עכשיו הגעתי הביתה ו..הפתעה רעה, למה הם חזרו??

noaxxx

New member
עכשיו הגעתי הביתה ו..הפתעה רעה, למה הם חזרו??

איזה באסססססססססססססססססססססססססססססססססה

Klayhamn

New member
להזכיר...

אני אמרתי שמוקדם לשמוח מהגעתה של השלישיה החדשה

24שעות1

New member
גם אתם שמתם לב!!!! שבן חזר שונה

בן מתעלם מליהי, ומסתכל מלמעלה על חלק מהמתמודדים, לדעתי הם בהחלט ראו את הערוץ. הוא הסתלבט על הקינואה והטחינה, זה בדיוק המילים שהבנות צחקו עם קובי ונירו. ויוני ישר הבא את המילה ט'מגוצי - שתי קראה לו שלא היה.

בן ראה איך ליהי משתרמטת עם הקוף המחומצן 7 דקו

לאחר שהוא נכנס לוילה ואיך השתאמטה איתו ועם קרן הסוסה בבריכה

KEEK

Member
מדהים איך שאיתן לא חסר לאף אחד

אף אחת מהבנות לא מדברת על חסרונו ואני בכלל שכחתי שהוא לא שם עד שקראתי את מה שכתבת

noaxxx

New member
יש לי תחושה שהראו להם קטעים חשובים בחוץ...

כמו למשל את הגועל של אתי ושות'... יש להם מין הילה כזו של.... ...חבל לכן על הזמן מה ראינו בחוץ. יש מצב שההפקה ניסתה להעיר אותם, שיראו מה הולך סביבם בוילה

KEEK

Member
ההפקה לא מראה לקהל את האמת

אז למה שתראה לבנים? שומרים על שלישית המכשפות בצמר גפן

Klayhamn

New member
לא

תזהרי מתיאוריות הקונספירציה האלה ההפקה לא "מנסה להעיר" אף אחד, ולא איכפת לה אם הם רואים או לא רואים מה הולך סביבם אין להם שום הילה, והם לא ראו כלום הם כנראה באמת העבירו אודישנים לבנות החדשות (זו ה-"משימה" היחידה שהגיונית)

noaxxx

New member
טוב, לא להתרגז ../images/Emo8.gif הם לא ראו כלום בחוץ..

פשוט, אני מתקשה להאמין שיתנו ל- 3 הליימכים האלה גם לקבוע מי הבנות הנוספות שתיכנסנה לוילה.... במיוחד לאור זה שהשלישייה הזו מייבשת לנו את הצורה...

Klayhamn

New member
אז ככה

קודם כל אני לא מתרגז בכלל, סתם יצא לי ניסוח לא טוב :) בקשר ללמה שההפקה תתן לליימכים להשפיע --- אני חושב שזה כדאי למקסם את הכימיה ביניהם. תחשבי על זה שבסופו של דבר יכולים להביא "אחלה בנות" לוילה, אבל אם לא תהיה כימיה טובה אז זה רק יתרום לשעמום. יש דווקא הגיון בלנסות לתת לנציג מתוך הוילה להשמיע את דעתו על הבן אדם שנכנס. אם לדוגמא הם נמשכים לחלק מהמועמדות, זה יכול ליצור אינטריגות חדשות ורומנים נוספים....

למעלה