אלינה איכזבה אותי קשות. היא היתה הפייבוריטית שלי, אבל אם יש
דבר שאני ממש לא אוהבת זה שקרנים, ואלינה היום היתה אשכרה שקרנית. אין לי בעיה שהיא בחרה בצד של אסי, שאותו אני דוקא מחבבת. אם היא היתה אומרת לסמיון שהיא לא איתו, כי הוא ממילא כבר לא יכול היה לשנות את התוצאה של המועצה, הייתי מעריכה אותה יותר. היא שיקרה במצח נחושה גם על דבריה לעדי בבקתה וגם על הסיבה למה עדי קראה לאסי. יש לי גם בעיה עם החיבור שלה לליטל והמחמאות שהיא מיהרה להרעיף עליה. מה זאת החנופה הזאת. והגברת עדי ביטי, היא כל כך חסרת עמוד שידרה, כל כך בוגדנית. היא זאת שפנתה לסמיון בתחרות ביניהם ורמזה לו שכדאי לו שהיא תהיה בבקתה והוא התמים (איך זה קרה?) נפל בפח וויתר על הקול שלו במועצה לעדי, כדי שזו לא תודח מהביקתה. מבלי לדעת איך יתפתחו העיניינים בשבת, בשבילי השבוע הזה עשה לי סוויץ' בראש ושינה את דעתי על כמה מהשורדים. ישראל וליטל - נשארו 2 האנשים הכי שנואים עלי ב- 2 השבטים. רוע לב, משחק, לא אמיתיים (למרות שהם טוענים שהם כן), פוגעניים. 2 ערסים ארסיים. שימו לב איך הוא מרשה לעצמו לחבק אותה במועצת השבט, להחזיק לה יד כשהיא מדברת, להניח ראש על ברכיה. הלו! זו אשה נשואה, מעניין איך בעלה מרגיש כשהוא רואה את זה. אסי שודרג בעיניי ואני חושבת שהוא שחקן מעולה ואיש הגון ומנהיג אמיתי. אוהת אותו ורוצה בהצלחתו, כי מגיע לו. סמיון הפתיע אותי בזחיחות ובתמימות שהוא הפגין וזה ממש לא מתאים לאיש הממזר הזה. עשה כמה טעויות קריטיות, אבל אני מבינה שהוא ידע לתקן וחישב מסלול מחדש. לקח לחיים הוא בטוח למד וכל מי שהולך להישרדות, צריך לזכור את הטעות הזאת ולא לחזור עליה. ללכת רק על הבטוח ב- 100%, שזה אתה בעצמך. לא לסמוך על הבטחות שנשלפות ברגע של אינטרס ומתבטלות רגע אחרי זה. וקוז'י? היה ונשאר בחור טוב וקשה לו להתמודד עם הרעל והשנאה של ליטל עליו, שכרגע קצת הניחה לו וכיוונה את החיצים אל סמיון, שלא מתרגש מזה. ב"קפרה" החדש אני באמת מחבבת את כולם, קצת פחות את אלה, שבאנטינג אנטינג הפגינה כמה תכונות שלא מקובלות עלי, שיקרה לאלינה, ביטלה את עצמה מול אסי וישראל, אבל... ניראה שהנוכחות של עידן חביב משרה עליה אוירה טובה ועושה איתה חסד. כל השאר באמת אחלה, כולל רגב ובני שהשתלבו מעולה.