עכשיו הבנתי כמה נעמה ביצ'ית גועלית

lightflake

New member
עכשיו הבנתי כמה נעמה ביצ'ית גועלית

עינב וונסה אמרו על איתי כמה שהוא אמיתי וחמוד והיא אמרה "ולמה אתם חושבות שהוא ככה?" אז הם לא הבינו מה היא רוצה מהן אז היא אמרה "אני רק אומרת שהוא לא פראייר..." יעני עכשיו היא גם מנסה ללכלך על איתי שהוא כאילו נחמד מתוך מניפולטיביות יאללה נמאס לי ממנה !

Lady in red2

New member
באמת? היא ממש מגעילה!

איתי בחור מתוק. אחרי שמיקי עזבה אפילו הצטערתי על זה, שנעמה לא הודחה במקומה, למרות הביצ'יות של מיקי...

no nick 1989

New member
היא חושבת שכולם צבועים כמוה

שאין אנשים שהם פשוט נחמדים.. ואיתי אחד מהם באמת בחור טוב

lightflake

New member
בדיוק. בני אדם תמיד רואים את עצמם

היא לא מסוגלת להבין שיש אנשים פשוטים וטובים בעולם

יNOT

New member
../images/Emo13.gif אתם שוכחים שזה חלק מהמשחק

אתם ממהרים ללכלך על אנשים שבמציאות אתם לא מכירים. תזכרו שכולם שם בשביל לשחק את המשחק, ולפיכך הם ישקרו, ייגנבו, ייתחנפו...ויעשו מה שרק צריך בשביל לזכות. אל תמהרו "להשליך" את זה על התנהגותם מחוץ לווילה

lightflake

New member
נו באמת בן אדם שיתלכלך שם

זה אומר הרבה על האופי שלו. זה תוכנית ריאליטי ומה שאתה רואה זה איך שאנשים באמת מתנהגים במצבי לחץ

יNOT

New member
../images/Emo9.gif באינקובטור של לחץ

ובידיעה שהם לא חייבים להיות עצמם בשביל לנצח ,הם רק חייבים לתת "מופע" טוב לצופים , זה הכל

יניבל1

New member
האח הגדול זה לא הישרדות

על תככנות אתה לא אמור לקבל נקודות זכות , אלא נקודות חובה.

aשרון

New member
דעתי..........

השבוע הצבעתי לנעמה שתשאר, כי חשבתי שיש לה הרבה מה להוסיף ולתרום לחבורה והיא באמת הצטיירה לי כבנאדם הגון. ובעיקר כי מיקי ממש עלתה לי על העצבים עם הבצ'יות שלה, ואני שמח שהיא הודחה. עכשיו נעמה נראית לי יותר ויותר מניפולטיבית, משתמשת באנשים בלי הינד עפעף, מנסה לתחמן את החבר'ה החלשים יותר (ג'ני, רנין, עינב, לאון ), אני יודע שאלה כללי המשחק, אבל התנהגות כזו מגעילה אותי. והיא באמת נחמדה רוב הזמן, אז אני שואל את עצמי, האם היא מזייפת או אמיתית? אולי היא מתמרנת בין האמת לזיוף, לאנשים מסויימים (קרן, שי, ערן) היא אמיתית, ולאנשים אחרים (ג'ני וכו' ) היא מזייפת נחמדות!!! אני חושב שאם תועמד שוב להדחה, אולי לא אצביע לה (תלוי במועמדים האחרים).

lightflake

New member
היא גם תכלס מאוד מתנשאת

כל הזמן היא עושה השוואות כמה שהיא באה ממקום אחר והיא בן אדם אחר ושיש שם אנשים נחותים ממנה...

שריתוש26

New member
מגעילה מפזרת רעל כמו מיקי

מעניין איך מיקי הולכת היום ברחוב בטח יורקים עלייה בפנים.

יNOT

New member
מצא מין את מינו

העיקר שטוב להם (זה קל מאוד להעביר ביקורת על אדם או על חבריו, אבל זה לא קל להיות בצד השני
)

אם לסכם אז נעמה היא בדיוק כמו מיקי וכמו שי.

לא רואים אף אחד ממטר. הכל כשר להשגת המטרה -> סילוף עובדות , שקרים מוניפולציות, סיכסוכים...יו ניים איט. העיקר לזכות במיליון ולא משנה על כמה גופות הם יצטרכו לדרוך.

שריתוש26

New member
יש אנשים שיחזורו לחיים האמיתיים שלהם

ופתאום אף אחד לא יסבול אותם כי גילה את הפרצוף האמיתי שלהם. ישארו בלי חברים ולא יבינו למה... נעמה, מיקי, ערן וכו'..

למעלה