עכשיו זה ברור כשמש....

ganja699

New member
עכשיו זה ברור כשמש....

שלום לחברי בפורום. ראשית לכל אותם המאזינים(פרט לאחת) שהגיבו להודעה האחרונה שלי , אני ממליצה לחזור דף אחד או שניים אחורה, כדי לקרוא את ההודעה הראשונה שלי. אני בטוחה שזה יענה לכם/ן על כמה שאלות. לא תיארתי לעצמי כזאת קטנוניות מצד רדיו ירושלים!!! ההודעה שלי נשלחה בשעה 06:24 והתגובה "המכובדת" מרדיו ירושלים נשלחה בשעה בשעה 06:49 כולכם מוזמנים לקרוא את ההודעה שרדיו ירושלים שלח. ולמען האמת די נעלבתי מתגובתו: זאת הכותרת בפתח את התגובה... למי שכופה את עצמה (עצמו)לקבל תשובה radio101fm 06:49 12/01/04 האם אני כופה עצמי על רדיו ירושלים???!!! האם אין זה מתפקידו של הפורום לשמש כצינור בין המאזינים לרדיו. האם רדיו ירושלים (או לפחות מנהליו) רוצים לקבל ביקורת עבור איכות השידורים? יכול להיות ש"רדיו ירושלים" לא שלח את התגובה, אלא נוגה בעצמה. ועוד באמצע תוכנית!!! נגה, אין בכוונתי לפגוע בך או להעליב. כמאזינה נאמנה לרדיו ירושלים במשך שנים(ראה הודעות קודמות) הייתי רגילה לאיכות שידורים אחרת. אני בסה"כ מעבירה ביקורת , תלמדי לא להיפגע , אלא לקבל זאת ולראות את הדברים קצת אחרת. למדי לשלוט ברגש , למרות שהביקורות שלי קצת מכעיסות ולכל המאזינים הנאמנים של נוגה.... אם אתם גרופים כאלה גדולים של התוכנית, איך זה שלא שלחתם תגובה ברגע שההודעה נשלחה??? או לפחות חצי שעה או שעה אחרי??? חומר למחשבה בברכה ganja699

gaga28

New member
לגנג'ה מפוזה 69

אני רוצה לשאול אותך שאלה? מי את שתעבירי ביקורת כלפי שדרנים מי שם אותך להיות מפקחת איכות מה הבעיה שלך עם שדרן כזה או אחר ומה את ממשיכה לשמוע תוכניות שמעצבנות אותך תשמעי מה שתרצי ותשאירי לאחרים את מה ששלהם o.k אני אישית ועוד המוני מאזינים(ראי הודעות קודמות) מחכים לתוכנית הבוקר של נוגה שמעבירה את השעה הכי מטרידה ביום,בכיף,ועם הרגשה של עוד...ויש את "כוכב נוגה" בליל שבת שזה בכלל ליגה אחרת ואיכות בפני עצמה נוגה היא משהו שונה מכל השאר ואני אוהב את כולם אז עם כל הכבוד ג'ננה(ואולי נשאר כבוד)תשמעי מה שבא לך ותפסיקי להטריד...שיהיה לך יום טוב

Hector M

New member
אתה גדול מהחיים

gaga28 הגבר, אתה יודע לענות כמו שצריך ונוגה ודאי יודעת להעריך עד כמה היא ברת מזל שאתה נמנה על מאזיניה. אתה פשוט נשמע אחלה בן-אדם,בעל חוש הומור מבריק,שנון ופשוט גבר. אולי כדאי פעם לערוך איזה מפגש נחמד כך שנוכל להתרשם יותר מקרוב זה מזה כל האוהדים של נוגה! ------------------ NOGA RULES --------------------

gaga28

New member
hector m

אני מודה על המחמאות הקטור מה שצריך כאן בפורום הוא פירגון בין אנשים,אבל זה לא אפשרי כשיש אנשים המחשיבים את עצמם מעל אחרים וטוענים שיש להם טעם משובח יותר משאר מאזינים,אני מקווה שאנשים יבינו שלא כך מדברים בפורום ולא כך מעבירים ביקורת... אם תרצו לארגן מפגש.זה יהיה רעיון טוב...אני בטוח שנוגה תאהב את הרעיון להית' בנתיים...והמשך יום מוצלח

קרין5

New member
לגנג'ה שש תשע תשע

מספר דברים לי אלייך: א. לא כולם מאזינים וגולשים בו זמנית. ב. בפרט לא ב 6 בבוקר. אז אל תצפי לתגובות מיידיות של מאזינים. עובדה, הן הגיעו בהמשך. ג. הכי הגיוני שמי שכן יעשה כך זה רדיו ירושלים, לא? לכן את לא צריכה להיות מופתעת מתגובה מהירה מהם. ד. עברתי כמה דפים אחורה לראות מה כתבת. אם את מתכוונת להגיית שמות האמנים, אני לא יודעת לאיזה אמן ספציפי התכוונת, אבל בשביל זה לפסול שדרן זה או אחר??? זאת כבר לא ביקורת, זאת קטנוניות. ganja, אני בטוחה שיש הרבה שירצו לשדר ברדיו י-ם או בכל תחנה. ואם בחרו את נגה קדמי לשדר בתחנה עם איכות שידורים גבוהה (כפי שהגדרת, ובמקרה זה אני לא חולקת עלייך), אז כנראה שהיא שווה יותר ממה שאת חושבת. אז כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, זכותך לחשוב מה שאת חושבת, אבל במקרה זה את כנראה במיעוט. עוד דבר, לגבי התקפתך על "ענבר היחיד" או gaga, יש לך ראיות מפלילות? יום טוב, קרין

ג'נגה

לשמחתך, לא היינו מחוברים לאינטרנט בשעה שכתבת את ההודעה, כי הקשבנו לתוכנית- בלי להתעניין מה יש לך לומר באותו רגע. לפעמים צריך לדעת לפרוש בשפל, ואת/ה בשפל. והשמש בטוח לא ברורה לך, כי את/ה בצד החשוך של החיים. אני לא מרחמת על הרבה אנשים, אבל את/ה בהחלט אחד מהם.

gaga28

New member
צ'ינקוומילה את הורסת

אני אוהב את הסגנון שלך... בקשר לג'נגה אני לא בטוח... תמשיכי כך,נשמח לראות אותך פה יותר...

למעלה