עכשיו היתה אזעקה ושני בומים

עכשיו היתה אזעקה ושני בומים../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

אבל זה היה רחוק. אף אחד לא נפגע תודה לאל.

צהריים טובים כולם../images/Emo182.gif

לוליטה וכל תושבי הדרום, ליבי איתכם - שימרו על קור רוח, ושימרו על עצמכם. בין בום לבום...החיים גם הצד הפחות "מלבב" שלהם ממשיכים וחשוב שנשמור על החברות, החום והאהבה...יש ומי שזקוק להם במיוחד גם בימים אלה. צביק

גם אתה בטווח יקירי ../images/Emo24.gif

כולנו באותה סירה או סיר - נחזק זה את זה ונחזיק מעמד עם חיילנו היקרים

דווידו

New member
יומים לא יצאתי מהבית

אך היות ובני בכורי חוזר היום מטיול של חצי שנה בדרום אמריקה למילחמה באשקלון נשאתי למלאות דלק בתחנה השכונתית ,לאחר המילואי נוסעה אני לכיוון ביתי וזה מה שהיה רבע דקהלאחר שעברתי במקום למה החמס כה אוהב את השכונה שלי (גראד חמישי ברדיוס של 200 מטר מהבית

ומה בדיוק אתה מתכונן לעשות עם הדלק?????

כי לדעתי עדיף לשבת בבית או לסוע מאד צפונה....ומהר... 140-160 קמ"ש איזה תמונות. אימא'לללללה

דווידו

New member
כתבתי

בני חוזר היום מידרום אמריקה אז אני נוסע לבן גוריון להביאו לפחות כמה שעות יהיו לי שקט

אני חושבת שהחמאס מגיע

אל השכונה שלך בגלל הפטפטת. אין ספק שהתמונות והדיווחים עוזרים להם, כי אין לי כלל ספק שהם גם מקבלים מידע מבפנים. יש לנו מספיק גיס חמישי בארץ. תחזיק מעמד, זה כל מה שאני יכולה לומר מעירי הבטוחה.

תמי121

New member
יודית...אני לא בטוחה שהמכשור שלהם כזה מפותח

עד כדי כך שהם ידעו לכוון בדיוק בדיוק למקום זה או אחר...אני יותר נוטה לחשוב שהירי אקראי לחלוטין...ולמרות זאת...אנחנו די נוקטים זהירות ולא מגלים את מיקומם של הנפילות...

תמי, בלי מכשור. אם הם שומעים

שטיל שלהם נחת במקום מסוים, הם משאירים את המשגר מכוון לאותו מקום. פשוט מאד. רק תיזהרו שם.....

פפו

New member
כל תלמיד ממוצע בתיכון

יכול לחשב לך נתוני פגיעה של ירי טילים לאחר אימות פגיעה של המטח הראשון ואני בתוח שגם החמסניקים מכירים את הנוסחאות. לכן אם הם מאתרים במפה בדיוק את מקום הנפילה בעזרת שרותי המודיעין של הטלויזיה,הם יכולים לתכנן היטבכ את השילוח הבא. כך גם הטלויזיה עזרה לחיזבאללה המלחמת לבנון שם גם התעלו על עצמם וסיפרו לאוייב על מערך צה"ל וכניסותיו העתידיות לשטח.

דוידו תכנס

בחיית רבאק - אתה לא חושב, שמה שכתבת עלול לעזור למי שאתה לא רוצה לעזור לו? תשתדל יותר צנזורה ואולי כדאי למחוק את ההודעה שלך. אם אתה לא מזהה זה קפטה מהפורום הקודם.

לולי11111

New member
ממש מפחיד לחיות תחת האיום הזה

מי יומיים ומי חודשיים שלא נדבר על שרות שחיים עם זה כבר שנים כל מי שבטווח - תשמרו על עצמכם אתמול בערב הבן שלי - שהינו סטודנט שלומד צילום הדהים אותי כשאמר שהתארגנו כל הקבוצה שלהם לנסוע מי לאשקלון , מי לשדרות ע"מ לצלם קסמים/טילים/גארדים שנפלו או יפלו אם "יהיה להם מזל" כשהם שם וזאת ע"מ להכין סדרת צילומים כעבודה שיגישו אין לי מילים (טוב אתמול היו לי , והרבה...אבל זה לא עזר לי לצערי)

דווידו

New member
שותף להרגשתך לוליטה../images/Emo46.gif

ביחד נעבור את זה נקווה לימים טובים יותר

מקווה מאד שאתה טועה../images/Emo5.gif

אבל זה בהחלט תרחיש אפשרי. אז נתחבא ביחד בממ"ד ואני אנחם אותך בכל מיני דברים טעימים להעביר את הזמן
כי מה עוד נוכל לעשות שני זקנים שכמונו

למעלה