עכשיו זה משודר למה לא ביום

pink21

New member
עכשיו זה משודר למה לא ביום

עכשיו ברבע לשלוש בבוקר משודר הקליפ שלכם במקום בערב או אחרי הצהריים לא יפה דברו עם ערוץ 24 וסתם הערות בכללי עמי חבל שהסתפרת אתה נראה כמו חמי..... היית צריך לתת לי ולטלי לטפל לך בשיער ובגלל שאני עובד כל יום כל היום אז אתם מוזמנים לבוא לשבת איתי על בירה בעבודה אני מזמין :)

NirNova

New member
אם כבר

ידידנו נראה כמו "שיקלר" וזה עדיף על חמי ובטח שעדיף על תספורת ה "אייטיז" הקודמת.עמי החליט לעשות סולחה עם הספר (שאני המלצתי לו) ועשה מעשה מבורך.....אז לא לרדת על התספורת. איפה אתה עובד? ומה זה "מוזמנים לבירות??" מה קרה ל"ערק חדד" ???נ

pink21

New member
יש מחסור בערק חדד

אני עובד באיזה דאנס בר בראשון אבל עם אחרי הבלוג יום רביעי תבואו לפאב הוא יהיה ריק יחסית אני יוכל לשבת איתכם ומוזמנים לבירות זה אומר בירה עליי אני מזמין וערק חדד יש חוסר בארץ אני כבר חודשים מחפש ולא מוצא רק מוצא את עלית הערק וזה לא אותו דבר אז עם תרצה עלית הערק יש לי גם אבל שאני חושב על זה יש אצלנו בפאב אבסנט הכי שווה חצי בקבוק אני מסודר זה משאיר לכם עוד חצי....

א ו ר 21

New member
ניר..

זה רק עשה טוב ..שעמי הסתפר הוא נראה מעולה גם בלי קשר וכן מה לעשות התספורת הקודמת בהחלט היתה שייכת לאייטיז ,והמוזיקה שהוא מנגן אפילו לא קרובה לאייטיז אז טוב ניר שגרמת לו להשלים עם הספר... ניר הבטחת לי שתלמד אותי כמה מקצבים על תופים כי משום מה אני מוצאת עצמי בהופעות מנסה לתופף באויר את השירים ואני בכלל גיטריסטית..

g u i t a r

New member
בלילה זה הכי טוב!../images/Emo29.gif

ככה מי שנרדם עם טלוויזיה ברקע
(כמוני), שומע את זה מתוך שינה, וזה מחלחל עמוק לתת-מודע. ברקע שהבנאדם הזה ישמע שוב את השם NOVA הוא לא יזכור מאיפה הוא מכיר, וברגע שהדיסק יצא לחנויות (---וזה רמז עבה מאוד לכך שהגיע הזמן---) הוא ירוץ לקנות אותו, אך יתקל בחבורת מופרעים שבאו בדיוק לאותה מטרה, כולם יעמדו בתור, אך... יהיו מרוצים! -לא ככה?!

למעלה