עכשיו הראו בESPN את המוות בזירה

dascalu jacob

New member
עכשיו הראו בESPN את המוות בזירה

של המתאגרפת. היא אפילו לא קיבלה מכה חזקה. זה היה מכה בראש באזור החלק העליון של הראש ולא בלסת - ימין ישירה.

dascalu jacob

New member
יש קרבות חזקים בESPN והפרשן הוא:

לא אחר מאשר טד אטלס - עוזר המאמן של קאז דאטאטו שאימן את טייסון.

dascalu jacob

New member
יש אחוז מסוים שלא מגלים אולם:

יש כל מיני רמות של בדיקות, יש בדיקות לפרוטוקול בשביל לסמן שבוצעה בדיקה או מה שמכונה בעגה כסת"ח. אולם יש בדיקות רציניות במכונים או בבתי חולים שמבצעים ברצינות אקו לב, ארגומטריה, בדיקה כללית ובדיקת רופא ספורט. אני עשיתי לבן שלי בדיקה כזאת בביה"ח בנהריה זה יותר יקר אבל אין מה להשוות את זה לאף בדיקה דומה אפילו לא בוינגייט. יש דברים שלא משחקים איתם אחד מהם והחשוב ביותר הוא החיים שלנו.

לצערי יש כאלה שמחפפים בבדיקות

אני זוכר מקרים שקרו לאחרונה (שניים אם אני לא טועה) אצל כדורגלנים שהיה להם מום בלב אבל הם הסתירו את זה בבדיקות כדי שיוכלו לשחק, ואז התמוטטו על המגרש. אסור לשחק עם בריאות (גם אם זה בא "על חשבון" קריירה)!

אנשים שוכחים,

כי הספורט נועד להקל על חיינו ולגרום לנו להנות,לצערי ישנם אנשים שבשביל קריירה קצרה בספורט מוכנים לשלם בבריאותם ולפעמים אף בחייהם,והתוצאה עגומה.

dascalu jacob

New member
ספורט צמרת איננו למטרת הנאה

ספורטאי צמרת ומקצוענים אינם מתאמנים למטרת הנאה ולמעשה רוב הזמן הם כואבים, מתאמצים, פצועים או ההתאוששות. רגעי התהילה שלהם הם 0.001 מסך הזמן בו הם מתאמנים. לכן חייבים להקפיד על בדיקות מהימנות ועל טיפול מקצועי וביטוחים הולמים. בערבו של יום הספורטאי עומד לבדו מול החיים ואז כאשר זרי הדפנה קמלים יש להתמודד מול החיים וזה לא פשוט.

Be Real

New member
ואולי זה ההנאה שלהם?

אני לא "ספורטאי צמרת" ואני נהנה להתאמן, לשחרר מכות ולקבל בראש אם מגיע לי. חוץ מזה, אצל ספורטאי הצמרת זה: 50 % הנאה (אחרת למה נמשכו דווקא לענף ספורט זה?) 50 % פרנסה

שלא לדבר על סמים אסורים למינהם

שחלק מה"ספורטאים" לוקחים במטרה לשפר את הישגהם בטווח הקצר על חשבון הבריאות שלהם לטווח ארוך.

רובם ככולם מתחילים בגלל,

גורם ההנאה,חלקם ממשיכים אח"כ למקצוענות וחלקם נשארים כמות שהם. גם המקצוענים ממשיכים ליהנות מהספורט מפני שאם לא,לא יהיה להם את הכוח לעמוד במשטר אימונים כה נוקשה,פציעות רבות,וכו'.

למעלה