עכשיו זה סופי - עזרה

עכשיו זה סופי - עזרה

עכשיו זה סופי בחודש 10 או 11 אני טס לי למזרח, אני יהיה ב: תאילנד , לאוס, וויטנס,קמבודיה- אין לי עדיין סדר, אשמח לעצות לסדר לאיפה להתחיל ולאן להמשיך- איפה לישון - וכמה כסף זה עולה, ואני יותר אשמח עם יש למשהו תמונות של החדרים של מלונות. תודה רבה מורן

kogawa

New member
מסלול

באנגקוק לאירגון וויזות - חציה לקמבודיה - סיאם ריפ (אנגקור)- פנום פן-סייגון-דלתא של המקונג - מחילות הוצ'י - דאלאט? - נא טראנג - הויאן - הואה - האנוי וסיוריי יום בסביבה - סאפה/באקה - מפרץ האלונג - נסיעה ארוכה או טיסה ללאוס וויאנטיאנג - וואן וויאנג - לואנג פארוואנג - כל צפון המדינה - שייט במעלה המאקונג למעבר הגבול עם תאיילנד - צ'אנג ראי/צ'אנג מאי/משולש הזהב וסיורי שבטי ההרים, וכל מה שמציעה צפון המדינה - סוקוטאיי - אייוטיה - באנגקוק משם תחליט עם נמאס לך לטייל ותמשיך לאיים בדרום או שעדיין ישד לך כוח למקדשי פימאי ויער הגשם של המזרח או קאנצ'אנבורי והמשך לאורך מסילת הרכבת ליער הגשם בגבול בורמה, או ביקורי יום בנאמנואן סאדוואק (השוק הצף התיירותי) או ביקור באלפי השווקים והמקדשים של באנגקוק. כמה זה עולה? תתכנן על 1500$-5$ ליום תלוי בדרישותך, למרבית האנשים יוצא 10$-25$ ליום. ביחס למלונות, כל רמה משינה ברחוב ועד מלונות 1000$ ללילה - מציע שתתרכז בקבלת תמונות מהאתרים, בשום מקום השינה לא טובה יותר מהביית, ומה שרואים מהחלון חשוב יותר לדעתי.

הכל תלוי בתקציב ובזמן שיש לך

אם אתה קצר בזמן ולא לחוץ בתקציב אפשר לעשות לפחות חלק מהקפיצות בין המדינות בטיסות. זה מאד נוח וחברות התעופה הן ברך כלל טובות מאד. בנגקוק היא הבסיס ממנו ניתן לארגן הכל באמצעות סוכנויות הנסיעות. בנושא שינה - שוב תלוי בסטנדרטים שלך. רוב האנשים חיים בגסט-האוזים ואם קצת חיפושים כמעט תמיד אפשר למצוא מקום נקי, מסודר ושקט במחירים נמוכים ביותר. לא הייתי בונה יותר מדי על תמונות. טוב מראה עיניים. דרך אגב בויטנאם המצב מעולה - המון מלונות חדשים במחירים מצחיקים. הלוואי בארץ... תהנה

חן j

New member
וואו איזה תמונות מדהימות!!!

במה אתה עוסק? אם יורשה לי לשאול?

למעלה