עכשיו היו צריכים להוציא את השיר

Robbie רובי

New member
עכשיו היו צריכים להוציא את השיר

"תל אביב בחורף". זה כל כך מתאים עכשיו ואם זה היה יוצא עכשיו הרדיו היה חורש על זה. פספוס.

שלמונזה

New member
זה היה באמת יכול להיות ../images/Emo168.gif

נורא נחמד ומתאים. גם נחמד לזמזם עכשיו את מטריות...

hilali1

New member
אני לא מבינה משהו

הדיסק יצא מזמן. אז איך השיר הזה לא הגיע לרדיו?

שלמונזה

New member
לא כל שיר יוצא כסינגל לרדיו../images/Emo168.gif

השירים שכן יוצאים כסינגלים הם השירים המוכרים יותר והמושמעים יותר [בד"כ] ת"א בחורף לא יצא לרדיו כסינגל

hilali1

New member
עכשיו הבנתי. אבל

במי זה תלוי איזה שירים ייצאו לרדיו? ולמה לא כולם יוצאים לרדיו ביחד?

שלמונזה

New member
תראי ../images/Emo168.gif

אי אפשר להוציא את כל הדיסק לרדיו וגמרנו, יש שירים שלא מתאימים לרדיו. בכל דיסק יש את השירים שרק המעריצים עם הדיסק בבית מכירים. אם אני לא טועה על איזה שיר יצא לרדיו ואיזה לו אחראים מנהל הזמר/ת במקרה שלנו אסף, בשיתוף פעולה עם האומן [גלי] אם אני טועה יתקנו אותי במילא...

שרית7

New member
מי שמחליט אילו שירים יצאו לרדיו

1. אסף.2. גלי.3.חברת התקליטים עושים ישיבות ומחליטים ביחד יש כל מיני שיקולים לפעמים זה קולע לפעמים לא. אני דווקא שמעתי שת"א בחורף כן יצא בסינגל שנה שעברה ולא נכנס לפליי ליסט לא של גלגלצ ולא של רשת ג' והזדעזעתי כי לדעתי השיר הזה פשוט יפהפה. שני השירים היחידים שנגנסו לפלייליסט של גלגל"צ וג' הם "מה שאת אוהבת וזה רק אתה. מי שאין לו את הדיסק לא מכיר את שאר השירים שיש בו ויש בו שירים יפהפיים. לטעמי האישי זהו אחד האלבומים הכי יפים שיצאו לגלי עד היום. אני מאוד אוהבת את מחכה לו שישוב זה השיר הכי אהוב עליי בדיסק אחריו אני אוהבת את ת"א בחורף וחבק אותי לאט ואת מה שאת אוהבת ורק שיר געגועים. הכי פחות אני אוהבת את מקום של אהבה.

hilali1

New member
באמת חבל שזה ככה

אבל האמת שלא אכפת כי אנחנו קונים את הדיסק. אני מסוגלת לשמוע את הדיסקים בלופ תמידי. אגב גם מטריות יצא כסינגל לרדיו לא?

hilali1

New member
ואפרופו מטריות

הביצוע שהיא צוחקת נורא יפה... תמיד משעשע אותי

sarit29

New member
כן חמוד... אני לא הייתי עולה על זה

הסיבה הפשוטה היא שכשאני שומעת דיסק חדש של גלי אני ממש יושבת להקשיב לו ולא מתעסקת במשהו אחר תוך כדי אז מיד איך שהדיסק היה נגמר הייתי פשוט מכבה את המערכת. מי שלא מכבה מיד את המערכת והדיסק כאילו מסתיים והמערכת נשארת דלוקה מגלה את מטריות. אני זוכרת שדיברתי עם אסף מיד אחרי שקניתי את הדיסק והוא אמר לי שיש הפתעה בסוף הוא אמר לי אל תכבי תחכי כמה דקות ואהבתי מאוד את התוצאה. אני זוכרת שסיפרתי לכמה חברים/ות שלהם היה את הדיסק והם גם כן לא עלו על זה והיתה להם בהחלט הפתעה. אגב לי, הילדה של גלי מאוד אוהבת את מטריות בגירסת הכאילו "חזרות" והיא מתגלגלת מצחוק כל פעם שהיא שומעת את זה.

שרית7

New member
מאוד היא ממש מקסימה

ילדה מתוקה חכמה מצחיקה מאוד וחמה מאוד

hilali1

New member
האמת שגם אני לא ידעתי על זה מההתחלה

אבל אני זוכרת שגלי התארחה ב"מאחורי השירים" ברשת גימל ודיברה על זה. אז העברתי לרצועה האחרונה והקשבתי. זה מגניב. אני אוהבת את הקטע. יש הרבה אומנים שעושים את זה.

sarit29

New member
השירים שיצאו כסינגלים עפ"י אסף הם:

1. מה שאת אוהבת, 2. זה רק אתה, 3. מטריות 4. ת"א בחורף, 5. חבק אותי לאט, 6. ריו דה ז'נרו משום מה רק שני הראשונים הצליחו. היום בגלל שיש כל כך הרבה זמרים/ות וכל כך הרבה שירים יוצאים לרדיו פשוט אין סיכוי להשמיע את כולם ואז עשו את הדבר הזה שנקרא פלייליסט יושבת ועדה עם הטעם האישי שלה ומחליטה מה יושמע ומה לא פשוט מאוד. למזלה של גלי ולשמחתנו גלי היא זמרת שתמיד מוכרת דיסקים (חוץ מהאלבום גלידה שנכשל מסחרית אבל זה באמת יוצא דופן) יש לה את הקהל שלה שנאמן לה ותמיד כשיוצא דיסק חדש שלה אנשים הולכים וקונים גלי עטרי גם מבלי להכיר את כל השירים. התקליט הזה גם יגיע בקרוב לזהב. היום כידוע מצב השוק המקומי מאוד קשה לכולם הן בהופעות והן במכירת דיסקים בכל המדינה המצב האי על הפנים לאנשים אין כסף והם מחפשים איך לחסוך אז קונים דיסקים מזוייפים שעלותן נמוכה או מורידים מהאינטרנט באופן לא חוקי וזה מאוד פוגע במכירות. אבל אין מה לעשות זה המצב.

שרית7

New member
שלוםלום לך.

ת"א בחורף שיר מהמם אני מקווה שגלי תוסיף אותו להופעות עכשיו כשסוף סוך הגיע החורף.

למעלה