עכשיו זה רישמי.דניאל עוזב ת'תעויוט.

S h A b i T

New member
עכשיו זה רישמי.דניאל עוזב ת'תעויוט.

את החיים הוא הרס לי. כתבה על העניין כאן.

hodayoyo

New member
רגע רגע../images/Emo60.gif

זה שמיטלמן הצטרף אל אביב לא אומר שדניאל עזב

י yuval

New member
לא הייתי פה כמה זמן ופתאום

אני בודקת... ומה קורה פה...? אני כולי בוכה...! זה בטוח נכון?? כי אז מה אם מיטלמן מנגן זה לא אומר כלום על דניאל נכון..? אוףףף

hilape

New member
להקת התעיוט

לא אכן אין כאן שום טעות דניאל עוזב את הלהקה ייתכן שלוח הזמנים המוסיקלי שלו עמוס עניניפ בין פרטנרים בכל אופן אני מניחה שדניאל ישוב אל הלהקה משום שאת הטעיות צריך כעת לתקן ודניאל עושה זאת היטב במלאכתו ליל מנוחה לכולכם

hilape

New member
לרגעים נשמעתי כמו הדוברת האישית

לעיניני דניאל סלומון זו רק השערה שלי אך למי שרוצה לדעת אינפורמציה מדויייקת על כך ימצא אותה בשער תפוז אנשים הנה חלק משוחזר מן ההודעה מיטלמן נולד "אם מיטלמן עוזב את היהודים בשביל חלטורה אז הוא לא מוזיקאי אמיתי!". גולשי פורום "היהודים" מגיבים על עזיבת הקלידן

hilape

New member
הנה המשך הדברים

מיטלמן עוזב. מאת: Dug Eו 10/05/06 | 07:45 עפ"י ידיעות אחרונות: מיטלמן עוזב את הלהקה וחוזר לנגן עם התעויוט (במקום דניאל סולומון) וכוכב נולד 4 בנימוק שהתכנית משדרת ביום חמישי והיא פוגעת בלוח ההופעות (אז עכשיו יהיו ותר הופעות?)..כמו כן גם ינגן באלבום החדש של נינט.

S h A b i T

New member
קצת סדר בדברים.

הפרישה של דניאל מהתעויוט לא רישמית כמו הפרישה של מיטלמן מהיהודים. (בינתיים לפחות.) מה שאומר שיש סיכוי שנזכה לראות אותו מפעם לפעם. אבל היום לדוג', בהופעה באוניברסיטה, דניאל לא יופיע, יש לו הופעה בבנימינה. כנ"ל לגבי ההופעה של אביב בזאפה ב25 (יש מצב שזה ישתנה, אבל אני בספק). הדברים מדברים בשם עצמם. מצד אחד זה נורא עצוב, מצד שני אני חושבת שכולכם צריכים להצדיע לו. כולם יודעים ללכלך על דניאל כשהוא מופיע בפירסומות.. אף אחד לא יודע לפרגן לו על כך שהוא לא הצטרף למפעל הכסף נינט טייב. מיטלמן כפי שאתם יכולים לראות, עוזב את היהודים בשביל שיהיה לו זמן לנגן בכוכב נולד, ולקחת חלק באלבום של נינט. דניאל עוזב כי הוא עובד עם שלמה ארצי, כותב מוזיקה לסדרת טלווזיה, עובד על אלבום שלישי ומופיע יותר, בשבילכם. אז תפסיקו לבכות, ותתחילו לפרגן.

hodayoyo

New member
../images/Emo45.gifנכון../images/Emo60.gif

אבל בכל זאת זה קצת עצוב שבנאדם עוזב להקה שהיתה הבית שלו כל כך הרבה שנים.

BaRbiK

New member
../images/Emo45.gif

את ממש צודקת.כאילו אנשים יודעים להתלונן אבל לא לפרגן.. לא חשבתי על הצד הזה, אבל זה רק גורם לי להעריך את דניאל יותר..

hilape

New member
|רק את הדרכים האלה אני מכירה לפרגן

לא טענתי אחרת

י yuval

New member
למרות שזה עצוב

רק פירגון באמת.... זאת אומרת וואוו כמה הוא מתקדם אני שמחה בשבילו וזה רק גורם לי להעריך אותו יותר ויותר.. ממה שאני כבר עכשיו מעריכה אותו אז כן אלמוג מסכימה איתך למרות שהתגובה הראשונית שלי הייתה ממש מופתעת... שחושבים על זה זה רק לטובת דניאל

למעלה