עכשיו זה כבר רשמי אלינה שטנית ועברה לצד שמתאים לה

איציק3332

New member
עכשיו זה כבר רשמי אלינה שטנית ועברה לצד שמתאים לה

כנראה שאסי וישראל וליטל מתאימים יותר לאלינה, ואם עוד היה ספק ועוד היה לה תירוץ (נלחמה על חייה חחח)שבגדה והקריבה את החברה הטובה שלה עדי ביטי.עכשיו כבר אין ספרות אלינה בחרה באנשים שכנראה דומים לה. אלינה פשוט תת רמה כמו החברים שלה ישראל וליטל. ואם סיימון ילך היום או מחר הביתה הוא משלם על הטעות המפגרת שלו שהפסיד לעדי ביטי..

איציק3332

New member
איך עדי יכולה להסתכל על הפרצוף של אלינה מבלי לקבל בחילה?

איך רגב יכול להסתכל על הפרצוף של ישראל מבלי לקבל בחילה? ולמה הם סולחים להם?

נרד1

New member
אלינה הכי פייקית מכל הליהוק של העונה
לא הייתי מאמינה לה גם בשבועה, אבל עדי? לאחר כל מה שעברה?
טוב, מההדלפות מסתבר שסמיון בכל זאת בשלישית הגמר.
מעניין איך יחזור ובמי ינקום

tito1337

New member
פמיניסטית מאוסה

תתחבר לכל דבר שהוא 'אישה'. מה שיש בין הרגליים הכי חשוב. רק לא לתת לגברים 'לשלוט'..

נרד1

New member
על כל פנים עם כל הציחקוקים המטומטמים של אלין
היא עוד יכולה לראות את קוז'י עונד את שרשרת החסינות על צווארו של סמיון
ועדי שכל הזמן אומרת אני צריכה לחשוב כניראה שהדבר ממנה והלאה

עדיין מסקרן לדעת למה סמיון בכה בלאט

שרי48

Well-known member
אלינה איכזבה אותי קשות. היא היתה הפייבוריטית שלי, אבל אם יש

דבר שאני ממש לא אוהבת זה שקרנים, ואלינה היום היתה אשכרה שקרנית. אין לי בעיה שהיא בחרה בצד של אסי, שאותו אני דוקא מחבבת. אם היא היתה אומרת לסמיון שהיא לא איתו, כי הוא ממילא כבר לא יכול היה לשנות את התוצאה של המועצה, הייתי מעריכה אותה יותר. היא שיקרה במצח נחושה גם על דבריה לעדי בבקתה וגם על הסיבה למה עדי קראה לאסי. יש לי גם בעיה עם החיבור שלה לליטל והמחמאות שהיא מיהרה להרעיף עליה. מה זאת החנופה הזאת. והגברת עדי ביטי, היא כל כך חסרת עמוד שידרה, כל כך בוגדנית. היא זאת שפנתה לסמיון בתחרות ביניהם ורמזה לו שכדאי לו שהיא תהיה בבקתה והוא התמים (איך זה קרה?) נפל בפח וויתר על הקול שלו במועצה לעדי, כדי שזו לא תודח מהביקתה. מבלי לדעת איך יתפתחו העיניינים בשבת, בשבילי השבוע הזה עשה לי סוויץ' בראש ושינה את דעתי על כמה מהשורדים. ישראל וליטל - נשארו 2 האנשים הכי שנואים עלי ב- 2 השבטים. רוע לב, משחק, לא אמיתיים (למרות שהם טוענים שהם כן), פוגעניים. 2 ערסים ארסיים. שימו לב איך הוא מרשה לעצמו לחבק אותה במועצת השבט, להחזיק לה יד כשהיא מדברת, להניח ראש על ברכיה. הלו! זו אשה נשואה, מעניין איך בעלה מרגיש כשהוא רואה את זה. אסי שודרג בעיניי ואני חושבת שהוא שחקן מעולה ואיש הגון ומנהיג אמיתי. אוהת אותו ורוצה בהצלחתו, כי מגיע לו. סמיון הפתיע אותי בזחיחות ובתמימות שהוא הפגין וזה ממש לא מתאים לאיש הממזר הזה. עשה כמה טעויות קריטיות, אבל אני מבינה שהוא ידע לתקן וחישב מסלול מחדש. לקח לחיים הוא בטוח למד וכל מי שהולך להישרדות, צריך לזכור את הטעות הזאת ולא לחזור עליה. ללכת רק על הבטוח ב- 100%, שזה אתה בעצמך. לא לסמוך על הבטחות שנשלפות ברגע של אינטרס ומתבטלות רגע אחרי זה. וקוז'י? היה ונשאר בחור טוב וקשה לו להתמודד עם הרעל והשנאה של ליטל עליו, שכרגע קצת הניחה לו וכיוונה את החיצים אל סמיון, שלא מתרגש מזה. ב"קפרה" החדש אני באמת מחבבת את כולם, קצת פחות את אלה, שבאנטינג אנטינג הפגינה כמה תכונות שלא מקובלות עלי, שיקרה לאלינה, ביטלה את עצמה מול אסי וישראל, אבל... ניראה שהנוכחות של עידן חביב משרה עליה אוירה טובה ועושה איתה חסד. כל השאר באמת אחלה, כולל רגב ובני שהשתלבו מעולה.

מעניין אם כל האנשים פה בפורום

ששונאים שקרנים ראו את הגירסה המקורית של הישרדות, זו האמריקאית. שם יש מלא בריתות לכל אחד כמעט, משקרים על ימין ועל שמאל. ועושים מה שצריך כדי לזכות. &nbsp בנוסף שמתי לב שאף אחד לא מחפש פסל חסינות, משהו שבאמריקאי עושים מהשניה הראשונה של המשחק. &nbsp בקיצור, אלינה משחקת את המשחק כמו שצריך, שומרת על התחת שלה כדי להישאר במשחק. ומכיוון שהיא לא ראתה עדיין את "מופע האימים של ליטל" היא רואה ליטל אחרת מאיתנו. &nbsp המשחק של עדי עדיין לא ברור לי. אבל נחכה למוצ"ש ונראה.

איציק3332

New member
אלינה סתם אהבלה,מלקקת לאסי השייח

מזמן כבר אין לה דיעה,היא הפכה להיות אלה מ"ס 2

איציק3332

New member
איך אפשר להתחבר ליצורים כמו ישראל וליטל?

ישראל איבד צלם אנוש אי אפשר להסתכל עליו בכלל,מבחינתי כל מי שמתחבר לישראל וליטל הוא פסול...חוץ מרגב שנגרר אחרי אסי

סטילהוק

New member
אנשים שלא מבינים בהישרדות לא צריכים לצפות בהישרדות

זה כמו אוהדי כדורגל שהולכים לראות משחק כדורסל ושופטים אותו לפי חוקי הכדורגל. להישרדות יש חוקים משלה ומי שלא יודע לשחק מפסיד. לאלינה עדיף שהשבט שלה יגיע לאיחוד עם רוב על קפרה, שאחרת הם ידיחו אותם בזה אחר זה (פגונגינג). וסמיון הוא סוס טרויאני של קפרה בתוך אנטינג אנטינג שבעצמו אמר ואני מצטט "נדיח אותם אחד אחרי השני". וגם אם נגיד שאת אלינה הוא ישאיר אחרונה, היא עדיין תהיה רק חמישית בברית של קפרה, ומבחינה מתמטית עדיף להיות שלישית או רביעית על חמישית. זה לא הופך אותה לשטנית, זה מראה שהיא שחקנית חכמה שיודעת את החוקים של המשחק, יודעת לחשב ויודעת לשחק נכון. רק ככה מגיעים לאיחוד ולגמר, בחוכמה ובערמומיות. חוץ מזה, המוטו שטוב גם להישרדות שהוא גם המוטו שלי בחיים עוד מהצבא, זה שאפשר לנצח רק עם מה שיש, לא עם מה שאין. לעולם אי אפשר לנצח עם מה שאין, רק עם מה שיש. ומי שמנסה לנצח עם מה שאין לעולם לא ינצח.

איציק3332

New member
כל החישובים שלך זה בולשיט

כי אין לדעת שינויים כאלה ואחרים כמו עירבוב שבטים או החלפת שורדים וכולי וכולי ומי יקח חסינות ומי יקח וטו וכולי

נכון וגם.....

אנשים שלא מבינים בהישרדות והולכים רק כי קיבלו כסף לא צריכים לשחק בהישרדות.

למעלה