עכשיו זה אמיתי....

מיה30

New member
עכשיו זה אמיתי....

אתמול התעוררנו בבוקר ואני {כיאה לאמא טובה ומעודדת} אמרתי לגדול: "אתה יודע שביום ראשון יש לך יומולדת?" {5} הוא: "...אבל כבר היתה לי יומולדת בגן...." אני: "נכון, אבל....בגלל שנולדת בחופש הגדול אנו מקדימים את היומולדת וחוגגים לך בגן לפני הזמן, וביום ראשון יש לך את היומולדת האמיתית." הוא: "יומולדת אמיתית??? .....אז מה היה לי בגן??? יומולדת ב-סתם????!!!" אני נקרעתי מצחוק בחיי לא יכולתי להפסיק לצחוק איזה רבע שעה ועד היום כשנזכרת עולה איזה חיוך בזוית הפה {בטח אומרים משוגעת זאתי} יאללה אז....רק בשמחות מיה30 {עוד מעט יומולדת גם}

עופריקו

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

נו סוף סוף זה הגיע ,שיהנה שיש לו כמה עוד כמה שנים טובות יהיה לו רק אחד והוא יתגעגע לימים שהיו לו 2 אז מזל טוב
עופר שרוצה גם 2 ימי הולדת

אמיר.

New member
אם זה לא תאריך עברי...

אז זה באמת יומולדת סתם..... ובכן ? מתי היומולדת האמיתי ?

מיה30

New member
והכי קטע....

שמאז הוא בטוח שביום ראשון הוא יהיה בן.....6 ועכשיו צריך לשכנע אותו שהוא יהיה רק בן 5 אבל מה הילד בונקר {כמו אמא, ברור} לא מוכן להקשיב מוחה בתוקף ורוקע ברגליים ואני .....מנסה....מנסה....ומתייאשת.... לא מבין זה מה הוא רוצה לגדול כל כך מהר, אה? לא רוצה להשאר עוד קצת תינוק שלי?! אז...אם אני אומר לו שיש עוד תאריך....הלך עליי נראה אותך מסביר לילד על שלושה ימי הולדת חחחההההההה ברור שלא תצא מזה ככה חלק מיה30 {טרם ה-חגיגה}

ציפי ג

New member
לפי חשבוני יום הולדתו לממנין

הנוצרים הוא ב29.7.1996 שזה י"ג אב תשנ"ו. לפי העברי יום ההולדת שלו ביום חמישי הבא

מיה30

New member
תגיד לי..... ../images/Emo46.gif

שוב אתה מתחיל איתי????!!! מה עוד פעם השלישי שייך לפה??? אה??? דייייייי מיה30 {תומכת בהנקה ברור}

מיה30

New member
חחחחהההההה.......

מה קרה אתה מהפיקוח??? או שמא דיברת עם בעלי... ו.....שו אינטרס אישי???? אה? יש פה משהו שהפסדתי??? תחדש לי.... מיה30 {מה זה עצבןןןןן}
ואני לא אהסס להשתמש בזה..

טללבן

New member
אז סיפור שהיה וכך הוא היה

היי מיה, הזכרת לי את בתי תמר כשלפני שנתיים חגגתי לבתי ליהיא יום הולדת תמר שאלה מה עם יום ההולדת שלה אז הסברתי לה ששלה יהיה בספטמבר. כשהגיע יום ההולדת שלה, הזמנו את כל הגן והתחלנו לקשט את הבית והילדה באה אלי מופתעת ושואלת מדוע אנחנו מקשטים את הבית? הסברתי לה שעוד מעט יגיעו החברים מהגן ויחגגו לה את יום ההולדת אז היא עיקמה פנים , החלה לילל ואמרה:"אבל למה בבית? אמרתם לי שלי יהיה יום הולדת בספטמבר...." עד היום אנחנו מחפשים את ספטמבר....

למעלה