עכשיו זה סופי

עכשיו זה סופי

חתמתי על החוזה ובשבוע הבא אני אתחיל במעבר לעיר הגדולה! (נו טוב, לעיר ליד העיר הגדולה...) מדובר בדירה נחמדה במרכז העיר, מאוד שקטה כי היא נמצאת במיקום פנימי - יש 2 בנינים שמפרידים את הבניין מהרחוב. 2 דקות הליכה מאוטובוס לאוניברסיטה וגישה נוחה לכל מקום, מאוד שונה ממה שהכרתי עד עכשיו (ולטובה). יחלקו איתי את הדירה 2 בנות שעושות רושם מצויין ועוד בחור שאוטוטו עוזב ויש בונוס רציני ביותר - יש לי בחדר מקלחת ושרותים פרטיים משלי!!! תודו ששיחקתי אותה - זה משפר את איכות החיים שלי בהרבה ובכלל לא העלתי אפשרות כזאת.

karnaf7

New member
מזזזזל טוב ../images/Emo39.gif

תתחדשי לאיזו עיר?

תתחדשי! ../images/Emo77.gif

אז איך הדירה נראית? ויש לך שם את כל הריהוט והמכשירים שאת צריכה?

תודה תודה...

אני עוברת לרמת גן. ובקשר לדירה - כעיקרון קיבלתי חדר כמעט ריק, יש שם ארון בגדים וכוננית מדפים פרקטית אבל זהו, למיטה וריהוט נוסף אני אצטרך לדאוג בעצמי אבל באמת שזה לא מטריד אותי כי כבר נתקלתי בדירות שהציעו ריהוט זוועתי שבגלל שסיפקו אותו הרשו לעצמם להעלות את שכר הדירה. המטבח די מאובזר וגם ככה יש לי בבית המון כלי מטבח שהדודות והסבתות אספו לי למקרה שאני אצטרך. עכשיו מתחיל הכיף האמיתי - אני מתכוונת לנסוע לאיקאה לחפש מיטה וריהוט ולעצב את החדר... מי בא לעזור לי?

עמית22

New member
אני אבוא

תקני לי שולחן לטלויזיה? (אם מישהו זורק שולחן לטלוויזיה עם מדפים למערכת חלקים, שישרוק לי) אני נכנסתי לאיקאה ואחרי יותר משעה של רביצה עם חבר על כורסאות במחירים שמיימיים וחלומיים יצאתי משם עם נרות ביותר ממאה שקל (הדבר היחידי בזול
)

JustMeNow

New member
איזה יופי!

ממליצה לך לא להתפשר על מיטה אם היכולת הכלכלית מאפשרת (אפילו בתשלומים) אחרת הגב שלך ישלם על זה...חבל שתסתובבי תפוסה כל היום...

אין מצב שאני אתפשר על מיטה!

וזו פעם ראשונה שאני עוברת לדירה משלי, ככה שאני מרשה לעצמי להשקיע ולהוציא קצת יותר (אם כי בגבולות הסביר כמובן). הרי בשביל מה חסכתי כל השנים האחרונות? חוץ מזה, שמיטה זו השקעה לכמה שנים שערכה לא יורד... אגב, חוץ מאיקאה, יש למישהו המלצות איפה ומה לחפש בשביל הדירה? אני הולכת להוציא כמה אלפים ככה שכדאי לי לבדוק... גם עצות איך כדאי לי לעצב את החדר יתקבלו בברכה...

karnaf7

New member
שוק הפשפשים, ואם לא מוצאים שם כלום

אז הרווחת חצי יום טיול במקום מקסים

Springy

New member
לגבי כלי בית ופיצ'יפקאות

ממליצה בחום על החנויות של הכל בדולר - לפעמים באמת מה שמוכרים שם זה זבל, אבל הרבה פעמים אפשר למצוא מציאות ולחסוך, במצטבר, די הרבה כסף.

זה מאוד נכון

הדבר נכון במיוחד לגבי כלי מטבח: צלחות, כוסות וכו'. צלחות החרס בהן אנחנו משתמשים הכי הרבה נקנו בזמנו בחנות של הכל בשני שקל מתחנה המרכזית בת"א. מדי פעם בפעם אני רואה את אותן צלחות במקומות אחרים, ובהרבה יותר משני שקל. שווה להסתכל שם בכל הנוגע לספלי קפה, קערות, צלחות.

EyalPolo16V

New member
מיטה לקנות בחנויות קטנות ולא ברשתות

בחנויות קטנות יש את אופציית המיקוח,אני אישית הצלחתי לקנות מיטה במחיר שהוא פחות מחצי ממה שהיא עולה ברשת גדולה.... אם את צריכה מדפים, תקני באיקאה. כל השאר לא משתלם...

JustMeNow

New member
תשקיעי בכיף!

המלצה לעיצוב החדר... יש סופרים וכל מיני חנויות פיצ'פקעס ובכלל שוק רמלה-לוד ונגזרותיו שמלאים בנרות / סידורי פרחים יבשים / בדים / ציורים ואפשר למצוא ממש הפתעות! היתי ממליצה לקנות באיקאה (או נגריה וזוג ידיים טובות) מדפים ולהניח פיצ'פקעס. אם את יודעת לאיזה דירה את נכנסת ותעלי שרטוט שלה, אשמח לעזור בעיצוב!

דברים יפים לבית ולא יקרים

כמו וילונות, מפות, כלי בית, נרות, והמון קישוטים ודברים נוספים אפשר למצוא בחנות כיופים שליד צומת ירקון, יש שם גם בית קפה אם את מתעייפת מהסיבוב, ושמעתי שבאותו עיקרון גם את רשת סטוק-קפה. יש גם חנות במושב בני-ציון שאפשר למצוא כל מיני דברים נחמדים. איזה כיף זה לעבור לדירה חדשה, את מה זה תהני!!!!!

sobolina

New member
איחולי ../images/Emo140.gif

לא לשכוח,כשיש מסיבה,אנחנו הראשונים שמוזמנים שמעת
שתהיה לך אחלה שנת לימודים בבר אילן , יש המון מאתנו שם
הילה

sobolina

New member
איחולי ../images/Emo140.gif

לא לשכוח,כשיש מסיבה,אנחנו הראשונים שמוזמנים שמעת
שתהיה לך אחלה שנת לימודים בבר אילן , יש המון מאתנו שם
הילה