם, ויכול להיות שבאמת היא פיתחה רגשות.. תיזמי שיחה איתה ותדברו בכנות על הכל, בדגש על הרגשות של שתיכן. אל תוותרי עליה כ"כ מהר, חברות אמיתיות זה לא דבר שיש בכמויות...

Piren

New member
אם אתם שואלים אותי...

מי יותר גרוע - הבן אדם שיוצא עם חבר\ה של מישהו אחר, או החבר\ה לשעבר שרכושנית לגבי הבן אדם הזה - אז אצלי זה הבן אדם הרכושני. כואב לכן? וואלה, הייתי שם גם כן, כל הזין לנו. בינתיים, בישראל אין חוק עבדות, ולכם, אין בעלות על אנשים. השטויות האלו של "לפחות תתקשרו לבקש אישור"- מי אתם לעזאזל שצריכים אישור שלכם, בשביל לצאת עם צד שלישי, שאינו מחוייב לכם באף דרך, מלבד קשר ישן שהיה לכם? אתם לא במשוואה, אתם הייתם, ואתם כבר לא שם. not a factor. מה הקטע הכי משעשע פה? לכם כואב, אתם תקועים במקום, בזמן שהם המשיכו עם החיים שלהם.

לבקש אישור זה באמת קצת מטומטם

אבל קצת רגישות לא הרגה אף אחד. עדיף לספר על זה לחבר/ה במקום שהיא תשמע את זה מגורם שלישי. הכבוד הזה כן מגיע לו/לה

Paranoid Eyes

New member
זה לא קטע של אישור

זה כבוד מינימלי... לא יודעת.. כל מקרה לגופו אני חושבת.

למעלה