עכשיו זה רישמי יש לנו בילי אבוט חדש

sigalit1000

New member
עכשיו זה רישמי יש לנו בילי אבוט חדש

כבר ביום שנאמר שבילי הנוכחי עוזב אמרו שזה יהיה המחליף שלו אבל רק היום יצאה ההודעה הרשמית: General Hospital's Jason Thompson will assume the role of Billy Abbott on The Young and the Restless. He'll become the fourth actor since 2014 to play the pivotal role on the CBS series.

amirfeld

New member
מה את אומרת על שני הפרקים האחרונים.

השחקן החדש חתיך לא?
מה לגבי הליהוק לתפקיד לילדה בת השמונה?

sigalit1000

New member
אני חושבת שבילי החדש יכול להתאים בול אבל נחכה ונראה

בחודש וחצי האחרון יש ליהוק לילד בן 8 נכון ללפני שבוע עדיין ליהקו, לגבי הילדה לפני הרבה זמן הם חיפשו גם ילדה בת 8 אבל הידיעה נעלמה כעבור 3 שבועות אז או שמצאו או שביטלו.....

לגבי הפרקים האחרונים לדעתי הולך להתפתח משהו בין אדם וסייג' הם גם אלו שיחברו אחד ועוד אחד ויתחילו לחשוד שכריסטיאן בחיים, אם כריסטיאן של אדם יש סיכוי שהוא יתאהב בו ובסייג' ויעזוב את צ'לסי, לגבי בילי ברור לנו שהסיפור מוביל להחלפת השחקן, לגבי מריסה אני ממש סקרנית אם יש או אם אין ילדה,- אני מאוד מקווה שכן אבל אם יש איך היא תקבל אותה בחזרה היא מסרה אותה, לגבי שרון אני מחכה לרגע שהיא תחשוד שהתינוק לא שלה, ואני מקווה ומאמינה שנראה את פטי שוב בקרוב, מה אתה חושב על הפרק?

ohadcarrington

New member
אהבתי את בילי הקודם יותר

לא נורא, צריך ללמוד להסתגל לשינויים...
&nbsp
טוב, לדעתי זה ככה: שרון הולכת להבין שהתינוק של שלה אבל לא תחזיר אותו לסייג' כי היא נקשרה אליו, סייג' וניק/אדם יבינו שהתינוק שלה אצל שרון ויידרשו לבצע בדיקה/לקבל אותו חזרה, שרון לא תסכים ואז תיכנע ותחזיר לסייג' את התינוק, זו עלילה שיכולה להימשך חצי שנה

פטי לדעתי תתחבר לד"ר אנדרסון ולשיגעון שלה או לאיאן והשיגעון שלו...
אני ממש לא רוצה את צ'לסי וניק ביחד, איכ!
אין לי בעיה עם אדם וסייג' אבל צ'לסי וניק זה לא מוצא חן בעיני ממש....

amirfeld

New member
אותי מעניין איך צ'לסי תגיב אחרי החיבוק בין אדם לסייג'.

לגבי האפשרות לרומן בין אדם לסייג' גם אני חושב שהם מתאימים ביחד.
למרות שאני אוהב מאוד את סייג וחושב שהיא ניראת טוב גם עם ניק
ניראה עם תהייה החלפת זוגות כמו השחקן רוצה?

ohadcarrington

New member
יכול להיות שתהיה החלפה, זה נראה כאילו מכוונים לזה...

אבל אי אפשר ממש לדעת...

sigalit1000

New member
היום צ'לסי תתחקר את אדם לגבי יחסיו עם סייג' ולגבי

שרון, בשבוע הבא דילן תופס אותה לא מוכנה יכול להיות שכבר שבוע הבא דילן מתחיל לחשוד....בשבוע הראשון של ינואר "הקירות מתחילים ליפול על שרון" זו בטח ההתחלה של הגילוי.....

ohadcarrington

New member
דילן לדעתי יקלוט ישר

הוא הרי שוטר לשעבר

אז לקראת פברואר כבר התינוק יחזור לסייג' לדעתך?

sigalit1000

New member
נראה לי שכן

אבל אני לא בטוחה שהתינוק הוא הנקמה היחידה של הרופאה אולי זו רק ההתחלה, יש שמועות שהרופאה תחטוף את ניק כי הוא לא "יזרום" עם חיזוריה ושם הוא יגלה שהתינוק שרד, התינוק כנראה יחזור בפברואר אבל של מי התינוק נגלה רק בעוד חצי שנה כמו שאתה אמרת, אם הסיפור של התינוק יסתיים באפריל זה רע מאוד כי זה בדיוק מתי שהחוזה של שרון מסתיים וזה יכול להוביל אותה החוצה, זה חייב להסתיים לפני או אחרי אפריל בשביל שישאירו את שרון....

ohadcarrington

New member
נראה לי שהרופא היא זו שצריכה אשפוז בבית משוגעים ולא שרון

&nbsp
אני ממש מקווה שישאירו את שרון! זה יהיה בזבוז לוותר עליה!
אם היא תחטוף אותו זה בטח יימרח חודשים כמו הסיפור של הילארי...

עצוב כמה לא ידעו להעריך אותו בGH... וכואב לי

שהזוג שאני אוהב נהרס בגלל העזיבה שלו אבל צעירים הרוויחה שחקן נהדר ואני מקווה שילך לו נהדר בתור בילי למרות שאני כבר שנים לא צופה...

sigalit1000

New member
למה הוא עוזב את GH?

בילי הקודם השחקן בילי מילר משחק כרגע בGH את ג'ייסון נכון?

אני ממליצה לך לחזור ולצפות בצחמ

כן בדיוק דילן שנמצא בצעירים

היה ג׳ייסון בgh ועכשיו בילי מילר מחליף אותו (ולצערי הוא לא משהו בכלל בכלל..) וJT הוא שחק נהדר שכבר לא נתנו לו סיפור עסיסי כמו שצריך אחרת לא היה עוזב מקום עבודה טוב אחרי 10 שנים באותה הדמות...

ohadcarrington

New member
ברוכה הבאה!

אני גם ממליץ לך לצפות בצח"מ, אני לא צפיתי שש שנים וחשבתי שזה יהיה משמעם לחזור לצפות אבל הסדרה דיי מעניינת!
&nbsp
JT שיחק את ד"ר דרייק, נכון? כבר שנים שלא ראיתי GH

ד"א' ממה שיצא לי לשמוע, בילי מילר לא היה משהו גם בצח"מ...

מאז שהרגו את קאסי

מעולם לא יכלתי לחזור לצפות באופן מלא... צופה פה ושם אבל מעצבן אותי איך שמתייחסים לשרון שם כך ש...

&nbsp
וכן ד"ר דרייק|מאןהב|
עד שהצמידו אותו לבחורה שאני הכי אוהדת שם עכשיו הם נפרדים ונראה כי רובין תחזור... עדיין לא ברור איך העניין יסתיים שם...
&nbsp
GH היא אופרת הסבון היחידה שאני עוד מתמידה איתה כי גם הצלחתי ליצור קשר בדוק עם חלק מהשחקנים אז נחמד לי...
&nbsp
ואוי בילי מילר נוראי לא מבינה מה הייתה ההתלהות ממנו לא נראה שהוא אפילו מנסה להשקיע מאמץ בסצינות שלו.. נותן לבן אדם השני לסחוב את הסצינה בשבילו.
&nbsp
ו

ohadcarrington

New member
אוווו קאסי מתה לפני שנים, 2005 לא?

שרון, כן, היא קצת מנודה שם

&nbsp
בילי מילר מחריד! שמחתי שנפטרו ממנו!
GH עדיין מעניינת?

כן לפני מה שנראה טריליון שנה....

GH תמיד מעניינת השאלה רק למי
זו האופרת הסבון היחידה שמחזיקה אותי צופה בה..
&nbsp
ובילי מחריד לא מבינה את ההתלהבות ממנו בכלל בכלל:/

למעלה