עכשיו היא ישנה לה

אביתר27

New member
עכשיו היא ישנה לה

בשקט בשלווה, אחרי יום ארוך שהתחיל מוקדם בבוקר, עם ילדה, עבודה, בית ועוד להספיק ללמוד למבחן של סוף הסמס'. רק שישאר כך עיפות בריאה כזאת ממעש, ולא מתרופות מי בכלל יודע שלפני שנה היא התחילה לעבור טיפולים כימותרפיים? היום אי אפשר לראות עליה. היו ימים שבזמן הטיפולים היא באמת נראתה רע, רזתה מדי, חיוורת, השיער נשר, נפיחות בפנים מסטרואידים, חלשה, סחרחורות, בחילות, גם הקאות, היו ימים שלא הכרתי אותה כמעט, לא האמנתי איך האשה היפה, והאנרגטית הזו, פשוט הגיעה למצב הזה, א ב ל היא לא הפסיקה להדהים אותי. אף פעם לא התלוננה שקשה, כמעט ולא עשתה לעצמה הנחות, תמיד אפשר היה להוציא ממנה חיוך, ולהקשיב לשכנוע העצמי שלה היה ממש תענוג היא הצליחה להדביק את כולם בהיגיון הפשוט והבריא של עוד מעט הכל יסתדר מחדש. עוברות לי תמונות בראש מסיבת חנוכה בגן יום אחרי טיפול כימו', ימי אשפוז במחלקה שעברו לאט ומתיש אבל גם עם הרבה הומור וכיף (ואפילו עם הפתעת יום הולדת
), ועוד ועוד הרבה ימים שלמרות הקשיים היו גם יפים. והשיער כבר מגיע עד אמצע הצוואר. לילה טוב ורק בשורות טובות לכולם
זו תקופה חולפת ואח"כ נהיה יותר טוב

ההודעה שלך מאד ריגשה אותי ....

היא משמחת, מרגשת ומעודדת מאד, רק בריאות ואושר מאחלת לכם ! ---------------------------

נאן

New member
היי אביתר......חמסה(איקוןנים נעלמו)

היי אביתר אני חושבת שהיא עושה את זה בזכות עצמה..... ואישיותה..... אבל גם בזכות התמיכה הגדולה שהיא מקבלת מממשפחתה.... ובעיקר מבעלה.... ושרק יהיו בשורות טובות תמיד נאן

lili the one

New member
אביתר - אתה כל פעם מפתיע מחדש

קראתי את שעבר על תמר זוגתך ועל איך שליווית אותה כל התקופה. פשוט מחמם את הלב. כל כך כיף לקרוא על בן זוג שתומך ואוהב לאורך כל הדרך. אני יודעת שעברו עליך זמנים קשים, אך האופטימיות שליוותה כל הודעה בפורום זה נועד להערצה. ל.

למעלה